9 Σεπ 2021

Αντίδοτα "εμβολίων" covid-19

Μετά την αναφορά στο άρθρο : Ναι ! Αυτό είναι - ένα από τα αντίδοτα - του "εμβολίου" για τον κορο'ι'δο'ι'ό, το οποίο ήδη χρησιμοποιείται με ά ρ ι σ τ α αποτελέσματα! Πλέον μιλάμε με σιγουριά, συνεχίζουμε με περισσότερες πληροφορίες για όσον αφορά τον καθαρισμό του οργανισμού, από τις επιβλαβείς  παρενέργειες για τον άνθρωπο, των συστατικών των "εμβολίων" της Big Farma. Οι διαδικασίες και τα υλικά είναι σχετικά απλά και δίνεται ο τρόπος παρασκευής. (Οι δοσολογίες κυμαίνονται με βάση την ηλικία το βάρος ή την επιφάνεια σώματος. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή το βοτανολόγο σας!!)

1) ΡΙΓΑΝΗ - 1/2 κουταλάκι του γλυκού (αντισηπτική, αιμοστατική δράση και πολλά άλλα)
2) ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ - 1/2 κουταλάκι του γλυκού (αντιβιοτική και ηρεμιστική δράση και άλλα)
3) ΚΙΣΤΟΣ ή ΛΑΒΔΑΝΟ ή ΛΑΔΑΝΙΑ - 1/2 κουταλάκι γλυκού (ανακουφιστική δράση για προβλήματα στομάχου και άλλα)
4) ΘΥΜΑΡΙ - 1/2 κουταλάκι του γλυκού (ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες-ακόμα και για θυρεοειδή αδένα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βράζουμε νερό, ρίχνουμε 1/2 κουταλάκι από το κάθε ένα από τα πιο πάνω και σκεπάζουμε το μίγμα. Το αφήνουμε 15 λεπτά & στη συνέχεια τα στραγγίζουμε.

(Η δοσολογία κυμαίνεται με βάση την ηλικία το βάρος ή την επιφάνεια σώματος. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή το βοτανολόγο σας!!)

ΑΛΛΕΣ ΟΥΣΙΕΣ


ΣΟΥΡΑΜΙΝΗ
(πευκοβελόνες-τις τοποθετούμε μέσα σε ένα βάζο με πευκόμελο για 1 μήνα.  ή παρασκευάζουμε τσάι εκχυλίζοντας τις πευκοβελόνες όπως δείχνει το βίντεο {https://www.youtube.com/embed/MY4UNrjnoLA?feature=oembed}

(Η δοσολογία κυμαίνεται με βάση την ηλικία το βάρος ή την επιφάνεια σώματος. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή το βοτανολόγο σας!!)


  • ΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗ (tabl)
  • ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ (τσίγκ)
  • ΒΙΤΑΜΙΝΗ D
  • ΖΕΟΛΙΘΟΣ


(Οι δοσολογίες κυμαίνονται με βάση την ηλικία το βάρος ή την επιφάνεια σώματος. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή το βοτανολόγο σας ΚΑΙ για τα συστατικά των θεραπειών που ενδεχομένως να είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ανάλογα με το ιατρικό ιστορικό του καθενός!!)


Σώστε ζωές.

ΥΓ. Οι ανωτέρω πληροφορίες μας δώθησαν από γιατρό ο οποίος τις χρησιμοποιεί ήδη. Το ότι βρίσκουμε άκρη για την απενεργοποίηση των "εμβολίων" , επ ουδενί ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι κάνουμε την ιατρική πράξη για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο! ΠΡΟΣΟΧΗ, η παροχή οποιουδήποτε σκευάσματος ΔΕΝ αποκλείει τους ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ που εγκυμονούν τα δηλητήρια της Big Farma...