20 Σεπ 2021

Επιδημία καρδιακών προσβολών

Επιδημία εμφραγμάτων: Οξείδιο του γραφενίου και ηλεκτρομαγνητικά πεδία

Η La Quinta Columna εξηγεί την αιτία πίσω από τον μεγάλο αριθμό περιπτώσεων καρδιακής προσβολής που έχουν αναφερθεί μέχρι σήμερα.


Διαβάστε το ρεπορτάζ 👇

Αρκετές καρδιακές προσβολές και προσβολές του κυκλοφορικού συστήματος έχουν αναφερθεί σε διάφορα μέρη του κόσμου σαν να επρόκειτο για επιδημία.

Ο λόγος πίσω από αυτό το "φαινόμενο", αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, είναι η αλληλεπίδραση μεταξύ του οξειδίου του γραφενίου και των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στα οποία εκτίθενται, κυρίως, τα εμβόλια.

Η La Quinta Columna ανέδειξε πριν από λίγες ώρες την περίπτωση ενός ποδηλάτη που πέθανε από καρδιακή προσβολή ενώ προπονούνταν σε ένα μέρος που περιβάλλεται από τηλεφωνικές κεραίες.

Η Orwell City μεταφέρει στη συνέχεια στα αγγλικά τις εξηγήσεις του βιοστατιστικού και ερευνητή Ricardo Delgado.

Ricardo Delgado:


Ένας ποδηλάτης πεθαίνει από καρδιακή προσβολή ενώ έκανε πετάλι

-ο καημένος- στη Φουερτεβεντούρα.

Ο θανών είναι ένας 62χρονος άνδρας από τον Ισημερινό, κάτοικος του Gran Tarajal. Μπορείτε να δείτε τι υπάρχει στο Gran Tarajal. Κοιτάξτε πού έχει πέσει. Σε αυτή τη φωτογραφία, μπορούμε να δούμε πώς ένας πυροσβέστης κάνει ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση).

Και κοιτάξτε τι είναι εδώ, ακριβώς δίπλα του. Μια κεραία τηλεφώνου. Στην πραγματικότητα, βρίσκεται σε μια περιοχή επαναλήψεων με υψηλή συγκέντρωση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Στοιχηματίζουμε ό,τι θέλετε ότι αυτό το άτομο έχει γραφειοποιηθεί/εμβολιαστεί. Και αυτό συμβαίνει εδώ. Είναι πολύ, πολύ ξεκάθαρο.

Ένας ποδηλάτης πέθανε από καρδιακή προσβολή -καρδιακή προσβολή- ενώ έκανε ποδήλατο στο Gran Tarajal, στο νησί Fuerteventura.

Είναι ένας λόφος, όπως και το άλλο μέρος που βλέπετε εκεί, με αυτόν τον δρόμο. Λοιπόν, εκεί είναι που συνήθως εγκαθίστανται αυτές οι κεραίες. Και οι γραφικοί άνθρωποι... Αυτό που είναι μέσα στο εμβόλιο (οξείδιο του γραφενίου) είναι ενθουσιασμένο. Έχει μια συγγένεια, όπως λέω, για το καρδιαγγειακό σύστημα. Ειδικά όταν υπάρχει καρδιακή δραστηριότητα. Η καρδιά παράγει ένα σημαντικό ηλεκτρικό πεδίο, το οποίο γίνεται πιο σημαντικό όταν ενεργοποιείται. Ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο έχει μια συγγένεια για το γραφένιο. Το άτομο ακτινοβολείται και πέφτει φουλμινικά από καρδιακή προσβολή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε μια επιδημία καρδιακών προσβολών. Εκτός από τους θρόμβους, τον ίκτο, την ισχαιμία, την εμβολή, την αιμορραγία κ.λπ.

Λοιπόν, θα μοιραστώ αυτή την είδηση στο κανάλι, παρόλο που δεν μπορείτε να συνεχίσετε να την διαβάζετε.

Είναι πολύ ενδεικτική γιατί βλέπετε ότι το άτομο έχει τον Δούρειο Ίππο στο σώμα του. Το γραφικό πρόσωπο βρίσκεται στο έδαφος και, λίγα μέτρα πιο πέρα, βλέπετε τη μικρή κεραία.

