11 Μαΐ 2021

Ποιες μέθοδοι είναι αποτελεσματικές και ποιες είναι παραπλανητικές σχετικά με την αντιμετώπιση των εκβιασμών για να επιβάλλουν ιατρικές πράξεις (μάσκα, τεστ, εμβόλιο, .....) ενάντια στη θέλησή μας και ενάντια σε κάθε έννοια δικαίου



Πηγή : ΑΝΤΙΔΟΤΟ RADIO


Απόφαση ΣτΕ:

Η πρόσφατη απόφαση 622/2021 του ΣτΕ, ορίζει ότι ότι ο πολίτης που έχει υποστεί βλάβη της υγείας του στο πλαίσιο εμβολιασμών, μπορεί να ζητήσει υλική και ηθική αποκατάσταση από το κράτος με βάση συγκεκριμένες συνταγματικές διατάξεις. Για να μπορέσει κάποιος να προσφύγει στη δικαιοσύνη σε περίπτωση που υποστεί βλάβη από εμβολιασμό, απαιτούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Η βλάβη της υγείας πρέπει να αποδεικνύεται, ότι οφείλεται στο εμβόλιο.
  • Ο εμβολιασμός οφείλει να είναι νόμιμος και να γίνεται για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Πρόκειται για μία άκρως γελοία απόφαση του ΣτΕ, που κατά τα φαινόμενα έγινε για να γίνει. Δεν έχει κανένα αντίκρυσμα και καμία ουσία. Κι αυτό διότι:

  1. Το να παραδεχτεί το κράτος ότι για μία βλάβη φταίει το εμβόλιο, είναι από απίθανο ως εντελώς παράδοξο. Το κράτος θα βασιστεί στα στοιχεία που δώσαμε παραπάνω ως επίσημα και ούτε αυτό, ούτε καμία φαρμακευτική πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσει οποιαδήποτε άλλη βλάβη, πλην των επισήμων, οι οποίες όμως είναι βλάβες πρόσκαιρες.
  2. Στην απόφαση του ΣτΕ, δε συμπεριλαμβάνεται ο θάνατος.
  3. Στην απόφαση του ΣτΕ, παραβλέπεται το Άρθρο 5 § 4 του Συντάγματος.

Εκτός αυτών, τίθεται και ένα ηθικό ζήτημα:

Όσοι εμβολιάζονται εθελοντικά, για ποιο λόγο να προσφύγουν στη δικαιοσύνη αν υποστούν βλάβες από τον εμβολιασμό; Δεν τους υποχρέωσε κανείς. Μόνοι τους θέλησαν να γίνουν πειραματόζωα. Είναι σα να λέει το ΣτΕ ότι σε περίπτωση που κάποιος αυτοκτονήσει ή αυτοτραυματιστεί, έχει δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση. Αυτό είναι κάτι εντελώς παράλογο και παρανοϊκό. Όχι! Όσοι κάνουν εθελοντικά το εμβόλιο, δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα και λόγο να ζητήσουν αποζημίωση από το κράτος.

Αντίθετα, αυτή η απόφαση θα έπρεπε να ισχύει ΜΟΝΟ για όσους κάτω από το κράτος εκβιασμού, απειλής και εξαναγκασμού εμβολιαστούν. Διότι αυτοί, δεν πάνε εθελοντικά.

Συνεπώς, η απόφαση του ΣτΕ είναι παντελώς γελοία από μόνη της και δεν έχει κανένα απολύτως ηθικό έρεισμα. Επιβάλλεται η τροποποίησή της ΑΜΕΣΑ!