4 Νοε 2020

Οι ευρωπαίοι ψευτο-ηγέτες μας οδηγούν υπνωτισμένους στην καταστροφή


"Ο πατέρας σου είναι ο διάβολος και θέλεις να εκπληρώσεις τις επιθυμίες του πατέρα σου." (Ιωάννης 8:44)



Τα τριβόλια του parhat παίζουν τους μουσουλμάνους και χριστιανούς προς όφελος του Ισραήλ. Πάρτε τη Γαλλία και τον Πρόεδρό της, Macron (παραπάνω στη φωτογραφία), κατόπιν διαταγής των "επικυρίαρχων" ... με βλάσφημες ενέργειες και προσβολές στα θρησκευτικά συναισθήματα των «δρακόνιων» μουσουλμάνων,το αποτέλεσμα είναι οι άνθρωποι να σκοτώνονται μεταξύ τους.

Αλλά στις εκλογές το 90% των Εβραίων ψήφισαν υπέρ του Macron και, σύμφωνα με τους εβραϊκούς ιστότοπους, έχει «εβραϊκές ρίζες». Επιπλέον, δεν είναι μυστικό ότι ο Μακρόν εργάστηκε για τους Ρότσιλντς (στους οποίους τον έφερε ο Ζακ Ατάλι), και διορίστηκε επίσης για την προεδρία από αυτούς, έτσι ώστε να αποκαλείται «πρόεδρος του Ρότσιλντ» Ο Macron δούλεψε στο Rothschild & Cia και ο David de Rothschild μιλάει για αυτόν με αγάπη.

Και όλοι αυτοί οι Ερντογάν και άλλοι ριζοσπαστικοί Ισλαμιστές δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν την απλή αλήθεια ότι οι εχθροί τους δεν είναι Χριστιανοί, τους οποίους έκοψαν τα κεφάλια τους σήμερα στους "ναούς", αλλά εκπρόσωποι της φυλής στην οποία ανήκει ο Μακρόν. Αυτός που έχει λόγο, ας καταλάβει!..


Ποιος κρύβεται πίσω από την «κόντρα» Μακρόν – Ερντογάν;

Μπορεί φαινομενικά ο Μακρόν να φαντάζει ως «ήρωας» που τα βάζει με τους φανατικούς Ισλαμιστές, αλλά στο παρασκήνιο της ιστορίας υπάρχει ένας άλλος αφανής «ήρωας» με εξαιρετικά σκοτεινά κίνητρα: η οικογένεια των Rothschilds!

Το ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι “πνευματικό παιδί” του Rothschild δεν είναι κανένα μυστικό. Αφού πρώτα εργάστηκε ως ανώτερος δημόσιος υπάλληλος στη Γενική Επιθεώρηση Οικονομικών, στη συνέχεια έγινε επενδυτικός τραπεζίτης στη Rothschild & Co.

Από την άλλη έχουμε ένα περιοδικό που στο όνομα της “ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης” γίνεται χυδαίο και προκλητικό στα όρια του επικίνδυνου.

Ως ξεκάθαρα αριστερό και αθεϊστικό, το περιοδικό Charlie Hebdo θεωρεί δικαίωμα του να χλευάζει όλες τις θρησκείες, Χριστιανισμό, Ιουδαϊσμό, Μωαμεθανισμό, με το μεγαλύτερο κομμάτι της τούρτας να μοιράζεται στους Μουσουλμάνους. Διαβάστε περισσότερα »

Οι ευρωπαίοι ηγέτες μας οδηγούν υπνωτισμένους στην καταστροφή


«Η Ευρώπη αυτοκτονεί ή τουλάχιστον οι ηγέτες της αποφάσισαν για την αυτοκτονία της», έγραψε ο Douglas Murray στους Times. «Η σημερινή Ευρώπη έχει ελάχιστη επιθυμία να αναπαράγει τον εαυτό της, να πολεμήσει για τον εαυτό της ή ακόμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε μια διαφωνία». Ο Murray, στο νέο του βιβλίο, με τίτλο “The Strange Death of Europe” («Ο περίεργος θάνατος της Ευρώπης»), το ονόμασε αυτό «μια υπαρξιακή πολιτισμική κούραση».

Με το να μην έχουν παιδιά, οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης ουσιαστικά αυτοκτονούν. Αντί να ενθαρρύνουν το γάμο, την τεκνοποίηση και την οικογένεια, οι ηγέτες προσκαλούν τους μετανάστες να έρθουν και τους φροντίζουν σαν μια μητέρα.

«Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Μέρκελ, που δεν έχει παιδιά, έχει ονομαστεί “η συμπονετική μητέρα” των μεταναστών», γράφει το άρθρο του Gatestone. «Την Μέρκελ προφανώς δεν την νοιάζει αν η μαζική εισροή αυτών των μεταναστών θα αλλάξει τη γερμανική κοινωνία, πιθανώς για πάντα».

