12 Μαΐ 2021

Δέκα πράγματα που μάθαμε από το Covid πραξικόπημα

Το πολιτικό μας σύστημα είναι απελπιστικά διεφθαρμένο. Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί είναι απελπιστικά διεφθαρμένοι. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε κανένα πολιτικό κόμμα. Όλοι μπορούν να αγοραστούν ή να έχουν ήδη αγοραστεί. "

Ένα πιθανό θετικό από ολόκληρη την καταστροφή του Covid-19 είναι ότι έχουμε μάθει απίστευτα πολλά για την κοινωνία στην οποία ζούμε. Αυτό θα είναι κρίσιμο εάν θα καταφέρουμε να αποτρέψουμε το εφιαλτικό μέλλον της τεχνο-φασιστικής δουλείας.

Θα έχουμε μια νέα κατανόηση του τι έχει γίνει ο κόσμος μας και τι θα θέλαμε να είναι στις επόμενες δεκαετίες και αιώνες. Και "εμείς" σημαίνει εμείς. Ενώ η πλειοψηφία προφανώς δεν έχει μάθει τίποτα από αυτό που έχει συμβεί, και θα καταλήξει τελικά...

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος οι γνώσεις που αποκτώνται από ένα ευφυές 15% ή 20% του πληθυσμού να καταλήξουν να τις μοιράζονται σχεδόν όλοι. Μόλις η αλήθεια βγει έξω, τείνει να μένει έξω.


Εδώ είναι δέκα πράγματα που έχουμε μάθει κατά τη διάρκεια του Covid Coup:

1. Το πολιτικό μας σύστημα είναι απελπιστικά διεφθαρμένο. Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί είναι απελπιστικά διεφθαρμένοι. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε κανένα πολιτικό κόμμα. Όλοι μπορούν να αγοραστούν ή να έχουν ήδη αγοραστεί.

2. Η δημοκρατία είναι ψεύτικη. Ήταν ψεύτικη για πολύ καιρό. Ποτέ δεν θα υπάρξει πραγματική δημοκρατία όταν τα χρήματα και η εξουσία ισοδυναμούν με το ίδιο πράγμα.

3. Το σύστημα δεν θα σταματήσει καθόλου, θα διατηρήσει τη δύναμή του και εάν είναι δυνατόν, θα αυξήσει τα επίπεδα ελέγχου και εκμετάλλευσής. Δεν έχει προβλήματα. Κανένα ψέμα δεν είναι υπερβολικά εξωφρενικό, καμία υποκρισία δεν είναι υπερβολικά εμετική, καμία ανθρώπινη θυσία είναι πολύ μεγάλη.

4. Τα λεγόμενα ριζοσπαστικά κινήματα συνήθως δεν είναι τίποτα τέτοιο. Από οποιαδήποτε κατεύθυνση ισχυρίζονται πως επιτίθενται στο σύστημα, απλώς προσποιούνται ότι το κάνουν και χρησιμεύουν για τη διοχέτευση της δυσαρέσκειας σε κατευθύνσεις που είναι αβλαβείς για την κλίκα της εξουσίας (power clique) και ακόμη και χρήσιμες για τις ατζέντες του.

5. Κάθε φωνή "αντιφρονούντος" που έχετε ακούσει ποτέ μέσω των εταιρικών μέσων είναι πιθανώς ψεύτικη. Το σύστημα δεν παρέχει δωρεάν δημοσιότητα στους πραγματικούς εχθρούς του.

6. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην κοινωνία είναι δειλοί. Θα αφαιρέσουν όλες τις καλές αξίες και τις αρχές για τις οποίες υπερηφανεύονται σε όλη τη ζωή τους, απλώς για να αποφύγουν την παραμικρή πιθανότητα δημόσιας κριτικής, ταλαιπωρίας ή ακόμη και κάποιας μικρής οικονομικής απώλειας.

7. Τα ΜΜΕ (mainstream media) δεν είναι τίποτα άλλο από μια μηχανή προπαγάνδας για το σύστημα και εκείνοι οι δημοσιογράφοι που εργάζονται για αυτά έχουν πουλήσει τις θλιβερές ψυχές τους, θέτοντας τις δεξιότητες γραφής τους (συχνά ελάχιστες) στη διάθεση της Εξουσίας.

8. Η αστυνομία δεν είναι υπάλληλοι του λαού, αλλά υπάλληλοι μιας ισχυρής και εξαιρετικά πλούσιας μειονότητας που επιδιώκει να ελέγχει και να εκμεταλλεύεται τον λαό για τα δικά της στενά και άπληστα συμφέροντα.

9. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τους επιστήμονες. Θα χρησιμοποιήσουν την υπνωτική δύναμη των λευκών τους στολών και την έγκυρη θέση τους προς όφελος όσων τους χρηματοδοτούν την εργασία και τον τρόπο ζωής τους. Αυτός που πληρώνει το όργανο διαστάσει και την μελωδία.

10. Η πρόοδος είναι μια παραπλανητική ψευδαίσθηση. Η «πρόοδος» της αυξανόμενης αυτοματοποίησης και της εκβιομηχάνισης δεν συμβαδίζει με μια πρόοδο στην ποιότητα της ανθρώπινης ζωής, αλλά στην πραγματικότητα θα την μειώσει «προοδευτικά» έως το σημείο της πλήρους εξαφάνισης.

Πηγή - Το είδαμε εδώ - Διαμόρφωση/φωτό : Α.Τ.