20 Μαΐ 2021

Χωρίς Ηθική Πυξίδα η Δύση Δεν Μπορεί να Κερδίσει

Η Δύση χάνει, φαινομενικά έστω,τον πόλεμο για τον Πλανήτη Γη επειδή δεν αντιπροσωπεύει πλέον το καλό και επί του παρόντος έχει ανίκανη εγκληματική ηγεσία. Η Δύση στην οποία πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε, εκπροσωπούσε τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον πλούτο και την πρόοδο. Τώρα αντιπροσωπεύει ασθένεια, οικονομική ανισότητα, πόλεμο και φασισμό.


Δημοσκόπηση που χρηματοδοτήθηκε από το ΝΑΤΟ όπου ερωτήθηκαν 53.000 άτομα σε 53 χώρες δείχνει ότι το 44% των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο θεωρούν τις Ηνωμένες Πολιτείες απειλή για τη δημοκρατία τους. Αυτό συγκρίνεται με ένα ποσοστό 38% και 28% αντίστοιχα για την Κίνα και τη Ρωσία. Αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ χάνουν έδαφος στον αγώνα ήπιας δύναμης με την Ασία.

Επίσης, με ρεκόρ εμπορίου και δημοσιονομικά ελλείμματα, καθώς και έναν διαφαινόμενο υπερπληθωρισμό, η Δύση χάνει επίσης και τον οικονομικό πόλεμο. Τον Μάρτιο, οι ΗΠΑ κατέγραψαν το μεγαλύτερο εμπορικό έλλειμμα στην ιστορία τους στα 74,4 δισεκατομμύρια δολάρια, από το προηγούμενο ρεκόρ των 71,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων που είχε καταγραφεί ένα μήνα νωρίτερα. Η μόνη δυνατότητα για τις ΗΠΑ είναι να χρεώνονται όλο και περισσότερο στην Κίνα.

Το ΑΕΠ της Κίνας στην πραγματική Παγκόσμια Ισοτιμία Αγοραστικής Δύναμης είναι 27 τρισεκατομμύρια δολάρια σε σύγκριση με τα 20 τρισεκατομμύρια δολάρια των ΗΠΑ. Με την κινεζική οικονομική ανάπτυξη να ξεπερνά κατά πολύ αυτή των ΗΠΑ, το χάσμα αυτό θα συνεχίσει να διευρύνεται και δεν θα αλλάξει αν η Δύση δεν αλλάξει το σύστημα της οικονομικής της διαχείρισης.

Το μόνο πράγμα που έχει απομείνει στις ΗΠΑ είναι η στρατιωτική της δύναμη, και από πόλεμο σε πόλεμο διαφαίνεται ότι χάνει σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον της Κίνας.

Αν η Δύση δεν αποκαταστήσει την πραγματική δημοκρατία, το κράτος δικαίου, τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ικανή οικονομική διαχείριση, η επόμενη γενιά θα εξελιχθεί σε σκλάβους των Κινέζων.


Ο λόγος αυτής της παρακμής είναι ότι η Δύση έχει καταληφθεί από μια σατανική αίρεση.

Στην Ιαπωνία, δολοφόνησαν τον έναν πρωθυπουργό μετά τον άλλο, καθώς και πολλούς άλλους στη μεταπολεμική εποχή, στην προσπάθεια να θέσουν αυτή τη χώρα υπό τον έλεγχο της ίδιας αίρεσης. Η διαδικασία είναι πιο κατανοητή εδώ, διότι έχει ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα. Ωστόσο, στη Δύση, ξεκίνησε τουλάχιστον με τη δολοφονία του Ιησού Χριστού από την ίδια αίρεση. Στις ΗΠΑ δολοφόνησαν τον Αβραάμ Λίνκολν, τον Πρόεδρο Φράνκλιν Ρούσβελτ, τον Στρατηγό Τζορτζ Πάτεν, τον Πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι, τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και πολλούς άλλους για να εδραιώσουν τον έλεγχό τους.

