5 Νοε 2020

Η λογική της μιάς σφαίρας


K. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ     (ή ΟΦΙΣ ή ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ)
+το πέοc γαρ ελήλυθεν+
Όσοι έχετε την δυνατότητα αποτραβηχτείτε στα ορεινά χωριά, ξεκόψτε από το κράτος και οργανωθείτε εκ του μηδενός. Οι υπόλοιποι μείνετε στις πόλεις και φορέστε προσωπεία. Προσποιηθείτε ότι είστε ζόμπι σαν τους γύρω σας. Όμως μη λυπάστε κανέναν. Θυμηθείτε: οτιδήποτε έχει ανθρώπινη μορφή αλλά δεν συμπεριφέρεται ως άνθρωπος, δεν είναι άνθρωπος. Είναι ο εχθρός που χρησιμοποιεί ανθρώπινο (τρόπος του λέγειν) κέλυφος για να περάσει απαρατήρητος.

Εμπιστοσύνη σε κανέναν. Δύο άμα είστε, ο ένας θα είναι ρουφιάνος. Η καλύτερη λύση είναι ο στρατός του ενός. Η αποδοτικότερη στρατηγική είναι η λογική της μιας σφαίρας. …Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι η μέγιστη ζημιά στον εχθρό μπορεί και είναι αναγκαίο να επιτευχθεί από μια ασήμαντη μονάδα.

Σε έναν κόσμο που όλοι βρίσκονται υπό συνεχή παρακολούθηση, μόνο η ατομική σκέψη μπορεί να διαφύγει τον έλεγχο. Προς τούτο απαιτείται η μέγιστη κατανόηση της χρησιμότητας του κάθε στόχου, η υψηλότερη δυνατή γνώση των περιβαλλοντικών συνεπιδράσεων και η παντελής απουσία ελπίδας.

Είναι σαν να έχει κάποιος μπροστά του μια ολόκληρη χώρα εχθρών και μόνο μια σφαίρα. Πρέπει να ρίξει την σφαίρα εκεί που θα πιάσει τόπο. Εκεί που θα κάνει την μεγαλύτερη ζημιά. Μπορεί να παραμείνει μήνες ή και χρόνια εν υπνώσει ώσπου να φτάσει στον ιδανικό στόχο ή στην ιδανική στιγμή.

…Κάποιος οδηγάει ένα βυτίο γεμάτο βενζίνη. Έχει μόνο μια στραβοτιμονιά. Πρέπει να στουκάρει και να μπουρλοτιάσει αυτό που είναι σημαντικό.

… Κάποιος χακάρει υπολογιστές. Έχει μόνο μια χακεριά. Πρέπει να ρίξει το σύστημα που θα τους πονέσει περισσότερο την στιγμή που θα είναι η πιο κρίσιμη.

… Κάποιος είναι τεχνικός. Μπορεί να σαμποτάρει τις κεραίες της γαμιοτηλεόρασης και των κινητών ρουφιάνων.

… Κάποιον τον έχουν πάρει για ανθυποβοηθό σεφ. Μπορεί να δηλητηριάσει τον πούστη που πρέπει την στιγμή που χρειάζεται.

…Κάποιος είναι κλητήρας στον Δήμο. Μπορεί να εξαφανίσει τα μητρώα των βρομά και των λάθρο που ελληνοποιήθηκαν και να αφήσει τις σαύρες ξεκρέμαστες.

… Νυχτοφύλακες, οδηγοί, μπειμπι-σίτερ, καθαρίστριες, κομμώτριες, σερβιτόροι, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ντελιβεράδες, η λίστα με τις «καθημερινές», μη στρατιωτικές/μη αστυνομικές ειδικότητες συνεχίζει ατελείωτη.

Είναι απίστευτη η ζημιά που μπορούν να κάνουν χωρίς οπλισμό και χωρίς στρατιωτική εκπαίδευση οι εκ πρώτης όψεως «ασήμαντοι» άνθρωποι. Αν μάλιστα τα χτυπήματά τους είναι διαδοχικά μπορούν να επιφέρουν προσωρινή ή και μόνιμη παράλυση στον εχθρικό μηχανισμό του μαφιόζικου κράτους.

Όταν κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο συναγωνιστής του, και να θέλει, δεν μπορεί να προδώσει. Ο ρουφιάνος, το μεγαλύτερο ατού της μασονευτικής δημοκρατίας αχρηστεύεται. Η ατομική προσέγγιση στην αντιστασιακή πράξη φαίνεται να είναι η προσφορότερη λύση αφού εξαλείφει τα συνωμοτικά μειονεκτήματα από την μια πλευρά αλλά και την τεχνολογική υπεροχή του δυνάστη από την άλλη. Αν τεθεί σε κίνηση αποδεικνύεται μια μηχανή ασταμάτητη επειδή βασίζεται στο απρόβλεπτο.

Το μαϊμουδένιο «χτύπημα» στους δίδυμους πύργους το 9001 εγκαινίασε την εποχή των fake news ενώ ο σημερινός κοροϊδοϊός μας εισάγει στον deepfake κόσμο της χωρίς όρια κωλοτρυπιδιάς. Χαρακτηριστικό της νέας πραγματικότητας είναι η εξωφρενικότητα των σεναρίων. Ό,τι σκατιόλα έχει απορριφθεί εκατοντάκις από το Χόλιγουντ, έρχεται να παιχτεί στα δελτία των 8. Τις ατάκες που εκστομίζουν οι πεινάλες ηγετίσκοι και οι γελοίοι «επιστήμονες» όλων των ειδικοτήτων που τους πλαισιώνουν αν τις άκουγε κάποιος σε ταινία θα πήγαινε στο ταμείο να ζητήσει τα λεφτά του πίσω.

Είμαστε ξανά στη φάση που έχουν ανοίξει οι πύλες. Η εξωγήινη φυσούνα ξερνάει διαόλους και τριβόλους καταπάνω μας. Όλα τα παλαιά σενάρια παίζουν: χρεοκοπία, υπόδουλη δραχμή, πόλεμος με Τουρκία, παγκόσμιος πόλεμος, ξένη κατοχή, εμφύλιος.

Στην κλασική σειρά περιπετειών έχει προστεθεί εκείνη της επέλασης των ασιατικών ορκ, της γενοκτονίας και της αφομοίωσης με την γνωστή μέθοδο: τα θηλυκά που είναι από 35 χρονών και κάτω θα γονιμοποιηθούν με δρακονιανό σκατόσπερμα. Τα υπόλοιπα θα σφαγούν μαζί με τα αρσενικά.

Ως γνήσιος εθνοεκκεντρικός δεν έχω άλλη επιλογή από το να υπερασπίσω το έθνος όπως το καταλαβαίνω.

Ο Μέγας Παίκτης ας τηρήσει τις υποσχέσεις του. [ Απόσπασμα ]

Συνέχεια ΕΔΩ