6 Σεπ 2021

Ναι ! Αυτό είναι - ένα από τα αντίδοτα - του "εμβολίου" για τον κορο'ι'δο'ι'ό, το οποίο ήδη χρησιμοποιείται με ά ρ ι σ τ α αποτελέσματα! Πλέον μιλάμε με σιγουριά.

Εντός των επόμενων ωρών θα δοθούν πληροφορίες και για άλλες ουσίες (γιατί ΝΑΙ υπάρχουν κι άλλες το ίδιο αποδοτικές) οι οποίες απενεργοποιούν την καταστροφική επίδραση του γραφενίου στον οργανισμό, και όχι μόνο αλλά και το ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ από τον ανθρώπινο οργανισμό!

Το Γραφένιο είναι το στερεό nano-στοιχείο που εμπεριέχεται στα micro-RNA "εμβόλια" των γενετιστών δολοφόνων των Big Farma και ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ, κυρίως, των θανατηφόρων ΘΡΟΜΒΩΣΕΩΝ (πήξη του αίματος). Η Ν-ακετυλοκυστεΐνη ή η γλουταθειόνη αν χορηγηθεί το υποβαθμίζει! 

Υπάρχουν περίπου 300 κλινικές μελέτες όπου ορισμένα νοσοκομεία και ορισμένα πανεπιστήμια χρησιμοποιούσαν Ν-ακετυλοκυστεΐνη με απίστευτα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, 100 ασθενείς με επίπεδα κορεσμού κάτω από 50% πρακτικά νεκροί-εν ολίγοις-με διμερείς πνευμονίες, μέσα σε μία ώρα από την ενδοφλέβια χορήγηση γλουταθειόνης ή Ν-ακετυλοκυστεΐνης βγήκαν από τους αναπνευστήρες και από τα πάντα.

Τώρα κατανοούμε πλήρως γιατί λειτούργησαν αυτές οι θεραπείες: επειδή αντιμετώπισαν όλα τα συμπτώματα της νόσου που υποτίθεται ότι προκαλείται από τον SARS-CoV-2. Δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία για πραγματική αλληλουχία και απομόνωση του SARS-CoV-2, υποψιαζόμαστε με πολλές αξιόπιστες ενδείξεις ότι η ασθένεια COVID-19 είναι στην πραγματικότητα η παρενέργεια της εισαγωγής του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα με διαφορετικούς τρόπους .

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τις ιδιότητες του γραφενίου, διαβάστε ΕΔΩ.

Τώρα, όσον αφορά το ΑΝΤΙΔΟΤΟ στα "εμβόλια", που θέλουν να κάνουν ΚΑΙ στα παιδιά μας, ΝΑΙ!! 'Ενα ΑΜΕΣΑ αποδοτικό είναι η Σουραμίνη η οποία συνιστά ένα από τα αντίδοτα... Υπάρχουν και άλλα - ακόμα και φαρμακευτικό σκεύασμα (χάπι) το οποίο κυκλοφορεί ΕΛΕΥΘΕΡΑ στο εμπόριο από συγκεκριμένη εταιρεία, με ανάλογη απορριπτική & απενεργοποιητική δράση. (Θα δοθούν πληροφορίες εμπεριστατωμένα με την πρώτη ευκαιρία)

Διαβάστε για την Σουραμίνη ΕΔΩ.

Σώστε ζωές.

ΥΓ. Το ότι βρίσκουμε άκρη για την απενεργοποίηση των "εμβολίων" , επ ουδενί ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι κάνουμε την ιατρική πράξη για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο! ΠΡΟΣΟΧΗ, η παροχή οποιουδήποτε σκευάσματος ΔΕΝ αποκλείει τους ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ που εγκυμονούν τα δηλητήρια της Big Farma...