23 Σεπ 2021

ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ !! Η ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !! ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ & ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!

Είχα γράψει στις 14 Σεπτεμβρίου για την τέταρτη προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε από τους εισαγγελείς εναντίον της οργάνωσης. Και όχι για την κάλυψή της. Είναι η προκαταρκτική εξέταση για τη δημόσια καταγγελία του Παναγιώτη Παπαγιαννάκη για τις περιπτώσεις εμβολιασμένων ασθενών που μεταφέρονται με το ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία. ‘Οπου εκεί αγνοείται ο εμβολιασμός στον φάκελο των ασθενών.

Προηγουμένως είχα δημοσιεύσει λίστα 58 ασθενών που μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Και που ενώ στα δελτία ασθενών είχαν καταγραφεί τα εμβόλια, στη συνέχεια, από τα ΤΕΠ και μετά, αυτά αγνοήθηκαν.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση της καταγγελίας. Kαι έδωσε εντολή στην Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος. Δείχνοντας έτσι και τη βαρύτητα που δίνει στην καταγγελία, να καλέσει τον Παναγιώτη.

Είναι και αυτή μία από τις δικογραφίες που θα ενταχθούν στη (συνέχεια ΕΔΩ)