15 Μαΐ 2021

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και οι «διεφθαρμένοι επιστημονικοί σύμβουλοι» πρέπει να δικαστούν για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» και «γενοκτονία»


Καθώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παραμένουν σιωπηλά σχετικά με αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ, μπορεί να σας εκπλήξει όταν ανακαλύψετε ότι έχουν τεθεί έγγραφα για την έναρξη δύο χωριστών νομικών διαδικασιών κατά της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου και των διεφθαρμένων επιστημονικών συμβούλων τους για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. (Συνέχεια ΕΔΩ)


Όσο αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, εμείς οι νεοελλαδίτες τα θεωρούμε αδιάφορα έως και συνηθισμένα, όσο συμμορίτες που επιτρέπουν αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ψηφίζονται και βγαίνουν "κυβέρνηση", δεν μας αξίζει κανένα έλεος.

Οι ορδές της Ασίας και της Αφρικής αλωνίζουν σε όλη την Ελληνική επικράτεια και εμείς αντί να τους στέλνουμε από κει που ήρθαν, τους υποδεχόμαστε με ΜΚΟ, σίτιση και επιδόματα ...

Το παρα-κράτος θέλει τον
ΑΦΑΝΙΣΜΟ μας, και εμείς ασχολούμαστε με τον μπολσεβικο-ιο για "ξεκάρφωμα" .... Τα ίδια συμβαίνουν ΠΑΝΤΟΥ σε όλη την Ευρώπη!



Στο σκαμνί

Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, η χώρα αυτή δεν ξαναπαίρνει μπροστά ούτε με Σχέδια, ούτε με δάνεια, ούτε με αναπτύξεις, ούτε με Στάλιν, ούτε με Χίτλερ, ούτε με το Θεό τον ίδιο σε ψηφοδέλτιο επικρατείας Μαοϊκού κόμματος. Η εναλλαγή πολιτικού προσωπικού να περνάει η ώρα με συζητήσεις για το χρέος, για το αύριο και για το μεθαύριο δεν οδηγούν πουθενά. Αν δεν καθίσουν στο σκαμνί άπαντες οι εμπλεκόμενοι από το 2002 (τουλάχιστον) και μετά για το πού έβαζαν την τζίφρα τους και τι ξεπουλούσαν παράλληλα από εθνική κυριαρχία, εδώ θα μείνουμε στάσιμοι για κανά χρόνο και μετά θα αρχίσει η μεγάλη κατρακύλα που αρμόζει σε κάθε αποικία.

Πρέπει να κλείσουν οι λογαριασμοί με τους πολιτικούς, να αποδοθεί η μέγιστη καταδίκη και μετά να αρχίσουμε την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για το αν χρωστάμε και σε ποιον. Στο σκαμνί όλοι.


Τόσο οι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όσο και των Δήμων, Περιφερειών, ΜΚΟ, προέδρων χωριών μέχρι και πολιτιστικών συλλόγων για άμεση συμμετοχή τους σε συναλλαγή με τους δανειστές, που μέχρι το 2010 ήταν οι ανοιχτοχέρηδες για ευρωπαϊκά κονδύλια και επιδοτούμενα έργα ανάπτυξης.

Αν τα δισεκατομμύρια έφερναν ανάπτυξη, τότε η Ελλάδα θα ήταν Ιαπωνία προ Φουκουσίμας.