27 Σεπ 2021

Σαν σήμερα οι αποικιοκράτες ολετήρες μας σ τ έ ρ η σ α ν το αναυθαίρετο δικαίωμα να δημιουργήσουμε το δικό μας Κυρίαρχο κράτος, εκτελώντας τον μοναδικό Ηγέτη που γέννησε το Έθνος μας στη νεότερη ιστορία του.

Με το Ιουλιανό ημερολόγιο, ήταν το ξημέρωμα της Κυριακής 27ης Σεπτεμβρίου 1831. Στο Λονδίνο και το Βατικανό, το ημερολόγιο εκείνη την αποφράδα ημέρα έδειχνε 9 Οκτωβρίου 1831.


Δείτε το επικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του:

Τον Κυβερνήτη, Ιωάννη Καποδίστρια, τον έθαψαν με τα ίδια τα ρούχα που φορούσε όταν δολοφονήθηκε γιατί δεν είχε άλλα επίσημα ρούχα! Τα είχε εκποιήσει και αυτά μαζί με κάποια τελευταία του προσωπικά αντικείμενα για να πληρωθούν μερικά φορτία τροφίμων που είχαν φθάσει στο Ναύπλιο και ήταν να μοιραστούν σε χήρες και ορφανά της Επανάστασης ... "Γηράσκω αεί διδασκόμενος"  [π]


Αυτός είναι ο περίφημος χρυσός Φοίνικας, το νόμισμα του νεοσύστατου Ελληνικού Κράτους
 το οποίο εξέδωσε ο Ι.Καποδίστριας, χρηματοδοτούμενος από τα Ελληνικά καταπιστεύματα.

Άν αποδεχόσουν την ύπαρξή τους αυτόματα θα συνειδητοποιούσες ότι σ'αυτό τον πλανήτη είσαι ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ και όχι παρίας των ΕΠΥΛΗΔΩΝ επιτιθέμενων στον Ελ-λην-Άνθρωπο.

💥 ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ


ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ "Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΑΝΙΕΡΗΣ ΠΡΑΞΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΟΥΝ...