8 Μαΐ 2021

ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Μεγάλη επανεκκίνηση για ποιους; ...


Ένα βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter και τo κατέβασε μετά από λίγη ώρα εξαιτίας της κατακραυγής ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβάμπ, έχει προκαλέσει ερωτήματα για τους λόγους που επιλέχθηκε, τώρα να προβληθεί.

Σε αυτό ουσιαστικά αναφέρεται πόσο… καλά είναι για το κλίμα τα lockdown σε όλο τον κόσμο, καθώς λένε ότι μειώνουν την μόλυνση της ατμόσφαιρας, οι ουρανοί είναι καθαρότεροι αφού έχουν μειωθεί οι μετακινήσεις και ελαχιστοποιηθεί οι μεταφορές.

Στο βίντεο κυριαρχούν εικόνες από άδειες πόλεις, από νεκρές βιομηχανίες, καθώς όλα αυτά συμβάλλουν, όπως λένε, σε ένα καθαρότερο περιβάλλον που θα ζητά και "καθαρές τσέπες" καθώς η κλιματική αλλαγή θα απαιτήσει φόρους που θα επωμιστούν οι ήδη επιβαρυμένοι από τα lockdowns λαοί.

Παράλληλα το βίντεο μας πληροφορεί πως η «ησυχία» που έχουν προκαλέσει τα διάφορα lockdown έχει βοηθήσει τους σεισμολόγους να παρατηρούν σεισμούς που ο «θόρυβος» των εποχών πριν τον κορωνοϊό δεν τους το… επέτρεπε(ευτυχώς!).

Το συγκεκριμένο βίντεο του WEF το είχε ανεβάσει ο επικεφαλής του ο διαβόητος Κλάους Σβαμπ, και συγγραφέας του βιβλίου «The Great Reset», το οποίο διαβάζει με μεγάλη προσοχή και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά αναγκάστηκε να το κατεβάσει από τις αντιδράσεις.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι η παγκόσμια ελιτ ίσως να σχεδιάζει μαζί με την «μεγάλη επανεκκίνηση» να εισάγει εκ περιτροπής lockdown μια φορά το χρόνο, σε όλα τα κράτη προκειμένου να… σωθούμε από την κλιματική αλλαγή.

NEW - Klaus Schwab's World Economic Forum (WEF) tweeted yesterday that "Lockdowns are quietly improving cities around the world," accompanied by a video showing deserted streets, empty factories, and grounded planes. After backlash, they deleted it. Copy:pic.twitter.com/KWOF1OHkPH— Disclose.tv 🚨 (@disclosetv) February 27, 2021

πηγή

Να ξαναθυμίσω σε αυτό το σημείο, πως ο διευθυντής του WEF Κλάους Σβάμπ, είναι ο συγγραφέας του "Great Reset", βιβλίο που ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδος έχει στο γραφείο του :


Καθοδηγείται βλέπετε από τους "ειδικούς"...


Πολλά λοιπόν έχουμε ακούσει για την κλιματική αλλαγή, για την τρύπα του όζοντος, για την δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη, αλλά και για θεωρίες που μιλάνε για μείωση πληθυσμού. Είδαμε μικρά κοριτσάκια να βγαίνουν με έπαρση σαν ακτιβιστές, τα έχουμε δει όλα, λίγο - πολύ...

Τώρα θεωρούν πως οι εγκλεισμοί έχουν βοηθήσει στο να μειωθεί η ρύπανση του πλανήτη, έστω και αν τα εργοστάσια λειτουργούν. Οι μετακινήσεις φταίνε ...

Ας δούμε όμως μια διαφορετική τοποθέτηση από έναν ακόμα "ειδικό"


Είναι ο κύριος Αντώνης Φώσκολος, ομότιμος καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά :


Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να θυμίσω και σε όλους, πως όλα αυτά που βιώνουμε κάποιος τα έχει προ-φυτεύσει... Ποιος δεν γνωρίζει για τις πλάκες της Τζώρτζια στην Αμερική;

Οι κατευθυντήριοι λίθοι της Τζώρτζια

Η δημιουργία του επιβλητικού αυτού κατασκευάσματος καλύπτεται από αρκετό μυστήριο. Κατασκευάστηκε στις 22 Μαρτίου 1980, όπως αναφέρει η επεξηγηματική πλάκα, δίπλα από αυτό. Οι μοναδικές πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με την κατασκευή του, αναφέρουν ότι τον Ιούνιο του 1979 μετέβη στην περιοχή ένας άνθρωπος ονόματι R.C. Christian, όνομα το οποίο αποτελούσε ψευδώνυμο, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος. Προσέγγισε την εταιρεία φινιρίσματος γρανίτη Elberton και ζήτησε την οικοδόμηση ενός μνημείου το οποίο θα μεταβίβαζε ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα. Όπως ο ίδιος είχε πει, αντιπροσώπευε μια ομάδα ανθρώπων που ήθελαν να προσφέρουν οδηγίες στην ανθρωπότητα.


Το μήνυμα το οποίο είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:

  • Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
  • Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.
  • Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.
  • Την πνευματικότητα.

Φυσικά θα έχουμε καταλάβει πως οι επικυρίαρχοι έχουν αρκεστεί στα δύο πρώτα, μιας και το περιβάλλον το καταστρέφουν οι ίδιοι, δες Αμαζόνιο, και την πνευματικότητα την έχουν κρυμμένη σε μυστικές βιβλιοθήκες και την χρησιμοποιούν για όφελος τους.

Ένας λοιπόν εκ των υποστηρικτών της μείωσης του πληθυσμού όπως αναφέρεται και στις μυστήριες πλάκες, είναι ένας από του σημερινούς "σωτήρες" της ανθρωπότητας, ο Μπιλ Γκέιτς, που είπε τελευταία να αρχίζουμε να συνηθίζουμε το συνθετικό κρέας. Ημίτρελες καταστάσεις.

Το ίδιο και ο Κλάους Σβαμπ, και πολλοί ακόμα που έχουν αυτοανακηρυχθεί -αθάνατοι-σωτήρες και πλανητάρχες, που γνωρίζουν καλύτερα από εμάς, εμάς...


Τα άρρωστα μυαλά που διοικούν τον πλανήτη έχουν άσχημα σχέδια για όλους εμάς. Το βλέπουμε ξεκάθαρα από τις αντιανθρώπινες αποφάσεις που παίρνουν με πρόφαση το καλό μας.

Η μοναδική λύση σε όλον αυτό τον παραλογισμό είναι η ένωση όλων των ανθρώπων. Αυτό φυσικά μπορεί να συμβεί όταν αφήσουμε όσα μας χωρίζουν και δούμε όσα μας ενώνουν, με ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ.

Παρακολουθήστε μια προσπάθεια ανάλυσης του βιβλίου Great Reset που μιλάει για αρκετά σημαντικά θέματα, όπως την αναφορά της μεγάλης επανεκκίνησης από τον πρωθυπουργό από το βήμα της βουλής αλλά και από πολλούς άλλους αξιωματούχους παγκοσμίως :


ΠΗΓΗ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ : Α.Τ.