17 Μαΐ 2021

Ο σκεπτικιστής των lockdown, blues/rock σταρ Έρικ Κλάπτον επιτίθεται την «προπαγάνδα για την ασφάλεια των εμβολίων Covid» και ισχυρίζεται ότι είχε «καταστροφική αντίδραση» στο τρύπημα της AstraZeneca, που τον έκανε να φοβάται ότι δεν θα παίξει ξανά...



Ο Έρικ Κλάπτον χτύπησε στην «προπαγάνδα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων», ισχυριζόμενος ότι υπέφερε από ανησυχητικές παρενέργειες μετά από το Covid εμβόλιο της Α/Ζ. Απεικονίζεται παραπάνω σε συναυλία τον Μάρτιο του 2020. Ο θρυλικός κιθαρίστας, ένας σκεπτικιστής των  lockdown , είπε ότι τα χέρια και τα πόδια του έγιναν «άχρηστα» - προκαλώντας του φόβους ότι δεν θα παίξει ποτέ ξανά. Σε ένα μήνυμα προς τον παραγωγό μουσικής του, είπε: «Πήρα το πρώτο τρύπημα του AZ [AstraZeneca] και αμέσως είχα σοβαρές αντιδράσεις που διήρκεσαν δέκα ημέρες».

Ο 76χρονος είπε ότι «ανάρρωσε τελικά» αλλά υπέστη περαιτέρω «καταστροφικές αντιδράσεις» έξι εβδομάδες αργότερα μετά το δεύτερο μπόλι. Πρόσθεσε: «Τα χέρια και τα πόδια μου ήταν παγωμένα, μουδιασμένα ή καμμένα, και σχεδόν άχρηστα για δύο εβδομάδες, φοβόμουν ότι δεν θα έπαιζα ξανά ... Δεν έπρεπε ποτέ να έχω πλησιάσει τη βελόνα αλλά η προπαγάνδα είπε ότι το εμβόλιο ήταν ασφαλές για όλους».

Ο μουσικός, ο οποίος έχει εμφύσημα, έκλεισε το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο στον ιταλό

μουσικολόγο Robin Monotti Graziadei, λέγοντας: «Ήμουν επαναστάτης όλη μου τη ζωή, ενάντια στην τυραννία και την αλαζονική εξουσία, όπως έχουμε τώρα».

Ο Κλάπτον επέκρινε την κυβέρνηση νωρίτερα φέτος σε ένα τραγούδι κατά του αποκλεισμού που ονομάζεται Stand And Deliver. Το τραγούδι ήταν σε συνεργασία με τον Van Morrison, ο οποίος είναι επίσης κριτικός των περιορισμών.

Eric Clapton - Stand & Deliver (Van Morrison protest song 2020) :


Ο 76χρονος Κλάπτον είπε ότι «ανάρρωσε τελικά» αλλά υπέστη περαιτέρω «καταστροφικές αντιδράσεις» έξι εβδομάδες αργότερα μετά το δεύτερο σουτ ...


Πηγή - Διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.

ΜΑΣΤΟΡΑ ... ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΣ ...