16 Μαΐ 2021

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ - ΕΛΒΕΤΙΑ

MARTIN ACKERMAN : Επικεφαλής της επιτροπής που συμβουλεύει την Κυβέρνηση της Ελβετίας για την επικαλούμενη «ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID 19» :


Κατατέθηκαν ποινικές κατηγορίες εναντίον του Martin Ackerman, του επικεφαλής της Ελβετικής Εθνικής Ομάδας Επιστημών Covid-19 Science και "ενδεχομένως άλλων εμπλεκομένων μερών", για σκοπούμενο και με επιτυχία εκφοβισμό του πληθυσμού, σύμφωνα με το άρθρο 258 του Ποινικού Κώδικα της Ελβετίας. 

Η καταγγελία για την εκτέλεση εγκληματικών ενεργειών, υποβλήθηκε από πέντε ενώσεις και επτά ιδιώτες, όπως έγραψαν σε ένα μήνυμα την Παρασκευή. Συμπεριλαμβανομένων ενώσεων όπως οι "Φίλοι του Συντάγματος", το κίνημα της νεολαίας "Mass-Voll"  κ.α.

Οι ενάγοντες κατηγορούν τον Martin Ackermann για τα ακόλουθα εγκλήματα, μεταξύ άλλων:

• Επαναλαμβανόμενη δημοσίευση αδικαιολόγητων προγνώσεων τρόμου σχετικά με την πληρότητα των κρεβατιών εντατικής θεραπείας, με σκοπό να τρομοκρατήσει το κοινό και να εφαρμόσει αυστηρότερα μέτρα. 

Επαναλαμβανόμενος και συστηματικός χειρισμός των προηγούμενων δεδομένων της μονάδας ICU, πιθανώς με σκοπό να καταστεί η τρέχουσα κατάσταση πιο δραματική. 

Ψευδείς δηλώσεις για νοσηλεία και θανάτους. 

• Με την ευκαιρία της συνέντευξης τύπου του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου στις 27 Οκτωβρίου 2020, ο Martin Ackermann σχολίασε την τρέχουσα κατάσταση: «Σήμερα, η Ελβετία έχει περισσότερες νοσηλείες και θανάτους την ημέρα από ό,τι στα μέσα Μαρτίου. Και οι αριθμοί συνεχίζουν να αυξάνονται». Η δήλωση ήταν λάθος σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, οι αριθμοί διορθώθηκαν αργότερα προς τα πάνω λόγω καθυστερημένων εγγραφών ...

• Αλλάζει συνεχώς τους λόγους για τη σύσφιξη ή τη διατήρηση των μέτρων, ανάλογα με το ποιος δείκτης ταιριάζει καλύτερα στην επιθυμητή αφήγηση.

ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ :

Ζητείται τώρα από το εισαγγελέα της Ζυρίχης Λιμάτ, να ξεκινήσει μια ποινική έρευνα και να εξασφαλίσει έγγραφα σχετικά με τα ποινικά αδικήματα από τον κατηγορούμενο και «οποιουσδήποτε συνεργούς»

Ο Yves Flückiger, μέλος του διοικητικού συμβουλίου των «ελβετικών πανεπιστημίων», ο Michael Hengartner, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ETH-Rats και ο Matthias Egger, πρόεδρος του Ελβετικού Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών και πρώτος πρόεδρος της ειδικής ομάδας, ονομάζονται ως συνεργοί.


ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ...




ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ,ΤΑ Π Α Ν Τ Α ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ … Ο Λ Α ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ, ΘΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ... ⚡💥


ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ, ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ, ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ Ν’ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ Ν’ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, Ν’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ Ν’ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ …

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ - ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ:

• ΥΒΡΙΣ
• ΑΤΙΣ
• ΝΕΜΕΣΙΣ
• ΤΙΣΙΣ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ … ΟΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΤΟΥΝ, ΘΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ... (Συνέχεια ΕΔΩ)