9 Νοε 2020

Η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου της χώρας είναι εικόνα και ομοίωση του Καραγκιόζη ... Το κράτος - Καραγκιόζης και τα "παιδιά" του θα σε κάνουν να φτύσεις αίμα αν δεν προσκυνήσεις τον Αγά...



Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.

Το δημοκρατικό πολίτευμα έχει υπονομευθεί καίρια. Το Σύνταγμα παραβιάζεται ή αγνοείται συστηματικά, το Κοινοβούλιο έχει μετατραπεί σε «εκδοτήριο» πράξεων νομοθετικού περιεχομένου των μνημονιακών επιταγών, η εκτελεστική εξουσία, οι κυβερνήσεις των Μνημονίων υπηρέτες της ελίτ ευτελίζονται καθημερινά, έχοντας υποταχθεί πλήρως στους εκπροσώπους των δυνάμεων κατοχής.

Οι αντισυνταγματικοί φόροι αυξάνονται συνεχώς με θύματα τους μόνιμα «εύκολους» φορολογούμενους. Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου είναι το νέο υπερόπλο για την καταστολή του Συντάγματος και της Δημοκρατίας. Είναι επίδειξη ισχύος "Κοιτάξτε εμείς τί είμαστε ικανοί να κάνουμε σε ένα απόγευμα μέσα"! Και είναι πρόβα τζενεράλε για τα χειρότερα που ετοιμάζουν.

Το πολιτικό αυτό μοντέλο, τρομοκρατικής δράσης, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και μαζικό, Βασίζεται στην πετυχημένη συνταγή διασποράς ψεύτικων και εικονικών καταστάσεων κρίσης. Παράγουν καθημερινά κρίσεις με τις οποίες χαλιναγωγούν κοινωνικές ομάδες στις οποίες ασκούν οικονομικό και κοινωνικό έλεγχο. Το εκπληκτικό αυτό μοντέλο τρόμου δεν προβλέπει λύσεις παρά μόνο ανατροπές. Δεν προτείνουν διέξοδο παρά μόνο αστάθεια και αβεβαιότητα. (Δόγμα του ΣΟΚ - Μίλτον Φρίντμαν). Όσο δεν αντιδρούμε θα μας κτυπούν ανελέητα. Εφαρμόζουν το Σπιράλ Θανάτου.

Ροδόσταυροι, Ναΐτες, Ρόταρυ, Λάιονς, Τέκτονες Μασόνοι και όλα τα παρακλάδια της Σιωνιστικής φάρμας  χρόνια τώρα ελέγχουν την εξουσία, ενω αυτοί φοροδιαφεύγουν ληστεύουν τις περιουσίες του Ελληνικού λαού, νομοθετούν ερήμην της κοινωνίας και εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος, καταστρατηγούν κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας και καταπατούν τις ελευθερίες των πολιτών με στόχο την εξόντωση μας αποδεδειγμένα πλέον. Ετσι η ελευθερία τείνει να φθείρεται σε ένα έθνος, όσο και αν στα θεμέλιά του υπήρξαν υψηλά ιδεώδη.

Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν είναι ούτε τυχαία ούτε μοναδικά όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν.

Τα έχουν κάνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο οι ίδιοι διεθνείς ΑγγλοΓερμανοΕβραίοι τραπεζίτες και με τα ίδια πάντα καταστροφικά αποτελέσματα για τις χώρες και τους πολίτες.

Σημαία τους και υπηρεσίες τους όπως το ΔΝΤ, το οποίο οι πολιτικοί της χώρας υποτίθεται καλούν να τους νοικοκυρέψει.

Το υποτιθέμενο νοικοκύρεμα είναι απολύσεις, κλείσιμο επιχειρήσεων, μείωση μισθών, αύξηση φόρων, και γενικά να μην έχουν έσοδα οι πολίτες από πουθενά ενώ τους αυξάνουν τα έξοδα δραματικά. Φορολογία σε οτιδήποτε ακόμα και αυτά που δεν παράγουν κέρδος και έχουν αγοραστεί από το παρελθόν με ήδη φορολογημένα χρήματα. Και τώρα πάλι lockdown,πάλι φτώχεια μιζέρια καί κατάθλιψη ...