Και μπορεί να πείτε: "Έι, αλλά είναι και αυτοί οι άνθρωποι στη φωτογραφία εμβολιασμένοι;". Πιθανόν. Αλλά δεν υποφέρουν τόσο πολύ. Ίσως, να έχουν καταφέρει να ανοικοδομήσουν το τοξικό μέσο. Ίσως, αυτός ο αποθανών να έχει εμβολιαστεί πρόσφατα και να το έχει σε μεγαλύτερη αναλογία. Ή οι άλλοι δεν καταβάλλουν την προσπάθεια που κατέβαλε αυτό το άτομο. Επειδή αυτές οι κεραίες, ίσως, δεν εκπέμπουν τη βασική συχνότητα που διεγείρει το οξείδιο του γραφενίου, αλλά εκπέμπουν ορισμένες αρμονικές συχνότητες που μπορούν να το κάνουν αυτό. ΕΝΤΑΞΕΙ;

Όπως είπα, μοιράζομαι αυτά τα νέα. Είναι πολύ ενδεικτική γιατί βλέπετε, ακριβώς, το όπλο του εγκλήματος. Είναι η ίδια η φωτογραφία. Αποσύρω αυτή την είδηση και, τώρα, θα σας δείξω την επόμενη, η οποία είναι η ίδια, αλλά καθιστά σαφές... Εδώ, νομίζω ότι είναι αυτή :

Ένας 62χρονος ποδηλάτης πεθαίνει στο Gran Tarajal μετά από καρδιακή προσβολή.

Αυτό συνέβη προχθες, 18 Σεπτεμβρίου. Εδώ, έχουν γίνει πιο έξυπνοι. Έβγαλαν τη φωτογραφία όπου φαίνονται οι υπηρεσίες ασθενοφόρων της Πολιτικής Προστασίας, αλλά όχι οι κεραίες. Ωστόσο, τις αναφέρουν εδώ: Ένας 62χρονος άνδρας πέθανε από καρδιακή προσβολή στο ύψος των κεραιών κινητής τηλεφωνίας του Gran Tarajal στη Φουερτεβεντούρα. Προφανώς, ενώ κυκλοφορούσε στην πόλη με ποδήλατο, σύμφωνα με πηγές ασφαλείας και έκτακτης ανάγκης έχουν αναφέρει.

Αυτό είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, σωστά; Κάποιος πηγαίνει για ποδηλασία, κάνει μια μικρή προσπάθεια -που το κάνει όλη του τη ζωή-, αλλά μετά τη διαδικασία εμβολιασμού με κάποιο από τα φιαλίδια -γιατί βάζω στοίχημα ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν εμβολιασμένος- πέφτει φουλαρισμένος από καρδιακή προσβολή. Αυτό είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, βλέπετε...


Μοιράζομαι κι εγώ αυτή την είδηση. Για να δούμε αν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, η Πολιτική Προστασία, κάνουν κάτι περισσότερο από το να συλλαμβάνουν ανθρώπους που κυκλοφορούν χωρίς φίμωτρο κ.λπ. και να συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά συμβαίνει. Ας δούμε αν συνειδητοποιήσουν μόλις φτάσουν για να επαναφέρουν τους ανθρώπους που πέφτουν. Να κοιτάξουν λίγο ψηλά και να δουν τι τους κατουράνε αυτές οι κεραίες. Φυσικά, ποιος θα το πίστευε αυτό;

Οι πηγές που αναφέρθηκαν παραπάνω μπόρεσαν να εξακριβώσουν ότι ο άνδρας ήταν ποδηλάτης αναψυχής. Ένα εκπαιδευμένο άτομο. Και ότι, επομένως, η υπερβολική προσπάθεια θα μπορούσε να είναι η αιτία της καρδιακής ανεπάρκειας.

Ρίξτε μια ματιά. Εδώ, μπορείτε να δείτε τους επαναλήπτες από μακριά.

Μια προσπάθεια. Υπερβολική προσπάθεια. Ακούστε, αν ασκείστε υπερβολικά, το σώμα σταματάει επειδή κουράζεται, και αυτό είναι όλο. Σε αυτή την περίπτωση, λιποθυμάτε έτσι ώστε να σταματήσετε αυτόματα. Αλλά δεν παθαίνεις καρδιακή προσβολή. Αυτό είναι αφύσικο.

Η προσοχή που δόθηκε από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δεν μπόρεσε, σε καμία περίπτωση, να σώσει τη ζωή του θύματος. Λες και τον κυνηγούσε -καλά, όντως ο θεριστής- μια αρκούδα και έπρεπε να κάνει πετάλι μέχρι να χάσει τη ζωή του.

Τι τραγωδία. Ω, Θεέ μου της ψυχής μου... Τα πράγματα που πρέπει να περάσουμε!

Πηγή - Διαμόρφωση : Α.Τ.

ΤΟΞΙΚΟ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΒΙΝΤ-19:



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ❕ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ❕

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟ'Ι'ΔΟ'Ι'ΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ "ΕΜΒΟΛΙΑ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ...ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΝΤΑΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ 4ης ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ : ΕΔΩ ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ... ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ...