20 Νοε 2020

Δανία - Κορωνοϊός: Απέσυραν νόμο για υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών μετά από διαδηλώσεις διαμαρτυρίας




Μετά από εννέα συνεχόμενες ημέρες διαμαρτυριών κατά του νέου νόμου, ήρθε η κατάργηση του από την κυβέρνηση της Δανίας

Νόμος στη Δανία θα έδινε στις αρχές την εξουσία να επιβάλλουν στους πολίτες υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού αλλά αποσύρθηκε μετά από εννέα ημέρες διαμαρτυριών αναφέρει το Zerohedge.

Ο «επιδημικός νόμος» θα έδινε στη δανική κυβέρνηση την εξουσία να θεσπίσει υποχρεωτικά μέτρα καραντίνας εναντίον όσων έχουν μολυνθεί από μια επικίνδυνη ασθένεια, αλλά ήταν το μέρος των εμβολιασμών που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη αναστάτωση.

«Η Δανική Αρχή Υγείας θα μπορούσε να καθορίσει ομάδες ατόμων που πρέπει να εμβολιαστούν για να περιορίσουν και να εξαλείψουν μια επικίνδυνη ασθένεια», αναφέρε ο νόμος.

«Άτομα που αρνούνται τα παραπάνω μπορούν - σε ορισμένες περιπτώσεις - να υποχρεωθούν μέσω κράτησης από την αστυνομία."


Ωστόσο, μετά από εννέα συνεχόμενες ημέρες διαμαρτυριών κατά του νέου νόμου, έχει πλέον καταργηθεί. 

 
Πηγή - Το είδαμε εδώ

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ LOCKDOWN , ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ


Οι Δανοί διαμαρτύρονταν για το νέο λοκντάουν αλλά και για το νέο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ "επιδημικό" νόμο που ήθελαν να περάσουν από το κοινοβούλιο και προέβλεπε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ στους πολίτες ΧΩΡΙΣ τη συγκατάθεσή τους!!! Για μια ψευτοεπιδημία με θνητότητα ακόμη και κάτω από 0,2% και με τη συντριπτική πλειοψηφία όσων πεθαίνουν να υποφέρουν από ένα σωρό άλλες ασθένειες.  ΘΕΛΟΥΝ να περάσουν το σχέδιο υποδούλωσης του ανθρώπινου είδους. Τα σχέδιά τους είναι άκρως απάνθρωπα και αποκρουστικά. Αν δεν αντιδράσουν οι λαοί το μέλλον θα είναι πολύ σκοτεινό. Η ΝΠΤ έρχεται βιαστικά να ισοπεδώσει ανθρώπινες ζωές, έθνη, οικονομίες, απαραβίαστα συνταγματικά δικαιώματα ...

Διαβάστε περισσότερα »

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ στους πολίτες ΧΩΡΙΣ τη συγκατάθεσή τους


Ο νέος ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ "επιδημικός" νόμος που θέλουν να περάσουν από τα κοινοβούλια προβλέπει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ στους πολίτες ΧΩΡΙΣ τη συγκατάθεσή τους... Για μια ψευτοεπιδημία με θνητότητα ακόμη και κάτω από 0,2% και με τη συντριπτική πλειοψηφία όσων πεθαίνουν να υποφέρουν από ένα σωρό άλλες ασθένειες.

ΘΕΛΟΥΝ να περάσουν το σχέδιο υποδούλωσης του ανθρώπινου είδους. Τα σχέδιά τους είναι άκρως απάνθρωπα και αποκρουστικά. Αν δεν αντιδράσουν οι λαοί το μέλλον θα είναι πολύ σκοτεινό. Η ΝΠΤ έρχεται βιαστικά να ισοπεδώσει ανθρώπινες ζωές, έθνη, οικονομίες, απαραβίαστα συνταγματικά δικαιώματα ...