Αυτή η ομάδα τώρα προωθεί την πανδημία και τη σχετιζόμενη ολοκληρωτική διακυβέρνηση. Ρίξτε μια ματιά στο σατανικό οικογενειακό ιστορικό του επικεφαλής εμβολίων στις ΗΠΑ και προωθητή της πανδημίας, Anthony Fauci, και το οικογενειακό του έμβλημα.



Η έδρα του κάστρου τους απέχει μόλις 15 μίλια από το Παγκόσμιο Φόρουμ του Νταβός που πιέζει για καθολικό εμβολιασμό της ανθρωπότητας, με έναν Θεό ξέρει τι συνθετικά προγραμματισμένο δηλητήριο, χρησιμοποιώντας μια κατασκευασμένη πανδημία ως δικαιολογία.

Τώρα ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο του προωθητή της πανδημίας και μπροστάρη του Davos, Klaus Schwab, επικεφαλής υποστηρικτή της πανδημίας και της «μεγάλης επαναφοράς», ο οποίος στην ελβετική τηλεόραση το 2016 ότι όλοι οι άνθρωποι θα έχουν ένα μικροτσίπ ενσωματωμένο είτε στον εγκέφαλό τους είτε κάτω από το δέρμα τους για να συνδέονται σε ένα κεντρικό δίκτυο υπολογιστών.


Σύμφωνα με τις Πολωνικές Μυστικές Υπηρεσίες, ο Κλάους Σβαμπ έχει ορίσει συνάντηση για τον Ιούλιο με τις ελίτ της εξουσίας, όπου θα συζητήσουν υποχρεωτική ταυτότητα για όλους. Πηγές εκεί λένε:

«Αυτό δεν θα ελέγχει μόνο την πρόσβασή τους σε χρήματα αλλά και την πρόσβασή τους σε ένα εντελώς λογοκριμένο διαδίκτυο. Οι ελίτ βρίσκονται σε πανικό και προωθούν τα σχέδιά τους εσπευσμένα επειδή πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν αντιληφθεί την ύπαρξή τους και έχουν αρχίσει να επαναστατούν».

Επίσης την περασμένη εβδομάδα μια ισχυρή ώθηση από την Κοινωνία των Λευκών Δράκων και τους συμμάχους τους για τη δημιουργία μιας οργάνωσης σχεδιασμού βασισμένης στην αξιοκρατία, που θα βοηθήσει στην καθοδήγηση της ανθρωπότητας προς ένα καλύτερο μέλλον, έχει ξετρυπώσει μια ισχυρή και αρχαία μυστική κοινωνία που βγαίνει κατευθείαν από ένα μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν. Αυτή η κοινωνία επικοινώνησε μαζί μας αφού προσεγγίσαμε την BIS, την κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζών στην Ελβετία. Πρόκειται για το θρυλικό Κοινό της Σιών (Prieuré de Sion ή Priory of Sion), το οποίο ισχυρίζεται ότι χρονολογείται από το 1099 και από εκεί φτάνει στην αρχαία Βαβυλώνα. Έχουν ακόμη και ιστοσελίδα. (εδώ)


Αυτή είναι η κεντρική ομάδα ελέγχου του παγκόσμιου Σιωνισμού, και τώρα έχουν ξετρυπώσει σε κοινή θέα. Εδώ είναι μερικά από αυτά που λένε για τον εαυτό τους:

«Οι Μεροβίγγειοι είναι μια γραμμή βασιλιάδων που κατάγονται από ένα θαλάσσιο τέρας που μοιάζει με δράκο. Ένας μύθος δημιουργήθηκε για να μεταδώσει πολύ βασικές γνώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αποκαλύψουν την αρχαία προέλευση των Μεροβίγγων, η οποία φτάνει στην αρχαία Βαβυλώνα.

Το θαλάσσιο τέρας που περιγράφεται στο μύθο είναι μια αρχαία αναπαράσταση του Νεβρώδ (Nimrod), ο οποίος έχτισε τον Πύργο της Βαβέλ και κυβέρνησε τη Βαβυλώνα.

