17 Νοε 2020

Ψωμί τέλος ... Παιδεία τέλος ... Ελευθερία μόνο για το παρακράτος ...


Αυτή είναι η "π ρ ο ί κ α" της μεταπολίτευσης των   (νόμιμα πλέον)  μασκοφόρων γκλομπαλιστών. Αλλά πως θα σε α π ο π ρ ο σ α ν α τ ο λ ί σ ο υ ν   απ'αυτά που έχουν  ε τ ο ι μ ά σ ε ι για σένα και την οικογένειά σου ;;;; ... Χόρτο,ξύλο και παραπληροφόρηση παρέα με το παρακράτος που αγωνίζεται για δημοκρατίες και πράσινες ατζέντες ...


Κάνει "φιλότιμες" προσπάθειες ο νεοφιλελεύθερος antifa , αντινατιβιστής , φιλογερμανός και πολιτικά "αψέκαστος" μασκοφορεμένος ψευτο-πρωθυπουργός της ΝΔ, για να αναστήσει την αριστερά των γκλομπαλιστών...Οι παρελάσεις,λιτανείες,γιορτές και σχόλες απαγορεύτηκαν δια ροπάλου ασφαλίτικου αλλά οι επαγγελματίες επαναστάτες της...μεγάλης του γένους σχολής (κ.ν.ε.) και των "συνιστωσών" του παρακράτους είναι ελεύθεροι να ξεφτιλίζουν την ιστορία και το πολιτιστικό υπόβαθρο των Ελλήνων για μιά ακόμη φορά...Τυχαίο;




Η Κατερίνα και ο Κούλης βρέθηκαν το πρωί της 17ης Νοεμβρίου στο ιστορικό κτίριο της Πατησίων για να καταθέσουν στεφάνι. Αργότερα θα πάνε και τα υπόλοιπα νούμερα.

«Η ΕΛΑΣ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια μέσα σε απολύτως νόμιμο πλαίσιο, ώστε να μην πραγματοποιηθούν οι οποιεσδήποτε συγκεντρώσεις άνω των τεσσάρων ατόμων στο Πολυτεχνείο, με στόχο την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού», τονίζουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα συμμετέχουν περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί, τα ειδικά θωρακισμένα οχήματα ρίψης νερού, οι γνωστοί "Αίαντες", ελικόπτερα και drones, που θα δίνουν συνεχώς εικόνα για όσα συμβαίνουν στο Πολυτεχνείο, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται, ότι με απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ, λόγω της πανδημίας, απαγορεύονται όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν περισσότερα από τέσσερα άτομα, από την Κυριακή στις 06:00, έως και τις 21:00 της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου 2020. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπεται πρόστιμο 5.000 ευρώ στα νομικά πρόσωπα και 3.000 ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, καθώς και πρόστιμο 300 ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

Ο Σταύρος Μπαλάφας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. τόνισε ότι η αστυνομία και θα αποτρέψει και θα κάνει συλλήψεις και θα επιβάλει πρόστιμα αλλά θα αποφύγει να... τσακωθεί με πολιτικούς. Τόνισε ότι δεν μπορούν να γίνουν συλλήψεις πολιτικών, είτε πρόκειται για αρχηγό κόμματος είτε για βουλευτή παρά μόνο αν διαπράξει αυτόφωρο κακούργημα.

«Θα πάω εγώ ο αστυφύλακας να τσακωθώ με τον Βαρουφάκη; Όχι θα αναλάβει ο στρατηγός», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σαν πολίτης είναι πιο εύκολο να σου φορέσουν «βραχιόλια» (χειροπέδες) ενώ σαν πολιτικός ποιος τολμάει να το κάνει και να έχει μπλεξίματα;   Πηγή

Επαγγελματίες Γελωτοποιοί, οι "Ειδικοί του Τίποτα" που επιμένουν να επιβιώνουν παρασιτικά σε μια ταραγμένη εποχή και στην προσπάθεια τους να αντισταθμίσουν την φοβία που τους διακατέχει από το ενδεχόμενο απώλειας της διαχείρισης της εξουσίας, ενεργοποιούν το εργαλείο της μαζικής εξαπάτησης, στηριγμένοι στην Αυλή τους, που αποτελείται από πλείστα όσα προσωπικά ανύπαρκτα και ετερόφωτα σαπρόφυτα. Προέχει το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον. Η προσφορά τους στον τόπο είναι ανύπαρκτη. Αντί λοιπόν να αναζητήσουμε τη λύση κάπου αλλού, ακριβώς επειδή δεν είμαστε ελεύθεροι, περιμένουμε από αυτούς που μας κορόιδεψαν, να μας λυτρώσουν, να μας βγάλουν από τα προβλήματα στα οποία οι ίδιοι μας έβαλαν.

Αφού δεν νοιάζονται για την Πατρίδα, τα συμφέροντα των Ελλήνων και την Δημοκρατία τι τους προσκυνάς;

Η χώρα καταστρέφεται, οι πολίτες δεινοπαθούν στην ανεργία, την φτώχεια, τις κατασχέσεις και οι πολιτικοί, αντί να συνεργαστούν για την πρόοδο της χώρας και την έξοδο της από την κρίση, μας οδηγούν σε τρυκιμίες για να επιβεβαιώσουν τους …εαυτούς τους και να συντηρήσουν το κατεστημένο, που κρατά καθηλωμένη την Ελλάδα. Τι άλλο περιμένουμε ; ...

Στην Σλοβακία το Κομμουνιστικό κόμμα χαρακτηρίσθηκε ως Εγκληματική Οργάνωση και τίθεται εκτός νόμου από την 1η Δεκεμβρίου 2020

Με τροποποίηση του νόμου «περί Ανηθικότητας και Παρανομίας του Κομμουνιστικού Συστήματος», η οποία εγκρίθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2020 από βουλευτές του Εθνικού Συμβουλίου της Σλοβακικής Δημοκρατίας, το κομμουνιστικό καθεστώς θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως κατακριτέο, εγκληματικό και παράνομο, το οποίο παραβίαζε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες.

Η νέα νομοθεσία αναφέρει ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα της Τσεχοσλοβακίας, καθώς και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σλοβακίας, ήταν μια εγκληματική οργάνωση, της οποίας οι δραστηριότητες είχαν ως στόχο την καταστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του δημοκρατικού συστήματος.

Η τροπολογία απαγορεύει την τοποθέτηση μνημείων και αναμνηστικών επιγραφών, εικόνων και συμβόλων που τιμούν, προωθούν ή υπερασπίζονται ένα καθεστώς που βασίζεται στην κομμουνιστική ιδεολογία. Απαγορεύεται επίσης η μνημόνευση εκπροσώπων του καθεστώτος της Σλοβακικής Δημοκρατίας από το 1939 έως το 1945 ή άλλου καθεστώτος που βασίζεται σε φασιστική ή ναζιστική ιδεολογία.

Απαγορεύεται επίσης, η ονομασία δρόμων και δημόσιων χώρων με ονόματα εκπροσώπων αυτών των καθεστώτων.

Η παραβίαση των απαγορεύσεων θα θεωρείται παραβίαση της δημόσιας τάξης και θα επιβάλλεται πρόστιμο. Η νέα νομοθεσία πρόκειται να τεθεί σε ισχύ την 1η Δεκεμβρίου 2020.

Στο πλαίσιο αυτό, η 24η Ιουνίου ανακηρύσσεται ως ημέρα μνήμης των θυμάτων του κομμουνιστικού καθεστώτος.

Η 21η Ιουνίου θα καταγραφεί στο ημερολόγιο ως ημέρα αποχώρησης των στρατευμάτων κατοχής του Σοβιετικού στρατού από την Τσεχοσλοβακία το 1991 και η 21η Αυγούστου ως ημέρα των θυμάτων της κατοχής της Τσεχοσλοβακίας το 1968.

………………………………………………………………………………………..

Με στοιχεία από δημοσίευμα στο Βήμα Press της 9ης Νοεμβρίου 2020, με μετάφραση του Κων/νου Κωτάντζη (Ευρωπαϊκή Δημοσιογραφία-Ειδικός Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

akromolio.gr