10 Νοε 2020

Το πείραμα με την μάσκα και οι εικόνες με τη διαπόμπευση των "αρνητών" πέτυχε . Έτσι,χωρίς άχνα από τους προσκυνημένους κολίγες, περνάνε στην φάση του εμβολίου γενετικής μετάλλαξης


Όλο το κόλπο στήθηκε για το εμβόλιο γενετικής μετάλλαξης και βιομετρικής:




Το κόλπο του αιώνα κατά της ανθρωπότητας στήθηκε για την υποταγή της :




Μας κλείνουν για να φέρουν το εμβόλιο που ετοίμασε η συμμορία του Γκέιτς και του Καρτέλ των φαρμακοβιομηχάνων. Εμβόλιο γενετικής μετάλλαξης και βιομετρικής αστυνόμευσης :




👉🏻Ρfizer-Φαρμακευτική εταιρεία σε σκάνδαλο


Καταλάβατε γιατί στηρίζουν με εκατομμύρια τα μέσα παραπληροφόρησης και όχι την υγεία και τα νοσοκομεία ; Αν ακόμη δεν καταλάβατε ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...


Χειρουργός Δημήτρης Γάκης στο ραδιόφωνο του FOCUS FM :

"Θα ήμουν πολύ καθησυχασμένος αν είχαμε να κάνουμε με εμβόλια τα οποία είχαν να κάνουν με παραδοσιακό τρόπο κατασκευής.Η τεχνολογία που χρησιμοποιούν τώρα είναι η Γενετική.DNA η RΝΑ.Mα το RNA το οποίο το λανσάρουν σαν αθώο έχει τη δυνατότητα με την βοήθεια ενός ενζύμου να μπορεί το RNA αυτό να μεταφέρει κάποιες πληροφορίες. Οι εταιρείες που συνεργάζονται για την κατασκευή του ειναι η SANOFI η GLAXO SMITH ,KLINE και φυσικά το ίδρυμα Βill and Melinda Foundation. Δηλαδή το ίδρυμα του ιδιοκτήτη της Microsoft . Tί δουλειά έχει ο Bill Gates με τα εμβόλια και με την αγορά και ανάπτυξη μια εταιρείας η οποία προωθεί το Γενετικό εμβόλιο το αφήνω στη κρίση σας". Διαβάστε περισσότερα »



Ποτέ στην ανθρώπινη γνωστή μας ιστορία δεν έχει δημιουργηθεί ένα εμβόλιο RNA το οποίο να έχει χρησιμοποιηθεί στον άνθρωπο που να παρέκαμψε όλες τις δοκιμές κι έρευνες σε ζώα, μεταπηδώντας κατευθείαν στον άνθρωπο και μάλιστα με τέτοια αδικαιολόγητη ταχύτητα και ένα τέτοιο μαζικό επίπεδο που προτείνουν.

Αυτό από μόνο του ως στοιχείο αξίζει ισχυρής αμφιβολίας για τους σκοπούς τους διότι είναι μια παντελώς ανορθόδοξη επιστημονική διαδικασία που δεν έχει συμβεί ξανά.

Δηλαδή, με λίγα λόγια θέλουν να μετατραπούμε ταυτοχρόνως σε ένα πλανήτη πειραματόζωων έρμαια στα χέρια πρακτόρων του σκότους, διεστραμμένων κυβερνώντων και χειραγωγούμενων επιστημόνων οι οποίοι φυσικά δεν θα λάβουν μέρος στο πείραμα αυτό οι ίδιοι ως πειραματόζωα αλλά ως παρατηρητές και ερευνητές. Θα καθοδηγούν τις διαδικασίες και θα παρατηρούν εκ του ασφαλούς την καταστροφική πτώση μας ως είδος.

Αυτό το εμβόλιο RNA θα συνεργαστεί με το DNA μας-όπως προανέφερα- και θα μετατρέψει το σύστημα μας σε κάτι άλλο από ανθρώπινο, κάτι το οποίο είναι άκρως καταστρεπτικό διότι δεν έχει επιστροφή και δεν γνωρίζουμε τις επιπτώσεις.

Με αυτό το εμβόλιο θα ξαναγράψουν το ανθρώπινο γονιδίωμα και θα αρχίσει να αναπαράγεται με αλυσιδωτές κυρίαρχες αντιδράσεις σε βαθμό που θα αλλάξουν το DNA μας στο σημείο όπου δεν θα είμαστε άνθρωποι πλέον και αυτό θα περάσει στις επόμενες γενιές, αν υπάρξουν αυτές.