22 Σεπ 2021

Όλοι οι ελεύθερα σκεπτόμενοι-και είναι πολλοί- ξέρουν καλά τι χρειάζεται να γίνει. Και γ ί ν ε τ α ι, χρόνια τώρα, χωρίς να περιμένουν κανένα "σωτήρα" και κανένα "μπροστάρη" στην προσπάθεια.




Πρώτον
, και κατά κύριο κανόνα, οικοδομούμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα ώστε να μην συνεργαστούμε  με ένα σύστημα που πρόκειται να καταστρέψει εμάς τους ίδιους!

Δεύτερον, εξασκηθείτε στην «πολιτική ανυπακοή» όσο κι αν χειραγωγείστε και εξαναγκάζεστε να κάνετε κάτι που πηγαίνει ενάντια στα βαθύτερα ένστικτά σας για την ιδιωτική σας επιβίωση και τα πιστεύω σας. Η ουσία είναι ότι αυτό που πιστεύει ο καθένας μας είναι το κλειδί για όλες τις επιτυχημένες κινήσεις αντίστασης.

Τρίτον, αμφισβητείστε ανοιχτά   τους "νόμους" όταν αντιμετωπίζετε τις "αρχές" που ισχυρίζονται ότι πρέπει να κάνετε αυτό ή το άλλο. Η πλειοψηφία των επιβλητών του Covid είναι παράνομη βάσει βασικών διεθνών συμβάσεων όπως η Σύμβαση της Γενεύης και η Σύμβαση της Νυρεμβέργης. Χρησιμοποιήστε τους πολλούς εξαιρετικούς ιστότοπους που δίνουν συμβουλές σχετικά με το πώς να αντισταθείτε για τα δικαιώματά σας!

Το γράφαμε συνεχώς τα προηγούμενα χρόνια και έτσι κι έγινε.

Κορό'ι'δεψαν ένα ολόκληρο πλανήτη και βίασαν τους κατατρομοκρατημένους λαούς,μετατρέποντάς τους σε αγοραφοβικούς,κομπλεξικούς και άρρωστους χωρίς αρρώστεια.Κυρίως όμως ξεφορτώθηκαν βίαια και πονηρά για ακόμα μιά φορά τις αντιδράσεις στα άνομα σχέδιά τους και αυτούς που ήδη είχαν αρχίσει να πλακώνουν στις μπάτσες το συνάφι και τους σιδερόφρακτους χρήσιμους ηλίθιους των ,κατ'επανάληψη, καταχραστών της λα'ι'κής εντολής.

Διασπείρωντας το φόβο για κάτι το ανύπαρκτο,έκαναν τους ανθρώπους γύρω καρνάβαλους με μάσκες-φίμωτρα και συμμέτοχους στα μέτρα και τις φασιστικές τους μεθόδους στέρησης και των πιο στοιχειωδών ελευθεριών.Επιπρόσθετα έκαναν τους ανθρώπους γύρω φανατικούς εχθρούς,για ακόμα μιά φορά, όσων αντιμετωπίζουν τον εκτροχιασμό της κοινωνίας και της "πολιτικής" με σκεπτικισμό και αντιστεκόμενοι σθεναρά στις πρόστυχες μεθοδεύσεις των νεοφιλελεύθερων κηφήνων.

Αποκαλούν πλέον ανοιχτά και χωρίς ίχνος φιλότιμου τους αντιστεκόμενους "συμμορίτες" σαν συνέχεια των μέχρι πρότινος, αρρωστημένων χαρακτηρισμών ως "φασίστες","ομοφοβικοί","ρατσιστές","εθνίκια" και ό,τι άλλο μπόρεσε να βρεί η άτιμη ιδιοσυγκρασία και τα αντεθνικά τους ιδεολογήματα.

