26 Σεπ 2021

Το επόμενο βήμα στην επιβολή της δικτατορίας

Διερεύνηση αρνητικών ιστοσελίδων και λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  (φοβέρες...)

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος διέταξε το Σάββατο έρευνα για ιστοσελίδες και λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες σχετικά με το Covid-19, καθώς και για την ενθάρρυνση της άρνησης εμβολιασμού και της απειθαρχίας στα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας.


Η εντολή εστάλη στον επικεφαλής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της αστυνομίας, Βασίλη Παπακώστα, με την οδηγία όλα τα ευρήματα που αφορούν συγκεκριμένες σελίδες και ομάδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες είναι ύποπτες για τη διάδοση πληροφοριών που ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, να διαβιβαστούν σε εισαγγελέα.

"Πρέπει να ερευνήσουμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις σελίδες", δήλωσε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Antenna.

Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε επίσης σε μια συγκεκριμένη απάτη, σύμφωνα με την οποία οι χρήστες ενημερώνονται ότι - έναντι αμοιβής - μπορούν να προστατευθούν από τυχόν νομικές συνέπειες που απορρέουν από παραβιάσεις των κανόνων προστασίας από τον κορονοϊό.

Πηγή - Διαμόρφωση : Α.Τ.

💥Δεν θα τους αφήσουμε ποτέ να κερδίσουν!