16 Νοε 2020

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ... Πώς η Κίνα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στις σχολικές τάξεις


Ένας αυξανόμενος αριθμός αιθουσών στην Κίνα είναι εξοπλισμένες με κάμερες τεχνητής νοημοσύνης και ανιχνευτές κύματος εγκεφάλου. Ενώ πολλοί γονείς και δάσκαλοι τους βλέπουν ως εργαλεία για τη βελτίωση των βαθμών, έχουν γίνει ο χειρότερος εφιάλτης των παιδιών.


Πηγή
- Το είδαμε εδώ


Ν Ε Α Τ Α Ξ Η Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ω Ν = ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ = 4η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ



Ο νέος φασισμός προωθείται στις μέρες μας με την αμφίεση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, της βιοασφάλειας, της "Νέας Κανονικότητας", της "Νέας Συμφωνίας για τη Φύση" (New Deal for Nature) και της "4ης Βιομηχανικής Επανάστασης".

Ο Klaus Schwab, ο 80χρονος ιδρυτής και διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, βρίσκεται στο κέντρο αυτού του πλέγματος, σαν αράχνη σε έναν τεράστιο ιστό.

Γεννημένος στο Ράβενσμπουργκ το 1938, ο Klaus Schwab είναι τέκνο της Γερμανίας του Χίτλερ, ενός αστυνομοκρατούμενου καθεστώτος βασισμένου στον φόβο και τη βία, την πλύση εγκεφάλου και τον έλεγχο, την προπαγάνδα και τα ψέματα, το βιομηχανικό σύστημα και την ευγονική, την αποανθρωποποίηση και την "αποστείρωση", σε ένα ανατριχιαστικό και μεγαλεπίβολο όραμα μιας "νέας τάξης" η οποία θα διαρκούσε χίλια χρόνια.

Ο Schwab φαίνεται να έχει αφιερώσει τη ζωή του στην αναβίωση αυτού του εφιάλτη και στην προσπάθεια να τον κάνει πραγματικότητα, όχι μόνο για τη Γερμανία, αλλά για όλο τον κόσμο.

Και μάλιστα, ακόμα χειρότερα, αφού τα ίδια του τα λεγόμενα επιβεβαιώνουν ξανά και ξανά ότι το τεχνοκρατικό, φασιστικό όραμά του αποτελεί επίσης ένα διεστραμμένο όραμα μετάλλαξης του ανθρώπου, στο οποίο οι άνθρωποι συγχωνεύουν τις μηχανές σε "μια παράξενη μίξη ψηφιακής και αναλογικής ζωής", με την οποία η "Έξυπνη Σκόνη" θα εισχωρήσει στο σώμα μας και η αστυνομία θα μπορεί να διαβάζει τη σκέψη μας.

Και, όπως θα δούμε, αυτός και οι συνεργάτες του, χρησιμοποιούν την κρίση του COVID-19 για να παρακάμψουν τον δημοκρατικό καταλογισμό ευθυνών, να υποσκελίσουν την αντίθετη άποψη, να επιταχύνουν την εφαρμογή της ατζέντας τους και να την επιβάλουν στην υπόλοιπη ανθρωπότητα ενάντια στη θέλησή μας, μέσω της "Μεγάλης Επανεκκίνησης", όπως την ονομάζει.

Φυσικά, ο Schwab δεν είναι Ναζί με την κλασσική έννοια, καθώς δεν είναι ούτε εθνικιστής ούτε αντισημίτης, όπως φαίνεται και από το βραβείο Dan David, $1 εκατ. που του απένειμε το Ισραήλ το 2004.

Αλλά ο φασισμός του 21ου αιώνα έχει προσλάβει νέες πολιτικές μορφές, μέσω των οποίων συνεχίζει το κεντρικό του σχέδιο αναμόρφωσης της ανθρωπότητας, ώστε να εξυπηρετεί τον καπιταλισμό με χρήση αυταρχικών μεθόδων.

Αυτός ο νέος φασισμός προωθείται στις μέρες μας με την αμφίεση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, της βιοασφάλειας, της "Νέας Κανονικότητας", της "Νέας Συμφωνίας για τη Φύση" (New Deal for Nature) και της "4ης Βιομηχανικής Επανάστασης".


Η φασιστική "Μεγάλη Επανεκκίνηση":