Κυβερνώνται από έναν Μεγάλο Δάσκαλο, ο οποίος είναι και θα είναι πάντα η υψηλότερη πνευματική αρχή και ο κυρίαρχος του Τάγματος. Δεν υπάρχει κι ούτε θα υπάρξει ΚΑΜΙΑ θέση ανώτερή του.

Αυτή η ομάδα ισχυρίζεται επίσης ότι οι προηγούμενοι Μεγάλοι Δάσκαλοι περιελάμβαναν το Λεονάρντο ντα Βίντσι, τον Ισαάκ Νεύτωνα, τον Σάντρο Φιλιππέπι, το Ρόμπερτ Μπόιλ και τον Μισέλ ντε Νοστρεντάμ (Νοστράδαμος). Ο τωρινός «Μεγάλος Δάσκαλος» είναι ο
Marco Rigamonti

Κάτω από τον Μεγάλο Δάσκαλο βρίσκεται «Το Ιερό Συμβούλιο των 13 Ροδόσταυρων [του] Ιερού Μεροβίγγειου Τάγματος του Κοινού της Σιών (Prieuré de Sion)».

Υποθέτουμε ότι αυτό το συμβούλιο των 13 αντιπροσωπεύει τις 13 γραμμές αίματος των Illuminati. Ισχυρίζονται επίσης αποδεικτικά στοιχεία που χρονολογούνται από τον δωδέκατο αιώνα και ταυτίζουν το Άγιο Δισκοπότηρο με το Πραγματικό Αίμα του Ιησού.

Οπότε, βασικά έχουμε μια λατρεία που ισχυρίζεται ότι είναι ερπετικής προέλευσης, η οποία χρονολογείται από την αρχαία Βαβυλώνα και καθοδηγείται από απογόνους του Ιησού Χριστού.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η λατρεία έχει ξεκινήσει δύο Παγκόσμιους Πολέμους και έχει σκοτώσει αμέτρητα εκατομμύρια ανθρώπων με σκοπό να πραγματοποιήσει ένα παραληρηματικό όνειρο όπου «ένας απόγονος του Ιησού Χριστού» θα κυβερνήσει όλη την ανθρωπότητα από το όρος Σιών, δηλαδή την Ιερουσαλήμ. Μην ξεχνάτε, ο θεός του ναού που σχεδιάζουν να χτίσουν είναι γνωστός σε εμάς ως Βάαλ, Μολώχ, Σετ ή Σατανάς.

Εδώ είναι το μήνυμα που τους στείλαμε:

Πάτερ Αουρέλιε,

Χαίρομαι που επιτέλους λαμβάνω μήνυμα απευθείας από την Prieuré de Sion. Πάνω από μια δεκαετία πριν, οι ιαπωνικές στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες μου είπαν ότι ήταν το Τάγμα της Σιών που βρισκόταν πίσω από τις συνεχιζόμενες προσπάθειες να ξεκινήσει ο Αρμαγεδδών και να φέρει την Συντέλεια του Κόσμου. Ζητούμε συγγνώμη που έπρεπε να καταφύγουμε σε πυρηνικές απειλές για να τραβήξουμε την προσοχή σας. Ωστόσο, η συνεχιζόμενη επίθεση του βιολογικού πολέμου και του εμβολίου γονιδιακής τροποποίησης κατά της ανθρωπότητας, έχει εντοπιστεί εγκληματολογικά στην Ελβετία και τους πρεσβύτερους της Σιών. Εάν δεν είστε υπεύθυνοι, θα εκτιμούσαμε τη βοήθειά σας για να βρούμε εκείνους που είναι και να τους κάνουμε να σταματήσουν και να παραιτηθούν αμέσως.

Αυτό που προτείνουμε είναι ότι μόνο ο Θεός κάνει το έργο του Θεού και ότι οι ανθρώπινες προσπάθειες να έρθει τεχνητά η Συντέλεια του Κόσμου πρέπει να σταματήσουν.

Αντ’ αυτού, προτείνουμε τη δημιουργία μιας αξιοκρατικά στελεχωμένης οργάνωσης σχεδιασμού που θα βοηθήσει στην καθοδήγηση της ανθρωπότητας και όλης της ζωής στη Γη προς ένα καλύτερο μέλλον. Ένας τέτοιος οργανισμός θα λειτουργούσε σε αρμονία με τους υπάρχοντες οργανισμούς και δεν θα τους υποκαθιστούσε ή θα τους αντικαθιστούσε.

Για το λόγο αυτόν σκοπεύω να συναντηθώ με έναν εκπρόσωπο της οικογένειας των Δράκων στη BIS προκειμένου να ρευστοποιήσουμε ορισμένα ιστορικά χρηματοδοτικά μέσα και να χρησιμοποιήσουμε τα κεφάλαια για τη δημιουργία αυτού του οργανισμού. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι αντισυμβαλλόμενοί μας όταν πάμε εκεί, και να έχουμε διαβεβαιώσεις ότι δεν θα αποδειχτεί άλλη μία τρύπα στο νερό.

Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι να είμαι επικεφαλής μιας τέτοιας υπηρεσίας και απλώς επιθυμώ να βοηθήσω στη δημιουργία της.

Η ευγενική σας κατανόηση σχετικά με τα παραπάνω εκτιμάται ιδιαίτερα.

Μπέντζαμιν Φούλφορντ

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση, επομένως ο πόλεμος συνεχίζεται. Η εκδίωξη του Μπέντζαμιν Νετανιάχου (ή όποιου έλεγχε το avatar του) από την εξουσία στο Ισραήλ ήταν μια μεγάλη νίκη για την ανθρωπότητα. Τώρα ισραηλινές εφημερίδες αναφέρουν ότι ο μυστικός συνεργάτης του στην συνεχιζόμενη προσπάθεια να ξεκινήσουν τον Αρμαγεδδώνα, γνωστό και ως Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Αγιατολάχ Χαμεϊνί του Ιράν, πεθαίνει από καρκίνο του προστάτη

Σημειώνουμε επίσης μια πρόσφατη προσπάθεια συγκάλυψης της μυστικής συμμαχίας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Η Ελβετή διπλωμάτης Σιλβί Μπρυνέρ, η οποία εκπροσωπούσε τα συμφέροντα των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν, βούτηξε στο θάνατό της την περασμένη εβδομάδα όταν κλήθηκε στην Ελβετία για να καταθέσει σχετικά με μυστικές αμερικανο-ισραηλινές σχέσεις με το Ιράν, σύμφωνα με τις αμερικανικές ναυτικές υπηρεσίες πληροφοριών και άλλες πηγές.

Σημειώσαμε επίσης μια προσπάθεια της Χίλαρι Κλίντον ή του avatar της,  να δικαιολογήσει το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν στις ΗΠΑ. 

Η «Χίλαρι» μιλάει για μια «απειλή για τη δημοκρατία», από «εναλλακτικές πραγματικότητες». (Υποθέτουμε ότι αναφέρεται σε μια πραγματικότητα όπου κανείς δεν εμβολιάζεται και δεν εκδίδει διαβατήριο εμβολίων με το σήμα του θηρίου).

Λέει επίσης ότι η κυβέρνηση Τράμπ αντιπροσώπευε «μαζική εγκατάλειψη… ορίων μέσα στα οποία θα μπορούσαν να λειτουργούν οι ηγέτες μας.» Έχουμε λοιπόν μια «δημοκρατία» όπου οι ηγέτες έχουν «όρια» από ποιον;

Η «Χίλαρι» λέει επίσης:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Κινέζοι ουσιαστικά…υποστηρίζουν πως η δημοκρατία είναι ακατάστατη, τα πράγματα καθυστερούν πολύ, οι άνθρωποι μπαινοβγαίνουν στα γραφεία και δεν υπάρχει συνέχεια. Δεν μπορείτε να έχετε ένα είδος σταθερών στόχων που να μπορούν να προχωρήσουν με κοινωνικά συνεκτικό τρόπο, επομένως επιλέξτε μας. Εμείς αντιμετωπίζουμε αυτόν τον αγώνα».

Ο πραγματικός αγώνας, φυσικά, είναι ότι η σατανική λατρεία που αντιπροσωπεύει ξεκοίλιασε τη δημοκρατία της Δύσης και επέτρεψε στην αχαλίνωτη απληστία να καταστρέψει τις Δυτικές οικονομίες.

Εάν η Δύση δεν μεταρρυθμίσει το ηγετικό της σύστημα, η Κίνα θα κερδίσει, μην γελιέστε.

Επίσης, η Κίνα δεν είναι η μόνη απειλή. Και η Τουρκία βρίσκεται στο μονοπάτι του πολέμου. Η ηγεσία της προσπαθεί να ενώσει τον ισλαμικό κόσμο σε μια αυτοκρατορία που εκτείνεται από «βαθιά στην Αφρική» μέχρι τα «σύνορα της Κίνας», και αναφέρει ότι η Τουρκία είναι ήδη «πιο αποτελεσματική» από την ΕΕ. Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι οι παγκόσμιες απειλές από τη «Δύση» ξεπερνούν τις διαφωνίες μεταξύ Τουρκίας, Αιγύπτου και Σαουδικής Αραβίας.


Τα εγκεκριμένα από την τουρκική κυβέρνηση μέσα ενημέρωσης αναφέρουν:

Μια νέα και πολύ ισχυρή πρωτοβουλία μπορεί να προκύψει μεταξύ της Μεσογείου, της Ερυθράς Θάλασσας και του Περσικού Κόλπου. Αυτή στη συνέχεια θα εξαπλωθεί στα βάθη της Αφρικής, από τον Καύκασο μέχρι τα κινεζικά σύνορα και από τη Μεσόγειο μέχρι την Αφρική.”

Σημειώνουν επίσης ότι από τη «συνεχιζόμενη μάχη στη βόρεια Συρία και το Ιράκ, η νέα πρωτοβουλία που έχει φτάσει στα κινεζικά σύνορα από τον Καύκασο μετά τον πόλεμο του Καραμπάχ είναι η νίκη της Τουρκίας». ( Πηγές εδώ και εδώ

Θυμηθείτε ότι αυτή η συζήτηση προέρχεται από μια χώρα του ΝΑΤΟ με τον μεγαλύτερο στρατό στην Ευρώπη, εξαιρουμένης της Ρωσίας. Σημειώστε ότι η ίδια χώρα συνεργάζεται με το ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας στην Ουκρανία. Θυμηθείτε επίσης ότι δεν επετράπη η είσοδος στο Πεντάγωνο στον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τους χειριστές του, και έτσι αντ΄αυτού σκοπεύουν να πάνε στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ. Τι σας λέει αυτό για την ηγεσία του ΝΑΤΟ;

Σημειώνουμε επίσης ότι η Καμπάλ φαίνεται να στοχεύει το Γιέλοουστοουν. Ο Δρ Jerzy Żaba είναι γεωλόγος από το Πανεπιστήμιο της Σιλεσίας στο Κατοβίτσε της Πολωνίας. Προβλέπει ότι μια έκρηξη της Καλντέρας του Γιέλοουστοουν παρόμοια με αυτή που χτύπησε πριν από 640.000 χρόνια «θα κατέστρεφε τα περισσότερα εδάφη των Ηνωμένων Πολιτειών». (εδώ + εδώ)
 
Υποθέτουμε ότι αν η καλντέρα του Γιέλοουστοουν στοχοποιείται, αυτό γίνεται από μέλη της Καμπάλ που κρύβονται είτε στην Ελβετία είτε στην Ανταρκτική. Δεν είναι ώρα να καθίσει στα αυγά του ο αμερικανικός στρατός, και υπενθυμίζουμε στα μέλη του τον όρκο τους στη Συνταγματική Δημοκρατία.

Πηγή - Διαμόρφωση/φώτο/προσθήκες : Α.Τ.