13 Νοε 2020

Ο ψευτο-πρωθυπουργός σε ρόλο λαγού της ν.τ.π. : "Το 2021 πρέπει να είναι το έτος της 'μεγάλης επανεκίννησης' " ... Ίσως αλλά με σας στη φυλακή ή το απόσπασμα με την κατηγορία για έσχατη προδοσία σε καιρό πολέμου καί εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας... Οι "μάρτυρες" θα είναι πολλοί ...

«Δεν πείθουμε πια τους πολίτες. Δεν πρέπει να κυκλοφορούμε το βράδυ με δικαιολογία την άσκηση. Άρα πρέπει να επιβληθούν μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας. Πρέπει να περιορίσουμε την κινητικότητα, για να περιορίσουμε τον ιό»

Μιλώντας, μεταξύ άλλων για τη διασπορά του κοροΐδοΐού επέρριψε μέρος της ευθύνης στους νέους.

«Η βασική αιτία της διασποράς του ιού στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι οι νέοι» δήλωσε.

«Παντού στο κόσμο υπάρχει το υπερκείμενο καλό», σημείωσε και μας κάλεσε να «ζητάμε πειθαρχία από τον διπλανό μας». (Τι σημαίνει αυτό ; Έδωσε το σύνθημα στα τάγματα εφόδου ...)

«Όπως πήραμε απόφαση για να μην γίνουν οι εορτασμοί της 25ης Μαρτίου, δεν θα γίνουν και οι εορτασμοί του Πολυτεχνείου», είπε και συμπλήρωσε:

«Η κυβέρνηση διαθέτει ήδη σχέδιο προμήθειας του εμβολίου και θωράκισης του πληθυσμού. Πρέπει όμως να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι θα πρέπει να εμβολιαστούν κατά του Covid».«Το 2021 πρέπει να είναι η χρονιά της "μεγάλης επανεκίννησης "».


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ένα επαναλαμβανόμενο θέμα των υποστηρικτών της Μεγάλης Επανεκκίνησης είναι η περίπτωση της κρίσης του COVID-19 ως μια «μοναδική ευκαιρία» ("a unique opportunity") για να κάνουν όλες τις αλλαγές σε ολόκληρο τον τρόπο ζωής μας.

Στο σύντομο βίντεο παρακάτω, ο ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής του WEF, Klaus Schwab ανακοινώνει στις 3 Ιουνίου 2020: «Η κρίση του COVID-19 μας έδειξε ότι τα παλιά μας συστήματα δεν είναι πλέον κατάλληλα για τον 21ο αιώνα. Έχει αποκαλύψει τη θεμελιώδη έλλειψη κοινωνικής συνοχής, δικαιοσύνης, ‘ένταξης’ και ισότητας. Τώρα είναι η ιστορική στιγμή, η ώρα, όχι μόνο για την καταπολέμηση του ιού, αλλά για τη διαμόρφωση του συστήματος… για την εποχή μετά το COVID… Εν ολίγοις, χρειαζόμαστε μια υπέροχη επανεκκίνηση” :


Πηγή - Διαμόρφωση/επιλογή αποσπάσματος/προσθήκες/σχόλια/φωτό:Α.Τ.


"Δεν πείθουμε πια τους πολίτεςΆρα πρέπει να επιβληθούν μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας"...Ρε λές;...Όλα παίζουν αρκεί να τη γλυτώσουν οι  ψυχοπαθείς
κλαρινοκαμαριέρες της cabal ...