17 Σεπ 2021

Η ατζέντα των καθαρμάτων της παγκοσμιοποίησης είναι να κάνουν τη ζωή μας όσο το δυνατόν πιο δυστυχισμένη, να μας διαχωρίσουν, να μας στιγματίσουν, να μας δαιμονοποιήσουν, να μας εκφοβίσουν και να μας παρενοχλήσουν και να μας πιέσουν να συμμορφωθούμε με κάθε ευκαιρία.


Δεν πρόκειται να μας βάλουν στα τρένα για τα στρατόπεδα. Δεν θέλουν να παραλληλίζονται με τους μισητούς Ναζί. Πρέπει να διατηρήσουν την προσομοίωση της δημοκρατίας.

Έτσι, πρέπει να μας μετατρέψουν σε μια κατώτερη τάξη "αντικοινωνικών θεωρητικών συνωμοσίας", "παραπληροφορητών κατά των εμβολιασμών", "αρνητών των εκλογικών αποτελεσμάτων", "δυνητικά βίαιων εγχώριων εξτρεμιστών" και ό,τι άλλο επιθέτο τους κατέβει, ώστε να μας παρουσιάσουν ως επικίνδυνα, ανισόρροπα φρικιά και να μας πετάξουν έξω από την κοινωνία με τρόπο που να φαίνεται ότι εμείς οι ίδιοι έχουμε πεταχτεί έξω με τη θέλησή μας.

Η "πανδημία των ανεμβολίαστων" έχει αναδειχθεί ως έκφραση προπαγάνδας με σκοπό να προκαλέσει θυμό απέναντι σε όσους διαλέγουν την επιλογή να αναβάλλουν ή να αρνηθούν το πειραματικό εμβόλιο του θανάτου. Σκοπός της προπαγάνδας  είναι να απομονώσει, να ντροπιάσει και να εξευτελίσει όποιον δεν συμφωνεί να παραδώσει την ιατρική αυτονομία στο ανυπόστατο, εχθρικό κράτος.

Διχάζει σκόπιμα τους Ανθρώπους μεταξύ τους, ενώ ταυτόχρονα αποσπά την προσοχή από την πραγματική επιστημονική διαπίστωση της ανύπαρκτης αποτελεσματικότητας των εμβολισμών και της βλάβης που εσκεμμένα προκαλούν.

Η έκφραση στερείται επιστημονικού νοήματος αλλά είναι γεμάτη από ψυχολογική δύναμη εξαναγκασμού, βιασμού της προσωπικότητας, της ψυχής και του σώματος και πρέπει οπωσδήποτε να αμφισβητηθεί.
Aνατροπή Τώρα