24 Μαΐ 2021

Στοχοποιείστε τους πληρωμένους, σατανικούς, ψυχοπαθείς !!

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΘΕΟΜΗΝΙΑ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ... ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΟΡΓΑΝΟΣ ΙΟΣ (ΠΡΩΤΕΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΛΙΠΙΔΙΟ) ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...) ΜΕΣΩ ΑΠΛΑ ΕΝΟΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥ ΞΕΝΙΣΤΗ;;

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

Η.Π.Α. : Η Leana Wen είναι η πρώην επικεφαλής της Προγραμματισμένης Πατρότητας. Η προγραμματισμένη πατρότητα σκοτώνει εκατομμύρια μωρά κάθε χρόνο με αμβλώσεις. Προωθεί τώρα εμβόλια, μάσκες και διαβατήρια εμβολίων σε παιδιά της Αμερικής. Γεννήθηκε στην Κίνα και πιθανότατα είναι πράκτορας του Κ.Κ.Κ. Θα πρέπει να απελαθεί πίσω στην Κίνα αμέσως ή να φυλακιστεί για λόγους εθνικής ασφάλειας :


Οι νοσηλείες παιδιών ηλικίας κάτω των 15 ετών για ψυχιατρικά προβλήματα αυξήθηκαν κατά 80% λόγω της υγειονομικοπολιτικής διαχείρισης του covid19 σύμφωνα με την καθηγήτρια της Παιδοψυχιατρικής Σύλβια Τόρντζμαν (Sylvie Tordjman), επικεφαλή του παιδικού και εφηβικού ψυχιατρικού κέντρου στο Πανεπιστήμιο της Rennes.

O αριθμός των ανηλίκων που έχουν αυτοκτονικές τάσεις και ιδέες εκτινάχθηκε τους τελευταίους μήνες αναφέρει στο (France Inter) και που; στη Γαλλία που ως επί το πλείστον έχει ανοικτά σχολεία.Η Καθηγήτρια τονίζει 2,5 φορές πάνω οι αυτοκτονικές τάσεις, 4πλασιάστηκε η ανορεξία, 3πλασιάστηκε το άγχος στα παιδιά. Βασική Αιτία: το lockdown και τα συνεπαγόμενά του. Ο βιολογικός αποσυγχρονισμός της τηλεργασίας οδηγεί ως και σε σχιζοφρένεια. Η μάσκα δεν βοηθάει. Στη Γαλλία συμβαίνουν αυτά, στην Ελλάδα υπάρχει αντίστοιχη μελέτη;

Είναι η θυσιασμένη γενιά όπως αποκαλούν τους εαυτούς τους οι Γάλλοι φοιτητές στις διαμαρτυρίες τους.   Διαβάστε περισσότερα »



ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

  • Τα εγκλήματα κατά των παραπλανημένων θα τιμωρηθούν αναλόγως ... Θα καθίσετε στο σκαμνί, όλοι οι 'παρατρεχάμενοι' της ε γ κ λ η μ α τ ι κ ή ς παγκόσμιας συμμορίας!