6 Νοε 2020

Εσύ περίμενε την ανάπτυξη και το εμβόλιο που θα σε οδηγήσει στην "κανονικότητα" που έχουν επιλέξει...


...Εσύ περίμενε την ανάπτυξη, αναγκαστικά εσώκλειστος και άφραγκος ενώ οι "υποχρεώσεις" τρέχουν ... Οι χρυσοπληρωμένοι,ρουφιάνοι της Novartis και οι προπαγανδιστές των εμβολίων και της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ τσεπώνουν Δισεκατομμύρια από τις "συμφωνίες" τους με τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ενώ εσυ δεν έχεις ούτε να φας περιμένοντας το εμβόλιο που θα σε οδηγήσει στην "κανονικότητα"   που οι ίδιοι έχουν επιλέξει ...

Τώρα πού οι  επιπτώσεις τής ψευτο-πανδημίας είναι εδώ, το Ίδρυμα Rockefeller παρουσίασε το δεύτερο βήμα. Μόνο όταν υπάρχουν όλα τα απαιτούμενα Δίκτυα Ελέγχου , μπορεί ό κόσμος ν' ανοίξει ξανά.

Σύμφωνα με το «Σενάριο τού μέλλοντος», ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός θα πρέπει να λάβει μια ψηφιακή ταυτότητα (covid pass) πού να δείχνει ποιος έχει λάβει όλα τα εμβόλια . Χωρίς επαρκείς εμβολιασμούς, απαγορεύεται ή πρόσβαση σε σχολεία, συναυλίες, εκκλησίες, δημόσιες συγκοινωνίες κ.λπ.

Τό Σχέδιο: Ένεση Στην Ανθρωπότητα Με Εμβόλιο Τροποποίησης DNA :

«Απελευθέρωσαν έναν τεχνητό ιό κορανοϊού όμοιο με της γρίπης. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι θα απαιτήσουν ένα εμβόλιο για την υποτιθέμενη προστασία τους. Αυτό το εμβόλιο θα προσθέσει ένα τρίτο στέλεχος DNA  σε ένα σώμα προσώπων, καθιστώντας τους ουσιαστικά ένα υβρίδιο .

Μόλις ένα άτομο εγχυθεί, σχεδόν αμέσως το DNA του υφίσταται μετασχηματισμό. Αυτή η γενετική αλλαγή θα κάνει τους ανθρώπους να χάσουν την ικανότητα να σκέφτονται για τον εαυτό τους ,ΧΩΡΙΣ να γνωρίζουν καν ότι συνέβη αυτό. Έτσι μπορούν να ελεγχθούν ευκολότερα, να γίνουν σκλάβοι,με δικαιώματα ζωής ή θανάτου τους για την ελίτ των Φονιάδων παγκοσμιοποιητών».

Κάνουν μαθήματα πολιτικής ορθότητας, ότι δηλαδή, πρέπει να ζούμε χωρίς χρήματα και να βγαίνουμε από το σπίτια μας, δίνοντας λογαριασμό για το πού πάμε στους εκατομμυριούχους που μεθοδεύουν το έγκλημα και θησαυρίζουν    από τη δυστυχία μας.

Ξύπνα !!  ... Να θυμάσαι πως αυτοί οι "άνθρωποι" προσπαθούν πραγματικά ε ί τ ε να σε δολοφονήσουν είτε να σε υποδουλώσουν, κι εσένα και τους αγαπημένους σου. Δεν είναι ώρα για κωλυσιεργίες. Πρόκειται για μάχη μεταξύ αυτών που επιθυμούν μια ελεύθερη ανθρωπότητα και αυτών που μας θέλουν υποδουλωμένους.

Ο καθένας με IQ μεγαλύτερο από κουκούτσι, γνώριζε ακόμη και παλαιότερα, ότι η δυτική «δημοκρατία» είναι μια απάτη, ένα φύλλο συκιάς που καλύπτει τον αυστηρό έλεγχο από τις ελίτ, όλων των κλάδων της κυβέρνησης, του νομοθετικού, του εκτελεστικού καθώς και του του δικαστικού. Εξ ου και η λογοκρισία σε διάφορες μορφές. Όσοι λένε την αλήθεια δεν χρειάζονται λογοκρισία. Επομένως, όσοι χρησιμοποιούν την λογοκρισία είναι ψεύτες που φοβούνται την αλήθεια. Σε σύγκριση με τους δημοσιογράφους, τους εκδότες, τους πολιτικούς και τους περισσότερους δικαστές, οι πόρνες θα μοιάζουν πάντα με πρότυπα αρετής...

Υπό αυτές τις συνθήκες, οποιοσδήποτε πολιτικός ζητά «υποχρεωτική χρήση μάσκας και κοινωνική αποστασιοποίηση», «αναμονή του εμβολίου για να τελειώσει η πανδημία», «περισσότερες καραντίνες ως απαραίτητο μέτρο» κ.λπ. έχει αυτό-ταυτοποιηθεί ως Σκλάβος της Χαζαρικής Μαφίας.

Οι αντιδράσεις μέχρι στιγμής για την άφρονα και διατεταγμένη πολιτική τους είναι μικρές, το ποτάμι όμως της αντίδρασης είναι σίγουρο ότι θα φουσκώσει απότομα. Και τότε δεν θα κινδυνεύσουν μόνο οι κυβερνήσεις  αλλά και η  δυτική "Τηλε-δημοκρατία" τους.