30 Μαΐ 2021

Εκπληξη! Οι κυβερνήσεις είπαν ψέματα!...

Πολλές ερωτήσεις αφορούν την "πανδημία", τις επαναλαμβανόμενες αντιφάσεις του Π.Ο.Υ. και οι δυσκολίες στη "μελέτη της προέλευσης" του ιού στο εργαστήριο ιολογίας του Wuhan της Κίνας, δεν συμβάλλουν σε τίποτα για να τα ξεκαθαρίσουν.

Όλο και περισσότερες ερωτήσεις προκύπτουν, όπως αυτή που τέθηκε πριν από λίγες μέρες από την αγωγή που κατέθεσε ο κλινικός επιστήμονας και ο ανοσολόγος-ιολόγος εργαστηρίου της Νότιας Καλιφόρνιας, ο Δρ Derek Knauss και οι συνεργάτες του από 7 πανεπιστήμια κατά των Κέντρων Ελέγχου Νόσων και Πρόληψης (CDC), για μαζική απάτη.

Αφού εξέτασαν 1.500 δείγματα από άτομα που "έδειξαν", μέσω των PCR τέστ, «θετικά» αποτελέσματα για τον ΚΙΝΕΖΙΚΟ ιό του COVID-19, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ΟΛΑ τα δείγματα είχαν στοιχεία για τη γρίπη Α και τη γρίπη Β, κάτι που είχε ήδη ανακαλυφθεί σε άλλες περιπτώσεις και ΚΑΝΕΝΑ για τον COVID-19.

«Όταν η εργαστηριακή μου ομάδα και εγώ υποβάλαμε τα 1500 υποτιθέμενα θετικά δείγματα Covid-19 στα αξιώματα του Koch και τα τοποθετήσαμε σε ένα SEM (ηλεκτρονικό μικροσκόπιο), δεν βρήκαμε Covid και στα 1500 δείγματα. Διαπιστώσαμε ότι και τα 1500 δείγματα ήταν κυρίως της γρίπης Α και κάποια της γρίπης Β, αλλά δεν υπήρχαν περιπτώσεις Covid », δήλωσε ο Knauss.  💯👍

Πηγές : @JohnKennedy_jr 1 , 2