16 Νοε 2020

Ο κορο'ι'δο'ι'ός έχει π ρ ο γ ρ α μ μ α τ ι σ τ ε ί για να καθιερώσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.Μέσα από την ελεύθερη βούληση μας θα τους ανήκουμε νόμιμα και θα έχουν οποιαδήποτε άμεση ισχύ πάνω μας όποτε θέλουν και για όσο θέλουν. Αγώνας κατά της δ ι κ τ α τ ο ρ ί α ς του φ ί μ ω τ ρ ο υ και της α ν θ ε λ λ η νι κ ή ς ψευτο-υβέρνησης !! Η χούντα δεν έφυγε ποτέ !!




25 04 2020-ΤΟ ΜEGΑ ΒΑΖΕΙ ΤΙΤΛΟ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η
ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
!!... :


Ο Μπιλ Γκέιτς μιλάει για την μείωση του πληθυσμού μέσω των εμβολίων:



Ερχόμαστε τώρα στο σημείο που κάποιος επιτρέπει να εμβολιαστεί με ένα τροποποιημένο RNA και συνεπώς παύει σε γενετικό επίπεδο να είναι άνθρωπος διότι έχει γενετικά τροποποιηθεί, δεν είναι φυσικό δημιούργημα καθώς έχει παρέμβει στη φύση του.

Αυτός ο άνθρωπος βάσει διεθνούς νόμου έχει παραδώσει πλήρως την ύπαρξη του στην εταιρεία και τους διευθύνοντες αυτήν που δημιούργησαν αυτό το εμβόλιο και κατά προέκταση αυτόν τον νέο «άνθρωπο» και θεωρείται επίσημα περιουσιακό στοιχείο αυτής της εταιρείας.

Ναι…πολύ καλά διαβάσατε.

Όποιος λάβει οποιαδήποτε γενετική τροποποίηση γίνεται αυτομάτως ιδιοκτησία κάποιου άλλου ή άλλων και επαφίεται στις ορέξεις, τα γούστα ή την ατζέντα αυτών των άλλων το τι μέλλει γενέσθαι με αυτή την ιδιοκτησία.

Μιλάμε πλέον για απεριόριστη χρήση ή κατάχρηση της εκάστοτε ιδιοκτησίας από τον εκάστοτε «κατασκευαστή» της.

Εδώ, όσον αφορά τη χρήση ή την κατάχρηση, αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει ελεύθερη στα λασπώδη λιβάδια της ανωμαλίας αυτών που έχουν μηχανευτεί όλο αυτό.

Αυτό δεν αποτελεί, όπως είναι της μόδας τελευταία και παπαγαλίζουν κάποιοι, μια θεωρία συνομωσίας, καθώς το αναφέρουν κι οι ίδιοι ανοιχτά ότι το εμβόλιο της Μοderna για τον υπαρκτό ή ανύπαρκτο COVID-19, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ RNA.

[https://www.modernatx.com/modernas-work-potential-vaccine-against-covid-19]

Κάντε έρευνα και διαψεύστε με…. Προσκαλώ και προκαλώ τους πάντες.

Μέσα από την ελεύθερη βούληση μας θα τους ανήκουμε νόμιμα και θα έχουν οποιαδήποτε άμεση ισχύ πάνω μας όποτε θέλουν και για όσο θέλουν. Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμη ή δε θέλουν να καταλάβουν αναφέρομαι στην απόλυτη εθελοντική σκλαβιά που θα περνάει κιόλας από γενιά σε γενιά σε πλανητικό επίπεδο. Δηλαδή η υποτακτική ηλιθιότητα μας που θα μας καταστήσει γενετικά τροποποιημένη ιδιοκτησία κάποιων θα έχει άμεση επίπτωση και στους απογόνους μας.

Αν θα είμαστεσε θέση να αποκτήσουμε ποτέ απογόνους.


ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.

Αυτός είναι ένας από τους στόχους τους και συνεχίζουμε, διότι έχει και συνέχεια.


ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ


Θα μου πείτε… «Τι γίνεται;…Που θα πάει όλο αυτό ρε φίλε;» ... Κουράγιο … τελειώνουμε.

Το 2010 η στρατιωτική υπηρεσία του Πεντάγωνου, DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) δηλαδή η Υπηρεσία Έρευνας Προηγµένων Αµυντικών Προγραµµάτων των ΗΠΑ εστιάστηκε στα εμβόλια DNA και RNA και δημιούργησαν ένα συνθετικό εμβόλιο που μπορεί να περάσει στον άνθρωπο με μικρο-βελόνες μέσω τηςεπιδερμίδας. Είναι υπό τη μορφή αυτοκόλλητου (patch), δεν το αισθάνεται κανένας και υπόσχεται -όπως αναφέρουν οι ίδιοι- να ενισχύσει και να ανατρέψει τους ανθρώπους σε γενετικό επίπεδο.


