9 Νοε 2020

Ο θρίαμβος του θεάτρου σκιών ...


Ο εκατομμυριούχος Μητσοτάκης και οι επίσης με παχυλούς μισθούς αμειβόμενοι λοιμωξιολόγοι και υπουργοί/καραγκιόζηδες  φ υ λ α κ ί ζ ο υ ν  εκατομμύρια Έλληνες, μέχρι το καλοκαίρι με ένα μικρό διάλειμμα τις γιορτές.

Κινδυνεύουμε να είμαστε σε κατ'οίκον περιορισμό για άλλον μισό χρόνο, μετά το δίμηνο της άνοιξης που "τα πήγαμε καλά", προστατεύοντας δήθεν τον κόσμο από τον κοροϊδοϊό και καταδικάζοντας τον σε φτώχεια, πείνα, κατάθλιψη και ένα σωρό άλλες ψυχικές και σωματικές ασθένειες εξαιτίας του εγκλεισμού. Δυστυχώς, συμβαίνουν αδιανόητα πράγματα και έρχεται ένα τουλάχιστον εξάμηνο εγκλεισμού με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ψυχοσωματική υγεία εκατομμύρια Ελλήνων που θα βλέπουν από την οθόνη της τηλεόρασης ή του υπολογιστή να τους κάνουν μαθήματα πολιτικής ορθότητας, δηλαδή, ότι πρέπει να ζουν χωρίς χρήματα και να βγαίνουν από το σπίτι τους, δίνοντας λογαριασμό για το πού πάνε στους εκατομμυριούχους που μεθοδεύουν το έγκλημα και θησαυρίζουν από τη δυστυχία τους.

Στις 30/6 ένα μήνα μετά από την καραντίνα τα κρούσματα στην Επικράτεια ήταν 20, στην Αττική 2, στην Θεσ/νίκη 0, και ο αφορεσμένος δήλωνε ...."κερδίσαμε την μάχη της υγείας". Τι πιο πρόδηλο από το γεγονός ότι ο λαός τους έδωσε το χρόνο για να πάρουν μέτρα ουσίας και να θωρακίσουν τη χώρα.

Κι αυτοί, αντί για ενίσχυση του ΕΣΥ, των ΜΜΜ, της αποσυμφόρησης στα σχολεία, τι έκαναν;

Έκαναν λίστες Πέτσα, έκαναν κωλοτούμπες υπέρ εφοπλιστών/μεγαλοξενοδόχων/αεροπορικών/πολυεθνικών του τουρισμού, έκαναν νόμους κατά των διαδηλώσεων,έκαναν επιθέσεις από πλατείες μέχρι 14χρονα έριχναν χημικά από το Εφετείο μέχρι καφετέριες στο Γαλάτσι, έκαναν πτωχευτικό νόμο για το ξεσπίτωμα του κόσμου υπέρ τραπεζών και κορακιών,μοίρασαν το 50% των δανείων της πανδημίας σε 6 (!) βιομηχάνους και κεφαλαιούχους,πίστωσαν εκατομμύρια σε κλινικάρχες, καναλάρχες και εργολάβους, συνέταξαν νομοσχέδια για τον Φονικό Πτωχευτικό Κώδικα καί απλήρωτες υπερωρίες υπέρ ΣΕΒ, διαφήμιζαν τα παγουρίνο των χορηγών φίλων τους κι έφτιαχναν μάσκες…τραπεζομάντιλα για τους μαθητές.

Το δεύτερο lockdown είναι το “άριστο” και “επιτελικό” δημιούργημα του άθλιου και ελεεινού Μητσοτακισμού με τον μανδύα του μασονοκοινοβουλευτισμού καί της παραποιημένης, από τους σιωνιστές/τοκογλύφους, δημοκρατίας του τζόγου σε βάρος των Ανθρώπων.

Η ελληνική κοινωνία βιώνει το 2020 δύο δεινά. Την πανδημία του  κοροϊδοϊού και την κυριολεκτικά ξενόδουλη κυβέρνηση του Μητσοτάκη (με σύντροφο στην ενορχήστρωση σύσσωμο το δοσίλογο "πολιτικό" κόσμο , το δικαστικό κλάδο και τους ρουφιάνους των μπουκωμένων μ.μ.εξαπάτησης)

Ο συνδυασμός αυτών των δύο έχει ακυρώσει όποια πρόοδο έχει συντελεστεί στην Ελλάδα, ολόκληρη την επίσης ξενοκίνητη περίοδο της Μεταπολίτευσης ...

Η αλόγιστη προπαγάνδα και η μη ενίσχυση της υγείας από αυτούς που έχουν ως μόνο στόχο την ενίσχυση των φίλων τους μεγαλοεπιχειρηματιών και των Μέσων Μαζικής Εθνοκάθαρσης που τους βοήθησαν,με το αζημίωτο, να εκλεγούν έχουν φτάσει την κατάσταση σε τέτοια δραματικά επίπεδα που πλέον το μόνο που απόμενε στον αφορεσμένο καί τους όμοιους του ήταν να αποφασίσουν γενικό lockdown για να ολοκληρωθεί η ταφή των μικρομεσαίων. Αυτό βέβαια θα επιβαρύνει επιπλέον την οικονομία και την ψυχική υγεία της ελληνικής κοινωνίας αλλά ποσώς τον ενδιαφέρει αφού υπολογίζει στην καλοσύνη της Μέρκελ για να διατηρηθεί στην εξουσία.

Έχουμε να κάνουμε με το πιο επικίνδυνο είδος. Κυβέρνηση Γερμανόδουλων μαυρογιαλούρων. Άριστοι σε ό,τι επαγγέλλονται αλλά παντελώς αδιάφοροι στην διαχείριση των ζωών μας. Το πιο Φονικό είδος, με άλλα λόγια ...

Οι αντιδράσεις μέχρι στιγμής για την άφρονα και διατεταγμένη πολιτική τους είναι μικρές, το ποτάμι όμως της αντίδρασης είναι σίγουρο ότι θα φουσκώσει απότομα. Και τότε δεν θα κινδυνεύσει μόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και η  "Τηλε-δημοκρατία" τους.

Όσο για τα εθνικά; Ποια εθνικά ;; ...

Το στίγμα του Oruc Reis (από τις 4/11/20, 08:22 μέχρι και τις 5/11/20, 08:21 ώρα Ελλάδος) μεταξύ Ρόδου και Καστελλόριζου.

Έχουν συμπληρωθεί 24 ημέρες από την έναρξη των τελευταίων παράνομων ερευνών επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και ουδείς ασχολείται με το γκριζάρισμα των ελληνικών θαλασσών… [πηγή - διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.]




Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.

Το δημοκρατικό πολίτευμα έχει υπονομευθεί καίρια. Το Σύνταγμα παραβιάζεται ή αγνοείται συστηματικά, το Κοινοβούλιο έχει μετατραπεί σε «εκδοτήριο» πράξεων νομοθετικού περιεχομένου των μνημονιακών επιταγών, η εκτελεστική εξουσία, οι κυβερνήσεις των Μνημονίων υπηρέτες της ελίτ ευτελίζονται καθημερινά, έχοντας υποταχθεί πλήρως στους εκπροσώπους των δυνάμεων κατοχής.  Διαβάστε περισσότερα »