4 Νοε 2020

Καθολική κατ'οίκον κράτηση στη χώρα για ένα ακόμα μήνα

Καθολικό lockdown στη χώρα για ένα μήνα


Τις σχετικές ανακοινώσεις θα κάνει ο Πρωθυπουργός μαζί με το Σωτήρη Τσιόδρα αύριο το πρωί.

Σε καθολικό lockdown για ένα μήνα μπαίνει η χώρα, σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, καθώς τα επιδημιολογικά επιδεινώνονται στη χώρα και το ΕΣΥ πιέζεται...

Τις συγκεκριμένες ανακοινώσεις θα κάνει ο Πoρδυπουργός αύριο το πρωί ο οποίος θα προσδιορίσει και την ημέρα που θα ξεκινήσει. Σύμφωνα με την εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων θα μείνουν ανοιχτά μόνο τα δημοτικά, ενώ γυμνάσια και λύκεια κλείνουν... πηγή

Ο κορο'ι'δο'ι'ός έχει προγραμματιστεί για να καθιερώσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.


Σύμφωνα με το «Σενάριο τού μέλλοντος», ολόκληρος ό παγκόσμιος πληθυσμός θα πρέπει να λάβει μια ψηφιακή ταυτότητα πού να δείχνει ποιος έχει λάβει όλα τα εμβόλια. Χωρίς επαρκείς εμβολιασμούς, απαγορεύεται ή πρόσβαση σέ σχολεία, συναυλίες, εκκλησίες, δημόσιες συγκοινωνίες κ.λπ.

Τό Σχέδιο: Ένεση Στην Ανθρωπότητα Με Εμβόλιο Τροποποίησης DNA. :

«Θα απελευθερώσουν έναν τεχνητό ιό κορανοϊού. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι θα απαιτήσουν ένα εμβόλιο για την προστασία τους. Αυτό το εμβόλιο θα προσθέσει ένα τρίτο στέλεχος DNA σε ένα σώμα προσώπων, καθιστώντας τους ουσιαστικά ένα υβρίδιο ».

«Μόλις ένα άτομο εγχυθεί, σχεδόν αμέσως το DNA του υφίσταται μετασχηματισμό. Αυτή η γενετική αλλαγή θα κάνει τους ανθρώπους να χάσουν την ικανότητα να σκέφτονται για τον εαυτό τους, χωρίς να γνωρίζουν καν ότι συνέβη αυτό. Έτσι μπορούν να ελεγχθούν ευκολότερα, να γίνουν σκλάβοι για την ελίτ ».  Διαβάστε περισσότερα »