Σε αντίθεση με την ευρωπαϊκή ελίτ, οι μουσουλμανικές οικογένειες έχουν πολλά παιδιά, γράφει το άρθρο και σημειώνει ότι ο Τούρκος ηγέτης Ερντογάν ενθάρρυνε τους «μουσουλμάνους να κάνουνπέντε παιδιά» και οι ισλαμιστές ιμάμηδες παροτρύνουν τους πιστούς να «κάνουν πολλά παιδιά» για να κατακτήσουν την Ευρώπη.

Οι οπαδοί της ισλαμικής υπεροχής δημιουργούν έντονα μια σύγκρουση πολιτισμών μέσα στην Ευρώπη και απεικονίζουν τις δυτικές χώρες που τους φιλοξενούν να είναι υπό κατάρρευση:χωρίς πληθυσμό, χωρίς αξίες και εγκαταλείποντας τον δικό τους πολιτισμό».


Τυχαία εξώφυλλα γνωστών περιοδικών. Δεν θέλουν να περάσουν κάποιο μήνυμα. Είναι εντελώς αθώα τα εξώφυλλα.

"Οι ευρωπαίοι ηγέτες μας οδηγούν υπνωτισμένους στην καταστροφή", γράφει το άρθρο. «Τι τους νοιάζει, αν στο τέλος της ζωής τους η Ευρώπη δεν θα είναι πια Ευρώπη;»

Η Γερμανία, όπως και η Γαλλία, δεν επενδύουν στο μέλλον μέσω των παιδιών, αλλά μέσω της μετανάστευσης...


Je suis Rothschild

Θύτες για γέλια και για κλάματα.

Με το αίμα αθώων η αυτοθυματοποίηση των δολοφόνων της Ευρώπης.

Άλλη μια υπερπαραγωγή των "κατασκευαστών" των "Ολοκαυτωμάτων".

Η Ελλάδα προβλέπεται να είναι το μελλοντικό Charlie Hebdo, που θα "χτυπηθεί" με τον ίδιο τρόπο.

"Στημένος" από τους τοκογλύφους ο "τσαμπουκάς" των "Αριστερών" των Κολεγίων και των Γκσταντ.

Η Ευρώπη και η Ελλάδα σε θανάσιμο κίνδυνο.


Η σημερινή Ενωμένη Ευρώπη είναι ένα πληγωμένο θηρίο και τα πληγωμένα θηρία είναι πάντα επικίνδυνα, όταν δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα τής επιβίωσης. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα οι κυνηγοί τους και στην περίπτωσή μας το γνωρίζουν καλύτερα οι Γερμανοί Ναζί και οι Σιωνιστές τοκογλύφοι που την "πλήγωσαν". Αυτοί μέσω της διαφθοράς βύθισαν τα ευρωπαϊκά κράτη στα τεράστια χρέη και στην συνέχεια λεηλάτησαν τις οικονομίες τους. Αυτοί εξαπέλυσαν τους "Χριστοφοράκους" της διαφθοράς προκειμένου να οδηγήσουν τα κράτη αρχικά στην αναίτια σπατάλη και από εκεί στην οικονομική "αυτοκτονία" της καταστροφής και της εκποίησης. Τώρα, μπροστά στον κίνδυνο μιας ανεξέλεγκτης κοινωνικής έκρηξης, λόγω της κατάρρευσης του κοινωνικού κράτους, - το οποίο αποτελούσε το πάλαι ποτέ μεγάλο ευρωπαϊκό επίτευγμα - ,"κατασκευάζουν" εχθρούς, για να εκτονώσουν την κατάσταση.

Στις ανάγκες αυτών των εγκληματιών για επιβίωση θα αναζητήσουμε τα αίτια όλων των "περίεργων"φαινομένων, τα οποία σήμερα μονοπωλούν το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων πολιτών ...Των φαινομένων που "τρομοκρατούν" κατά καιρούς τους Ευρωπαίους πολίτες. Όλα αυτά είναι τεχνητά και έχουν ως στόχο να παγιδεύσουν τους Ευρωπαίους πολίτες σε ένα "σκηνικό" τρόμου, προκειμένου να μην βλέπουν τις αληθινές αιτίες των κακών που τους τυραννούν και τους έχουν οδηγήσει στην απόλυτη φτώχεια και παρακμή. Η προσοχή και τα μίση αυτών των Ευρωπαίων πρέπει να στρέφονται μακριά από τους πραγματικούς ενόχους και πάντα εναντίον εκείνων που θα τους υποδεικνύουν οι ίδιοι. Πολύ πριν λοιπόν οι Ευρωπαίοι στραφούν εναντίον των πραγματικών τους εχθρών, κάποιοι θα φροντίσουν να τους στρέψουν εναντίον ψεύτικων εχθρών, τους οποίους θα "κατασκευάσουν" μόνοι τους, προκειμένου να αποφύγουν οι ίδιοι τις συνέπειες των εγκλημάτων τους.