9 Νοε 2020

Δεν ισχύει μόνο για την πολιτική μάστιγα ...



Ο Καραγκιόζης, προκειμένου να καταφέρει τον στόχο του, που είναι απλά να γεμίσει την κοιλιά του, δέχεται τα πάντα χωρίς αντίδραση. 

Δεν έχει την παραμικρή απαίτηση να τον σέβονται ως άνθρωπο. Όποιος μπορεί να τον ταΐσει, μπορεί ταυτόχρονα να τον φτύνει, να τον προσβάλει, να τον χτυπά κλπ., χωρίς ποτέ αυτός ν' αντιδράσει.
 
Θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο και πονηρό, επειδή εξασφαλίζει την τροφή του χωρίς υλικό κόστος. Τους εξευτελισμούς δεν τους υπολογίζει ως κόστος, γιατί η παιδεία του —όπως και η φτώχεια του— αυτά τ' αντιλαμβάνεται ως πολυτέλειες.

Το μεγαλύτερο όνειρό του είναι να μπορέσει να εξασφαλίσει για πάντα την τροφή του, έστω και υπ’ αυτές τις άθλιες συνθήκες. Δεν αγχώνεται, επειδή και την επόμενη μέρα θ' αναγκαστεί να ζήσει με προσβολές. 

Αγχώνεται μόνο για το αν θα βρει τον ισχυρό, που, ναι μεν θα τον προσβάλει, αλλά θα τον βολέψει με την εξουσία του. 

Ο εφιάλτης για τον Καραγκιόζη είναι να μην υπάρχει ισχυρός και ν' αναγκαστεί να αποφασίζει μόνος του για το πώς θα επιβιώσει. Είναι εφιάλτης, γιατί ακυρώνονται οι γνώσεις που κατέχει και του επιτρέπουν, όχι απλά να επιβιώνει, αλλά να "βολεύεται". 

Ο Καραγκιόζης το μόνο που γνωρίζει είναι να "ξεγελάει" με πονηριές τον Πασά. Έχει εκπαιδευτεί να κλέβει τα "πλούσια" κομμάτια από τ' αποφάγια των εξουσιαστών. 

Αυτό είναι το κεφάλαιό του κι αυτό εκμεταλλεύεται. Το "βόλεμα" είναι το κέρδος που παράγει το κεφάλαιο του Καραγκιόζη.  Υδροχόος

«Όποιος δεν έχει γίνει μισάνθρωπος ως τα σαράντα του, δεν αγάπησε ποτέ το ανθρώπινο είδος». [Sébastien-Roch Nicolas de Chamfort ]

Αυτές οι κωλομέρες είναι μέρες πρηξίματος. Όλο το σαυροσύμπαν μου έχει σκοτίσει τα ένδοξα και ιερά ΑΡΧΙΔΙΑ.

…Μασόνοι, Εφορίες, Δήμοι, Πράσινα Ταμεία, Συμβολαιοτάφοι, Μεσίτες, Γύπες, Πωλητικές Προστασίες, Ανεξάρτητες Αρχές νταβατζήδων με χίλια ονόματα, κάθε πουστιάς πουστίδι πάει να την βρει με την πάρτη μου.

Πιο πολύ απ’ όλους με ενοχλεί ο γαμημένος «συνάνθρωπος». Αυτό το χωμάτινο ζώο που υπακούει τυφλά στις εντολές των διορισμένων γιδοβοσκών και που δυσκολεύει και ευτελίζει τις ζωές όλων μας. Όσο περνάνε τα χρόνια νιώθω να γίνεται αγεφύρωτη η απόσταση ανάμεσα σε μένα και σ’ αυτόν.

Προδότες, ρουφιάνοι, ληστές, πράκτορες, μαυραγορίτες, εκβιαστές, όλο το αφρόσκατο του πολιτικάντικου βόθρου του Ραγιαδιστάν όχι μόνο δεν βγάζει τον άγιο σκασμό αλλά περιφέρει αλαζονικά τα σαπισμένα σαρκία του και τις βρωμερές ουρές του στα τηλεοπτικά βοθροσιφώνια.

Να λοιπόν που φτάσαμε στο παγκόσμιο δια ταύτα: το μπερδεμένο πόπολο και οι ολίγοι γραφικοί του διαδικτύου από την μια πλευρά και όλα τα στρατά, οι μπάτσοι, οι εφοριακοί, ο υπόκοσμος των μασόνων, το κράτος και η Εγκληματική Υπερδομή από την άλλη.

Κωλόμπες μου, οι τζάμπα μαγκιές τελείωσαν. Ο φτηνότερος τσαμπουκάς τιμάται 300 ευρώψωλα. Τώρα θαυμάστε τα χάλια μας όσο σας μενει χρόνος πριν το Μεγάλο Καζανάκι.

Mavri Fatria

Γειά σου ρε Μάρκο αθάνατε!