22 Σεπ 2021

KOINOΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ όσους δεν θέλουν να "εμβολιαστούν"

Όλα τα εμβόλια δεν θα δικαιολογούνται πλέον από τις 20.10.2021 (;) :

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε (ΕΔΩ : Θεραπευτική στρατηγική για το COVID-19: η Επιτροπή προσδιορίζει πέντε υποσχόμενες υποψήφιες θεραπείες) 5 ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ θεραπείες που θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα νοσοκομεία των κρατών μελών για τη θεραπεία του Co-ροϊδο-vid.

Μεταφράζω σχολιάζοντας...:

Η στρατηγική της ΕΕ για τις θεραπείες COVID-19 αποδίδει τώρα (ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΥΤΣΙΚΑ...) ένα πρώτο αποτέλεσμα, με την ανακοίνωση του πρώτου χαρτοφυλακίου πέντε θεραπειών που θα μπορούσαν σύντομα να είναι διαθέσιμες για τη θεραπεία ασθενών σε ολόκληρη την ΕΕ. Τέσσερις από αυτές τις θεραπείες είναι μονοκλωνικά αντισώματα υπό συνεχή αξιολόγηση (...) από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Το πέμπτο είναι ένα ανοσοκατασταλτικό με άδεια κυκλοφορίας που θα μπορούσε να επεκταθεί για τη θεραπεία ασθενών με COVID-19.👻

Η Στέλλα Κυριακίδη,
🤡  Επίτροπος αρμόδια για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων, δήλωσε: "Σήμερα κάνουμε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός ευρέος χαρτοφυλακίου θεραπειών για το COVID-19. Αν και ο εμβολιασμός προχωρά με αυξανόμενο ρυθμό, ο ιός δεν θα εξαφανιστεί και οι ασθενείς θα χρειαστούν ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες (;;) για να μειώσουν την πίεση του COVID-19. Ο στόχος μας είναι σαφής: να εντοπίσουμε άλλους πρωτοποριακούς υποψήφιους υπό ανάπτυξη και να εγκρίνουμε τουλάχιστον τρεις νέες θεραπείες μέχρι το τέλος του έτους. Πρόκειται για την Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας.🙈🙉🙊

Τα πέντε προϊόντα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης και έχουν μεγάλες πιθανότητες να συγκαταλέγονται μεταξύ των τριών νέων θεραπειών για το COVID-19 που θα εγκριθούν έως τον Οκτώβριο του 2021 - ο στόχος που έχει τεθεί στη στρατηγική - υπό την προϋπόθεση ότι τα τελικά δεδομένα θα αποδείξουν την ασφάλεια, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους. 💒 Πρόκειται για τα ακόλουθα προϊόντα:

Μια νέα ένδειξη COVID-19 για υπάρχοντα φάρμακα:

  • Το ανοσοκατασταλτικό baricitinib της Eli Lilly (φάρμακο που μειώνει τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος ??) : η αίτηση επέκτασης της άδειας κυκλοφορίας για να συμπεριληφθεί η ένδειξη για το COVID-19 βρίσκεται υπό εξέταση,
Νεοαναπτυσσόμενα μονοκλωνικά αντισώματα υπό συνεχή αξιολόγηση - ένα ρυθμιστικό εργαλείο για την επιτάχυνση της αξιολόγησης ενός πολλά υποσχόμενου φαρμάκου σε επείγοντα περιστατικά δημόσιας υγείας :
  •     Ο συνδυασμός bamlanivimab και etesevimab της Eli Lilly: συνεχής αξιολόγηση,
  •     ο συνδυασμός casirivimab και imdevimab των Regeneron Pharmaceuticals, Inc. και F. Hoffman-La Roche, Ltd: αξιολόγηση σε εξέλιξη,
  •     Regdanvimab της Celltrion: συνεχιζόμενη αξιολόγηση,
  •     sotrovimab από τις GlaxoSmithKline και Vir Biotechnology, Inc: αξιολόγηση σε εξέλιξη.

Επόμενα βήματα


Η Επιτροπή θα αναπτύξει ένα χαρτοφυλάκιο τουλάχιστον 10 😮 πιθανών θεραπειών για το COVID-19 έως τον Οκτώβριο, βασιζόμενη στο έργο της πρόσφατα συσταθείσας ομάδας εμπειρογνωμόνων
😂😅 για την παραλλαγή COVID-19. Η διαδικασία επιλογής θα είναι αντικειμενική και επιστημονικά τεκμηριωμένη, με κριτήρια επιλογής συμφωνημένα με τα κράτη μέλη. Καθώς απαιτούνται διαφορετικοί τύποι προϊόντων για διαφορετικούς πληθυσμούς ασθενών και διαφορετικά στάδια και σοβαρότητα της νόσου, η ομάδα εμπειρογνωμόνων θα καθορίσει κατηγορίες προϊόντων και θα επιλέξει τους πιο υποσχόμενους υποψήφιους θεραπευτές 🤡 για κάθε κατηγορία, με βάση επιστημονικά κριτήρια.

Το χαρτοφυλάκιο θα συμβάλει στην επίτευξη του στόχου να εγκριθούν τουλάχιστον τρεις νέες θεραπείες έως τον Οκτώβριο και ενδεχομένως άλλες δύο έως το τέλος του έτους. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα δρομολογήσει περαιτέρω κυλιόμενες 🏂 αξιολογήσεις υποσχόμενων θεραπειών έως το τέλος του 2021, με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας και της ανάπτυξης.

Η Επιτροπή 🎪 σύναψε πρόσφατα συμφωνία κοινής προμήθειας για την απόκτηση μονοκλωνικών αντισωμάτων (casirivimab και imdevimab) και ενδέχεται να κινήσει περαιτέρω διαδικασίες μέχρι το τέλος του έτους.

Στις 12-13 Ιουλίου θα διεξαχθεί η πρώτη εκδήλωση για τη βιομηχανική αντιστοίχιση 💰 των θεραπειών, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι, μετά την έγκρισή τους, οι θεραπείες θα παραχθούν σε επαρκείς ποσότητες το συντομότερο δυνατό.

Ιστορικό


Η στρατηγική της ΕΕ για τις θεραπείες του COVID-19 αποσκοπεί στη δημιουργία ενός ευρέος χαρτοφυλακίου θεραπειών για το COVID-19 με στόχο να υπάρχουν τρεις νέες θεραπείες έως τον Οκτώβριο του 2021 και ενδεχομένως άλλες δύο έως το τέλος του έτους. Περιλαμβάνει ολόκληρο τον κύκλο ζωής του φαρμάκου, από την έρευνα, την ανάπτυξη, την επιλογή υποσχόμενων υποψηφίων, την ταχεία έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές, την παραγωγή και την ανάπτυξη μέχρι την τελική χρήση.

Η στρατηγική εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης ⚰️ της Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας, η οποία βασίζεται σε μια συντονισμένη προσέγγιση της ΕΕ για την καλύτερη προστασία της υγείας των πολιτών 🛌 μας, με στόχο την ενδυνάμωση της ΕΕ και των κρατών μελών της ☠️ για την καλύτερη πρόληψη και αντιμετώπιση μελλοντικών πανδημιών (?) και τη βελτίωση της ανθεκτικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων υγείας.📉

Η στρατηγική, η οποία επικεντρώνεται στη θεραπεία των ασθενών με COVID-19, βασίζεται στην επιτυχημένη στρατηγική της ΕΕ  😇 για τα εμβόλια (??), στο πλαίσιο της οποίας έχουν εγκριθεί ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια κατά του COVID-19 για χρήση στην ΕΕ  🤮 με σκοπό την πρόληψη και τη μείωση της μετάδοσης, της νοσηλείας και των θανάτων από τη νόσο.

Για περισσότερες πληροφορίες

Ερωτήσεις και απαντήσεις: Στρατηγική θεραπείας για το COVID-19 - κατάλογος 5 υποψήφιων θεραπειών

Η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον κορονοϊό: θεραπείες

Στρατηγική θεραπείας της ΕΕ
⚰️

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων - θεραπείες για το COVID-19 💵

Εκτυπώσιμη έκδοση PDF

Οι θεραπείες αυτές εγκρίθηκαν με απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) και θα ισχύσουν από 1/10, οπότε θα διανεμηθούν σιγά-σιγά γύρω στις 20/10.

Τα εμβόλια εγκρίθηκαν σε "προσωρινή πειραματική βάση". Αλλά από τη στιγμή που το διάταγμα θα υποχρεώνει να συνταγογραφούνται αυτά τα 5 νέα φάρμακα, η χρήση του εμβολίου χρειάζεται να σταματήσει. Καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί όλα τα κράτη είπαν "Mέσα στο Σεπτέμβρη είναι απαραίτητο να εμβολιαστεί ο υπόλοιπος πληθυσμός ...".

Ήξεραν ήδη τα πάντα.

Πρέπει να έχετε υπομονή. Μην δέχεστε κανέναν εκβιασμό. Κάντε υπομονή. Τώρα που η ιβερμεκτίνη έχει επανεγκριθεί, δεν υπάρχει ανάγκη για εμβόλιο...


Το Ινστιτούτο Παστέρ αναγνωρίζει την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης. Μια λήψη θα μπορούσε να εξαλείψει όλο το γενετικό υλικό του SARS covid-19 σε μερικούς ανθρώπους. (Βλ. εδώ έρευνα για την Ιβερμεκτίνη : ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ, [22.09.21][ File : Ivermectin Study.pdf ])

Διαβάστε και μοιραστείτε.


Τα καλά νέα: Η ιβερμεκτίνη αναγνωρίζεται πλέον επιστημονικά ως αποτελεσματικό φάρμακο, στην προφύλαξη και τη θεραπεία του Covid-19 από ερευνητές του Ινστιτούτου Pasteur στη Γαλλία. Τα αποτελέσματα των μελετών τους δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό EMBO Molecular Medicine στις 12 Ιουλίου 2021, οπότε αυτό έγινε πρόσφατα.

Η ανάλυση των αποτελεσμάτων άλλων ερευνών που δημοσιεύθηκαν στο American Journal of Therapeutics ζητά έντονα, με υποστηρικτικά στοιχεία, να γεφυρωθούν οι κατευθυντήριες γραμμές των οργανισμών υγείας και να συμπεριληφθεί η ιβερμεκτίνη ως πρότυπο περίθαλψης.

Οι κυβερνήσεις γνώριζαν γι' αυτό ...

Να είστε καλά και να μη διστάζετε να φτιάχνετε το κέφι των ανθρώπων που δεν θέλουν να εμβολιαστούν!!

Σχετικά με τα "εμβόλια". Από τις 20 Οκτωβρίου, με βάση τις ανωτέρω πληροφορίες από την ίδια την Ε.Ε., το πάσο Covid και ο εμβολιασμός θα καταργηθούν σε όλη την ΕΕ. Με απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διατίθενται πέντε αποτελεσματικά (?) φάρμακα (Γνώμη μας : ΜΑΚΡΥΑ !!) ενώ τα εμβόλια λέγεται ότι ήταν "πειραματικά και προσωρινά"...


Υ.Γ._ Δεν είμαι γιατρός ούτε ποτέ ισχυρίστηκα ότι είμαι γνώστης των πάντων αλλά εδώ "μυρίζομαι" άλλη μια συνωμοσία των ευρω-παί-ων χαρτογιακάδων... Ό,τι είναι ενέσιμο μπορεί να γίνει πόσιμο & βρώσιμο... Γιατί τώρα; / Οι καταιγιστικοί θάνατοι και οι καταγγελίες απέδωσαν ή αντιμετωπίζουμε - μάλλον - μια νέα επίθεση των γενετιστών δολοφόνων; Ας απαντήσουν αυτοί που γνωρίζουν και αποδέχονται την ύπαρξη "πανδημίας" Εμένα προσωπικά το θέμα με αφήνει παγερά αδιάφορο εκτός του ότι - ίσως- ματαιωθούν οι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ εμβολιασμοί από "εμβόλια" που ΔΕΝ είναι εμβόλια... Το με τι θα αντικατασταθούν, γιατί θα αντικατασταθούν, ποσώς με απασχολεί... (Ανατροπή Τώρα)