28 Σεπ 2021

Το youtube μόλις διέγραψε (https://de.rt.com/inland/124950-youtube-sperrt-kanale-von-rt/amp/) τα κανάλια του RT DE (Russia Today-Deutschland) και "Der Fehlende Part" με πάνω από 614.000 μέλη και 547 εκατομμύρια views.

To RT αποτελεί την 5η σε προτίμηση επιλογή των Γερμανών για ενημέρωση, μιας και η κρατική τηλεόραση θυμίζει πλέον εποχές Γκέμπελς.

Η "φρέσκια" Γερμανική κυβέρνηση μάλλον ξεκίνησε άμεσα να αποτελειώσει ότι δεν κατάφερε η Μέρκελ. [π]

Καθημερινώς υψώνεται το νέο ηλεκτρονικό σιδηρούν παραπέτασμα μεταξύ Δύσεως και Ανατολής. To youtube έκλεισε/κατέβασε την γερμανόφωνη έκδοση του ρωσσικού καναλιού rt.com.

Αμέσως η γενική διευθύντρια του RT, Margarita Simonyan, δήλωσε ότι η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί κήρυξη μηντιακού πολέμου από την Γερμανία κατά της Ρωσσίας, "A declaration of media war against Russia by Germany". https://www.rt.com/russia/536077-simonyan-media-war-germany/

Στην συνέχεια ο ρωσσικός οργανισμός εποπτείας των μέσων μαζικής ενημερώσης

Roskomnadzor, μαζί με το ρωσσικό ΥΠΕΞ απείλησαν την Google ότι αν δεν επαναφέρει το γερμανόφωνο κανάλι του RT, άμεσα θα απαγορευθεί το youtube στην Ρωσσία, ως αντίποινα.

Είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε σε έναν νέο ψυχρό πόλεμο, ο οποίος διεξάγεται μέχρι στιγμής με μη-στρατιωτικά μέσα.

https://www.rt.com/russia/536102-russias-media-regulator-ban-youtube-rt/

💥Το YouTube θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πλήρη ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ στη Ρωσία εάν ο τεχνολογικός γίγαντας δεν ξεμπλοκάρει τα γερμανόφωνα κανάλια του RT, προειδοποιεί η ρυθμιστική αρχή της Μόσχας για τα μέσα ενημέρωσης