Αυτό ξεκίνησε ακριβώς την ίδια χρονιά που ο Bill Gates άρχισε να χρηματοδοτεί αυτή την έρευνα με τα εμβόλια RNA.


Το 2012 η DARPA ανακοίνωσε την επιτυχημένη διεπαφή ανθρώπινου εγκεφάλου και μηχανής, δηλαδή το σχηματισμό κοινών νευρώνων του ανθρώπινου εγκεφάλου με την Τεχνητή Νοημοσύνη, όπου παρουσιάζεται η ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω της σκέψης και μόνο, ή να αλληλοεπηρρεάζονται εξ αποστάσεως.

Δηλαδή, αν έχετε ένα «εξυπνο σπίτι» (smart home) όπου όλα λειτουργούν μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης θα μπορείτε να στέλνετε με τη σκέψη σας μέσω WI-FI την εντολή π.χ. να κλείσουν τα μηχανικά παράθυρα του σπιτιού σας ή να λειτουργήσει το κλιματιστικό σας πριν πάτε στο σπίτι σας.

Αυτό βέβαια είναι αμφίδρομο καθώς και το «έξυπνο σπίτι» σας θα μπορεί να σας στέλνει μηνύματα ή να σας δίνει εντολές με τον ίδιο τρόπο, ή ακόμη και να σας χειραγωγεί εξ αποστάσεως απόλυτα όποιος χειρίζεται αυτή την Τεχνητή Νοημοσύνη.


Ένα άλλο πρόγραμμα της DARPA που εμφανίστηκε την ίδια χρονική περίοδο ονομάζεται Next Gen Non Surgical Nano Technology M3 Program που περιλαμβάνει μη επεμβατική ή ελάχιστα επεμβατική διεπαφή ανθρώπινου εγκεφάλου και υπολογιστή μέσω του RNA για να επιτύχουν ακραία χειραγώγηση στους ανθρώπους εξ αποστάσεως μέσω δικτύου Τεχνητής Νοημοσύνης. {https://www.darpa.mil/program/maximum-mobility-and-manipulation}

Δηλαδή, μας ανακοινώνουν επίσημα ότι εδώ και χρόνια δαπανούνται δισεκατομμύρια δολάρια φορολογούμενων σε κρατικές έρευνες από στρατιωτικούς φορείς και ιδιωτικές εταιρείες για την ρομποτοποίηση μας μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης, την υποδούλωση μας και την αμετάκλητη γενετική μας τροποποίηση με εμβόλια RNA.

Είναι υποχρεωμένοι να μας ανακοινώνουν τι θα μας κάνουν ώστε α ν  δεν  α ν τ ι δ ρ ά σ ο υ μ ε   ε ί μ α σ τ ε   σ ύ μ φ ω ν ο ι   με αυτό και θεωρούμαστε  σ υ ν α υ τ ο υ ρ γ ά  εθελοντικά  θ ύ μ α τ α. Είναι το βασικότερο σκοτεινό πρωτόκολλο χειραγώγησης και εκμετάλλευσης που βασίζεται στη ελεύθερη βούληση γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως χωρίς αυτή τη συγκατάθεσή μας δίνεται αυτόματα το δικαίωμα σε εξωγενείς παράγοντες να επέμβουν δυναμικά και να το εμποδίσουν.

Δεν ξέρω αν είστε θρησκευόμενος χριστιανός και θεωρείτε ότι η Αποκάλυψη του Ιωάννη υλοποιείται στις μέρες μας, ή αν δεν τα πιστεύετε αυτά και θεωρείτε πως ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις, αλλά είναι ξεκάθαρο σε όλους όσους έχουν ακόμη υγιή νόηση πως όλα αυτά δεν είναι απλές συμπτώσεις αλλά σκοτεινές διεργασίες που στόχο έχουν την πλήρη υποδούλωση μας και εξαφάνισή μας.

Πάντως αν υπάρχει όντως ένας Αντίχριστος ο Bill Gates ταιριάζει άψογα, ή αν δε υπάρχει, σίγουρα προσπαθεί να ταιριάξει ως ένας σύμφωνα με τις αισχατολογικές δοξασίες που υποστηρίζει.



Αναλογεί σε όλους μας ανεξαρτήτως ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης καθώς είμαστε η τελευταία γενιά ανθρώπων που έχει το δικαίωμα και την ικανότητα να αντισταθεί και να επαναστατήσει σε αυτή τη βλασφημία κατά της Θείας Δημιουργίας.


Αν δεν το κάνουμε αυτό τώρα, μετά από εμάς θα υπάρχουν μόνο υπάκουα ρομπότς.


Όπως είπε κάποτε κι ο Έντμουντ Μπερκ, ο Ιρλανδός πολιτικός ηγέτης και εξέχων ρήτορας, συγγραφέας:

«ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ..»

Αρίστανδρος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από ΕΔΩ - Το είδαμε εδώ - Διαμόρφωση/κεφαλίδα/προσθήκες : Α.Τ.