Η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου της χώρας είναι εικόνα και ομοίωση του Καραγκιόζη. Ο Καραγκιόζης, προκειμένου να καταφέρει τον στόχο του, που είναι απλά να γεμίσει την κοιλιά του, δέχεται τα πάντα χωρίς αντίδραση. Δεν έχει την παραμικρή απαίτηση να τον σέβονται ως άνθρωπο. Όποιος μπορεί να τον ταΐσει, μπορεί ταυτόχρονα να τον φτύνει, να τον προσβάλει, να τον χτυπά κλπ., χωρίς ποτέ αυτός ν' αντιδράσει. Θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο και πονηρό, επειδή εξασφαλίζει την τροφή του χωρίς υλικό κόστος. Τους εξευτελισμούς δεν τους υπολογίζει ως κόστος, γιατί η παιδεία του —όπως και η φτώχεια του— αυτά τ' αντιλαμβάνεται ως πολυτέλειες.

Το μεγαλύτερο όνειρό του είναι να μπορέσει να εξασφαλίσει για πάντα την τροφή του, έστω και υπ’ αυτές τις άθλιες συνθήκες. Δεν αγχώνεται, επειδή και την επόμενη μέρα θ' αναγκαστεί να ζήσει με προσβολές. Αγχώνεται μόνο για το αν θα βρει τον ισχυρό, που, ναι μεν θα τον προσβάλει, αλλά θα τον βολέψει με την εξουσία του. Ο εφιάλτης για τον Καραγκιόζη είναι να μην υπάρχει ισχυρός και ν' αναγκαστεί να αποφασίζει μόνος του για το πώς θα επιβιώσει. Είναι εφιάλτης, γιατί ακυρώνονται οι γνώσεις που κατέχει και του επιτρέπουν, όχι απλά να επιβιώνει, αλλά να "βολεύεται". Ο Καραγκιόζης το μόνο που γνωρίζει είναι να "ξεγελάει" με πονηριές τον Πασά. Έχει εκπαιδευτεί να κλέβει τα "πλούσια" κομμάτια από τ' αποφάγια των εξουσιαστών. Αυτό είναι το κεφάλαιό του κι αυτό εκμεταλλεύεται. Το "βόλεμα" είναι το κέρδος που παράγει το κεφάλαιο του Καραγκιόζη.

Επαγγελματίες Γελωτοποιοί, οι "Ειδικοί του Τίποτα" που επιμένουν να επιβιώνουν παρασιτικά σε μια ταραγμένη εποχή και στην προσπάθεια τους να αντισταθμίσουν την φοβία που τους διακατέχει από το ενδεχόμενο απώλειας της διαχείρισης της εξουσίας, ενεργοποιούν το εργαλείο της μαζικής εξαπάτησης, στηριγμένοι στην Αυλή τους, που αποτελείται από πλείστα όσα προσωπικά ανύπαρκτα και ετερόφωτα σαπρόφυτα. Προέχει το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον. Η προσφορά τους στον τόπο είναι ανύπαρκτη. Αντί λοιπόν να αναζητήσουμε τη λύση κάπου αλλού, ακριβώς επειδή δεν είμαστε ελεύθεροι, περιμένουμε από αυτούς που μας κορόιδεψαν, να μας λυτρώσουν, να μας βγάλουν από τα προβλήματα στα οποία οι ίδιοι μας έβαλαν.


Αφού δεν νοιάζονται για την Πατρίδα, τα συμφέροντα των Ελλήνων και την Δημοκρατία τι τους προσκυνάς;

Ίσως στη μελλοντική ιστορία, να βρει κάποιος ένα παλιό ημερολόγιο μέσα στα ερείπια και να διαβάσει "...κι έτσι ξεκίνησαν όλα...." Υπάρχει κάτι πολύ επικίνδυνο που γεννιέται σιγά σιγά και προς το παρόν εκφράζεται με κινήσεις απελπισίας. Μόλις αυτή η σιωπηλή δύναμη ξεπεράσει το στάδιο του πανικού, θα μετατραπεί στο πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου. Αυτόν που δεν έχει τίποτα πια να χάσει, εκτός από τις αλυσίδες του. Κι αυτό δεν αντιμετωπίζεται με τίποτα αν συμβεί σε μεγάλη έκταση.

Οπότε οι παρατηρητές των γεγονότων χαλαρώστε και απολαύστε το . Έρχεται...


Μη Στέκεσαι Γονατιστός...Σήκω Όρθιος...και Ανέλαβε τις Ευθύνες σου ! Δεν Είσαι Μόνος σου, είμαστε Πολλοί Ανυπάκουοι Πολίτες.


Συνέχεια ΕΔΩ