17 Μαΐ 2021

Reiner Fuellmich - Έχουμε τα στοιχεία ...


Ο Reiner Fuellmich είναι ένας Γερμανός δικηγόρος που προσπαθεί με την ομάδα του να αποδομήσει το αφήγημα της “πανδημίας” με κεντρικούς πυλώνες τα ελαττωματικά PCR και την ανύπαρκτη ασυμπτωματική μετάδοση.

Έχει οργανώσει επίσης με τους συνεργάτες του μια “Επιτροπή Κορονοϊού” όπου παίρνουν συνεντεύξεις από επιστήμονες διαφόρων επιστημονικών πεδίων.

Ο Fuellmich, ακολουθώντας τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει αυτός και η ομάδα του, οδηγείται στο συμπέρασμα ότι μια μικρή ομάδα ανθρώπων χρησιμοποιεί την κρίση της "πανδημίας" για να κλέψει τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των απλών ανθρώπων.

Μετάφραση - υποτιτλισμός: Ανεξάρτητη Ομάδα Μεταφραστών

Σήμερα, σε αυτήν την πλήρως προγραμματισμένη παγκόσμια υγειονομική καταστροφή, προετοιμάζεται ένα δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης, με την εγκαθίδρυση μιας «Τάξης Δράσης» (« Class Action») υπό την αιγίδα χιλιάδων δικηγόρων από όλο τον κόσμο πίσω από τον Αμερικανογερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich που έχει μηνύσει τον Π.Ο.Υ.

Σύμφωνα με τον Reiner Fuellmich, όλοι οι υπεύθυνοι για αυτήν την κρίση Covid-19 πρέπει να διωχθούν για αστικές ζημίες λόγω χειραγώγησης και διεφθαρμένων προγραμμάτων. Γι ‘αυτό, ένα διεθνές δίκτυο δικηγόρων επιχειρήσεων θα επικαλεστεί τη μεγαλύτερη υπόθεση για αστικές ζημίες όλων των εποχών, το σκάνδαλο απάτης Covid-19, το οποίο εν τω μεταξύ μετατράπηκε στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που έγινε ποτέ. Είναι αναμφισβήτητο ότι σε αυτό το έγκλημα, ο Christian Drosten κατέχει εξέχουσα θέση.

Έτσι, σε ένα βίντεο διάρκειας 49 λεπτών, ο Reiner Fuellmich καταδεικνύει ότι η «πανδημία» της Covid-19 δεν είναι τίποτα άλλο από μια τεράστια εξαπάτηση: «δεν υπάρχει« πανδημία » της Covid -19, αλλά απλά μια «πανδημία» τεστ PCR. Χωρίς τα αποτελέσματα των δοκιμών που δημοσιεύονται συνεχώς στα μέσα ενημέρωσης, η «πανδημία» θα είχε ήδη τελειώσει ». (Συνέχεια εδώ)


Επιπλέον, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιδρούν όλο και περισσότερο στα lockdown, δήλωσε ο δικηγόρος Reiner Fuellmich, μέλος της ιδιωτικής Γερμανικής Ερευνητικής Επιτροπής για τον Κορωνοϊό.

«Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αλλάζουν τη στάση τους από το να είναι φοβισμένοι στο να είναι θυμωμένοι, ειδικά εκείνοι που χάνουν τα προς το ζην», δήλωσε ο Fuellmich.

«Όλοι οι άνθρωποι… των οποίων το βιός τους καταστρέφεται τώρα, αλλάζουν τη στάση τους από “Ουάου, νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο” στο “Φτάνει πια. Δεν το πιστεύω πια. Και θέλω να βρω μια διέξοδο από αυτό».