27 Μαΐ 2021

Οι δρόμοι είναι πάντοτε δύο: εκείνος της δουλοπρεπούς υποταγής κι εκείνος της πείσμονος αντίστασης.

Τον Μάρτιο κλείσαμε δύο ολόκληρους αιώνες από την τελευταία επανάσταση και οι ίδιοι νταβατζήδες βρίσκονται καθισμένοι στον σβέρκο μας. Τόσο αίμα και τόσες θυσίες για το τίποτε. Οι τότε οπλαρχηγοί έκαναν το λάθος που κάνουν σχεδόν πάντα οι απλοί αγωνιστές: παρέδωσαν την εξουσία σε επαγγελματίες πολιτικάντηδες, σε τσάτσους των ξένων πρεσβειών και σε όφεις Στοών.

Δολοφονία Καποδίστρια, Βαυαροκρατία, ήττα του ‘97, χρεωκοπίες, Μικρασιατική Καταστροφή, Παγκόσμιοι Πόλεμοι, Συμμοριτοπόλεμος, δικτατορίες, προδοσίες, ευρωσκλαβιά, μνημονιακή τοκογλυφία, λεηλασία,το ένα κακό έφερε το άλλο και βρεθήκαμε ξανά με την μπότα του κατακτητή να μας πατάει αλύπητα στο λαιμό.

Δεν είναι καραντίνα αυτό που ζούμε. Δεν είναι δικτατορία. Είναι σαφής ξένη κατοχή. Έχουν καταφέρει να φτωχοποιήσουν ακόμα και τους πιο μετρημένους ανθρώπους. Μιλάμε για σατανικά άρρωστη κλίκα. Όμως το βασικό της πλάνο είναι ολοφάνερο ότι έρχεται από αλλού. Σαρώνουν τις κοινωνίες όπως τις ξέραμε και στήνουν ερήμην μας έναν νέο φθονερό και εφιαλτικό κόσμο.

Οι έννοιες είναι αντίστροφες από τις λέξεις που χρησιμοποιούν. «Ελευθερία μέσω του εμβολίου»… Κλαίω από τα γέλια. Είναι σαν να σου λένε «κόψε τον πουλί σου  για να πηδάς».  Άραγε γιατί είναι τόσο πανικόβλητοι αφού όλα δείχνουν ότι αυτοί έχουν το πάνω χέρι; Μήπως βλέπουν κάτι που εμείς δεν είμαστε σε θέση να δούμε; Ας μη χαθούμε όμως σε εικασίες.

Το γεγονός είναι πως ό,τι και να λένε οι ορκισμένοι ψεύτες, πάντα υπάρχει δυνατότητα επιλογής. Οι δρόμοι είναι πάντοτε δύο: εκείνος της δουλοπρεπούς υποταγής κι εκείνος της πείσμονος αντίστασης.
Όταν αρνείται κάποιος να υπηρετήσει την Ύλη, τότε σώζεται. Έχει πάει ένα βήμα παραπέρα από τους υπόλοιπους. Δεν υπακούει πια στο μάτριξ. Τα πτωματοφάγα ορκ δεν μπορούν να τον αγγίξουν.

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για συμβιβασμούς. Οι ηγέτες των κάτω είναι καταδικασμένοι να προκύψουν μέσα από διαδικασίες φυσικής επιλογής. Οφείλουν να αποδείξουν την αξία τους ΠΡΩΤΑ στο πεδίο της μάχης.

Οι μουφαδόροι πολιτικάντες και οι χονδρέμποροι του τρόμου πρέπει να κυνηγηθούν ανελέητα. Κανείς από το σημερινό πολιτικό προσωπικό και τους υπηρέτες του δεν πρέπει να αντικρίσει το ξημέρωμα.

Οι κόρακες των ιερατείων δέον να ξεγυμνωθούν και οι αφέντες τους να βγουν στο άπλετο φως της λογικής. Ύστερα λεπίδι και αλυσοπρίονο ασταμάτητο με επικέντρωση στην κορυφή της πυραμίδας.

Καμία επιείκια, κανένας οίκτος, κανένα έλεος!

Αν μάθαμε κάτι από την ιστορική διαδρομή, θα πρέπει να το εφαρμόσουμε.

Μια αληθινή επανάσταση τους την χρωστάμε.

Αν τύχει και ξεπαστρέψουμε τους εκλεκτούς σαυρο-επισκέπτες, θα φτιάχνουμε πορτοφόλια και τσάντες με τα τομάρια τους για τα επόμενα 12.000 χρόνια... [Π]-Διαμόρφωση/Φώτο:Α.Τ.