Ζούμε έναν υβιριδικό εμφύλιο πόλεμο.Η μεθοδευμένη στρατηγική του διαίρει και βασίλευε βρίσκεται στο ζενίθ της,με τη χρήση όλων των όπλων που διαθέτουν και μέσω των οποίων καταστέλλουν κάθε φωνή και κάθε αντίρρηση οι υποτιθέμενοι "λα'ι'κοί εντολείς" στην υποτιθέμενη "δημοκρατία" που δημιούργησαν και σερβίρουν σε βάρος των ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ιθαγενών που τους εξέλεξαν.

Όλοι ρωτούν με αγωνία:"τι να κάνουμε;","πως να αντιδράσουμε;"

Εκεί που φτάσαμε να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να παραμείνετε ζωντανοί εσείς και αυτοί που αγαπάτε και νοιαζόσαστε...

Άν είχατε δώσει την δέουσα σημασία  η κατάσταση δεν θα είχε φτάσει εδώ που έφτασε, έστω και σε μια χώρα υπό σκληρή κατοχή,όπως η Ελλάδα. Και δη, με την πληροφόρηση που είναι διαρκής και πολυεπίπεδη στις μέρες μας. Το "δεν ήξερα" δεν αποτελεί καμία δικαιολογία για κανέναν!

Περιμένατε όλοι να βγάλει κάποιος άλλος τα κάστανα απ'τη φωτιά...αφεθήκατε να οδηγείστε από πρόσωπα και φράξιες που, παρά τις ελεύθερες φωνές που σας προειδοποιούσαν, έγιναν μοιραία τα επόμενα κλουβιά που σας απογοήτευσαν και σας πρόδωσαν τις ελπίδες και τα όνειρα γιατί αυτός ήταν ο σκοπός και ο λόγος της δημιουργίας τους...

Στηρίξατε με την αναθεματισμένη την ψήφο σας ένα κατοχικό σύστημα ανύπαρκτων αξιών για χρόνο αρκετό ώστε να μην δικαιολογεί το επαναλαμβανόμενο"λάθος". Στηρίξατε συνειδητά εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και εξακολουθείτε να το κάνετε, χωρίς ντροπή και χωρίς ίχνος μεταμέλειας. Χωρίς να ενδιαφέρεστε για το βάραθρο στο οποίο ωθείται η χώρα και οι πολίτες της,για μικροκο'ι'δεολογήματα και μικροσυμφέροντα που τώρα είναι ανύπαρκτα ή άχρηστα για τους πιο πολλούς από σας...

Όλοι οι ελεύθερα σκεπτόμενοι-και είναι πολλοί- ξέρουν καλά τι χρειάζεται να γίνει.Και γίνεται χρόνια τώρα χωρίς να περιμένουν κανένα "σωτήρα" και κανένα "μπροστάρη" στην προσπάθεια.


Ζούν σε εμπόλεμη νοητική και φυσική κατάσταση και κάτω από καθεστώς νόμιμης άμυνας.Ρισκάρουν και αντιστέκονται.Υποφέρουν αλλά δεν κλαίγονται σε κανέναν.Αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα και τα δισεπίλυτα προβλήματά της χωρίς να προστρέξουν στο κόμμα ή τη φράξια του κάθε κερατά,που σε αντάλλαγμα θα ζητήσει την απόλυτη υποταγή στο διηνεκές.Προστατεύουν την οικογένεια αλλά και τον κοινωνικό τους περίγυρο,όπως ακριβώς και οι γονείς τους και οι γονείς των γονιών τους,σε κάθε δύσκολη στιγμή του έθνους και της πατρίδας.Επιβάλλουν οι ίδιοι την περίφημη "κανονικότητα"στις ζωές τους χωρίς να περιμένουν κανένα νεοφιλελέυθερο σκουλήκι να τους την "επιτρέψει".Ζούν επικοινωνώντας άμεσα,χωρίς "μάσκες" και φίμωτρα,μακρυά από το φόβο και την προπαγάνδα.Παραμένουν Άνθρωποι όσο και αυτή η ιδιότητα να αποτελεί επαναστατική πράξη στις μέρες που διανύουμε εξαιτίας των επιλογών και της έλλειψης λογικής,γνώσης,πίστης και ψυχικών χαρισμάτων και αποθεμάτων.

Ζούν και θα ζούν ευτυχείς σε πείσμα όσων επιδιώκουν το θάνατο και τον αφανισμό,την ηθική κατάπτωση και τον εκφοβισμό,την ψυχολογική βία και την κατάλυση των αξιών που έφτασαν τον άνθρωπο σε επίπεδα που μόνο να ζηλέψουν θα μπορούσαν,τα άεργα, ανώμαλα ψυχοφασιστόμουτρα της άστοχης και πλήρως ηττημένης ν.τ.π.

Ζούν και θα ζούν ευτυχείς γιατί όλοι εμείς οι "απ'έξω" θα το φροντίζουμε όσο και όπως χρειάζεται ακόμα και μοιράζοντας το,κατά τον Επίκουρο,τελευταίο φασόλι στα τρία,μόνο και μόνο για να κρατήσουμε τον "Κήπο" ζωντανό και ανοιχτό σε όλους όσους έχουν τα παντελόνια και την ψυχή να πολεμήσουν για το αύριο.

Κάποτε έγραφα:"ήδη χτίζουμε τους δρόμους στο νέο κόσμο,βοηθάτε να βάλουμε λουλούδια στα παρτέρια"... Όσοι κατάλαβαν μπήκαν και αυτόματα στη διαδικασία...Για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε ακόμα και αν αυτοί οι άλλοι είναι τα ίδια μας τα παιδιά και οι οικογένειες...Η αλλαγή της κοινωνίας μέσα σε μία νύκτα δεν εξαρτάται από εμάς. Από εμάς, όμως, εξαρτάται η αλλαγή της ζωής μας και η νοηματοδότησή της.

"Θέλουμε δυνατές και έξυπνες γυναίκες-μητέρες και δασκάλες. Όχι άτονες και ληθαργικές κυρίες ούτε υστερίες και πανικούς. Δεν μπορούμε να έχουμε μαζί μας αδύναμους και ανόητους. Η ζωή έγινε ξανά πραγματική και οι άχρηστοι, οι ταραξίες, οι κακόβουλοι και οι δυσκίνητοι στο μυαλό θα πεθάνουν. Θα πρέπει να πεθάνουν, θα πρέπει να θέλουν να πεθάνουν. Στην τελική, το να ζεις και να ντροπιάζεις την Φυλή σου είναι ένα είδος προδοσίας. Και αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι ευτυχισμένοι. Το να πεθαίνεις, άλλωστε, δεν είναι και κάτι το τόσο τρομακτικό. Αυτό που το κάνει άσχημο είναι η δειλία μπροστά στον θάνατο."        [H.G.Wells, Ο πόλεμος των κόσμων]    

Λύκοι κρύβονται στο γκρίζο κοπάδι – χαρακτήρες που γνωρίζουν τι είναι ελευθερία. Οι λύκοι αυτοί δεν είναι μόνον δυνατοί για τον εαυτό τους. Υπάρχει και ο κίνδυνος ένα όμορφο πρωί να μεταδώσουν τα χαρακτηριστικά τους στις μάζες, ώστε το κοπάδι να μεταμορφωθεί σε αγέλη. Αυτός είναι ο εφιάλτης του αφέντη ...

Ετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε όλα τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν από εδώ και πέρα. Πολλά πράγματα δεν θα είναι ίδια, αλλά ούτε και εμείς ...

Άλλαξε Συχνότητα! Άφησε την ενδιαίσθησή σου ελεύθερη! Ο Μετασχηματισμός βρίσκεται σε εξέλιξη ... αυτόνομα... ανεξάρτητα... Μέσα σου... Τώρα, καθώς μιλάμε και καθώς διαβάζεις... Είναι Αληθινό!

Εμπιστεύσου το... Τίμησέ το... Φρόντισέ το... Καλλιέργησέ το... Προστάτεψέ το...

Η  Α ν α τ ρ ο π ή  συμβαίνει   Τ ώ ρ α! 


ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ !! EIMAΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΟΧΛΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ!!