29 Μαΐ 2021

Γενοκτονούν τους ιδιοκτήτες της γαίας εδώ και χιλιετίες και νομίζουν ότι θα συνεχίσουν ...

215 ζευγάρια μικροσκοπικών παπουτσιών εμφανίζονται καθώς ο μαζικός τάφος των παιδιών βρίσκεται στο «Ινδιάνικο σχολείο κατοίκησης» του Καναδά που διευθύνεται από την Καθολική Εκκλησία: Ο πρωθυπουργός Justin Trudeau το χαρακτηρίζει «επαίσχυντο», καθώς πρώην μαθητής θυμάται πώς "οι συμμαθητές του  απλώς εξαφανίζονταν..."

Τα λείψανα 215 παιδιών, μερικά έως και τριών χρόνων, βρέθηκαν θαμμένα σε ένα πρώην σχολείο κατοικιών για αυτόχθονα παιδιά στον Καναδά.

Αυτοί οι νέοι ήταν μαθητές στο Kamloops Indian Residential School στη Βρετανική Κολομβία που έκλεισε το 1978, σύμφωνα με το Tk'emlúps te Secwepemc Nation, το οποίο είπε ότι τα λείψανα βρέθηκαν με τη βοήθεια ενός ειδικού ραντάρ που διεισδύει στο έδαφος.

Κανένα από αυτά δεν έχει αναγνωριστεί και παραμένει ασαφές πώς πέθαναν. Οι επιζώντες φοβούνται ότι θα βρεθούν περισσότερα πτώματα στον ίδιο χώρο - καθώς και σε 80 άλλες πρώην σχολικές κατοικίες σε ολόκληρο τον Καναδά.

Το σχολικό σύστημα κατοίκησης του Καναδά, το οποίο διαχώριζε βίαια τα αυτόχθονα παιδιά από τις οικογένειές τους, αποτέλεσε «πολιτιστική γενοκτονία», μια εξαετής έρευνα για το "πλέον μη λειτουργικό σύστημα" που αποκαλύφθηκε το 2015.

Το σύστημα δημιουργήθηκε από χριστιανικές εκκλησίες και την καναδική κυβέρνηση τον 19ο αιώνα σε μια προσπάθεια «αφομοίωσης» και μετατροπής ιθαγενών νέων σε καναδική κοινωνία. Απομακρύνθηκαν βίαια από τις οικογένειές τους για να παρακολουθήσουν τα "σχολεία"...

Υπάρχουν φόβοι ότι πολλά από τα παιδιά που βρέθηκαν νεκρά, υπέφεραν θανατηφόρες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της φυματίωσης και οι επιζώντες λένε ότι η σωματική και σεξουαλική κακοποίηση ήταν έντονη.

Η Εθνική Επιτροπή Αλήθειας και Συμφιλίωσης του Καναδά κατέγραψε τρομακτική σωματική κακοποίηση, βιασμό, υποσιτισμό και άλλες φρικαλεότητες που υπέστησαν πολλά από τα 150.000 παιδιά που παρακολούθησαν τα σχολεία, τα οποία διευθύνονταν συνήθως από χριστιανικές εκκλησίες για λογαριασμό των κρατικών κυβερνήσεων από το 1840 έως τη δεκαετία του 1990.

Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Ο Aβορίγινας επιζών από το Residential School μοιράζεται μια περίεργη ιστορία για τη βασίλισσα της Αγγλίας...

Η απαγωγή και κακοποίηση παιδιών για αδιανόητα πράγματα από τη σεξουαλική δουλεία έως τον στρατιωτικό πόλεμο που ελέγχεται από το μυαλό είναι κάτι που κερδίζει περισσότερη προσοχή. Οι αποκαλύψεις φαίνεται να συμβαίνουν κάθε μέρα. Ακούμε μόνο ότι ο Πάπας Φραγκίσκος εμπλέκεται σε συγκαλυμμένη σεξουαλική κακοποίηση στο Βατικανό, καθώς ο άντρας, δεξί του χέρι, βρίσκεται επίσης σε δίκη για σεξουαλική κακοποίηση. Το γεγονός είναι ότι, το Βατικανό έχει ήδη διαθέσει δισεκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει τους ισχυρισμούς σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Έτσι, ενώ πρέπει τώρα να είναι ξεκάθαρο ότι η παιδεραστία τρέχει ανεξέλεγκτα στο Βατικανό, συνεχίζουν να επαινούνται και να λατρεύονται από τις μάζες, ενώ οι παγκόσμιοι ηγέτες συνήθως τους χαιρετούν με ανοιχτές αγκάλες και χαμόγελο.


ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ...  🔥🔥🔥