18 Σεπ 2021

Πρόγραμμα VACCELERATE : "Για να δημιουργηθεί μακροπρόθεσμη ανοσία αγέλης στην Ευρώπη, πρέπει να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι"

Πρόγραμμα VACCELERATE στο οποίο συμμετέχει και η Κύπρος (συντονίστρια χώρα) και η Ελλάδα. Σας παραθέτω συνδέσμους πιο κάτω για όσους δεν γνωρίζουν γιατί ο κόσμος, ως γνωστόν, σκόπιμα δεν ενημερώνεται και επαφίεται σε εμάς τους λίγους όσους ερευνούν μέσα στο αχανές διαδίκτυο . Η πληροφορία μας δόθηκε από συνέλληνα στο Telegram και "ξύπνησε" παλαιότερη (29 Ιουλίου 2021) κοινοποίηση του blog για το θέμα που παρατίθεται :


Νέα κοινοπραξία ερευνητικών ιδρυμάτων θα συντονίζει τις δοκιμές εμβολίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση / Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός και η διεξαγωγή δοκιμών εμβολίων σε όλες τις χώρες της ΕΕ και τις συνδεδεμένες με την ΕΕ χώρες


Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτεί τη δημιουργία του νέου ερευνητικού δικτύου εμβολίων VACCELERATE με συνολικά 12 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια. Μέχρι στιγμής, στο δίκτυο συμμετέχουν 26 ιδρύματα-εταίροι από 21 ευρωπαϊκές χώρες. Επικεφαλής της κοινοπραξίας είναι ο "λοιμωξιολόγος καθηγητής" Dr. Oliver Cornely του Πανεπιστημίου της Κολωνίας και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Κολωνίας.

Η ανοσία που προκαλείται από τον εμβολιασμό κατά του SARS-CoV-2 θεωρείται η πιο υποσχόμενη λύση για την καταπολέμηση της πανδημίας. Για να δημιουργηθεί μακροπρόθεσμη ανοσία αγέλης στην Ευρώπη, πρέπει να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για δοκιμές εμβολίων, δεδομένου ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά, μεταξύ άλλων, με την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την προσαρμογή των εμβολίων στις μεταλλάξεις του ιού. Η έρευνα αυτή θα συντονιστεί μέσω του νεοσύστατου πανευρωπαϊκού ερευνητικού δικτύου VACCELERATE. Η πλατφόρμα θα σχεδιάζει και θα διεξάγει κλινικές δοκιμές και θα λειτουργεί ως ενιαίο σημείο επαφής για όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς - από τις υγειονομικές αρχές έως τους φαρμακευτικούς κατασκευαστές εμβολίων.

Ο επικεφαλής του έργου καθηγητής Dr. Oliver Cornely, λοιμωξιολόγος, διευθυντής της έδρας μεταφραστικής έρευνας στο CECAD Cluster of Excellence in Aging Research και επικεφαλής ιατρός στο Τμήμα Εσωτερικής Ιατρικής Ι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Κολωνίας, δήλωσε: "Το VACCELERATE έχει σχεδιαστεί ως πανευρωπαϊκή ραχοκοκαλιά για μια συντονισμένη προσέγγιση στην έρευνα εμβολίων. Θέλουμε να δικτυώσουμε τις εγκαταστάσεις, να συγκεντρώσουμε την τεχνογνωσία και να προωθήσουμε την ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ των 26 εταίρων μας που είναι σήμερα. Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και ο συντονισμός των δοκιμών εμβολίων κάτω από μια στρατηγική επιστημονική ομπρέλα σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ και σε άλλες χώρες που συνδέονται με την ΕΕ".

Σημαντικό βήμα για τη δημιουργία του δικτύου είναι η χαρτογράφηση των δυνατοτήτων των χώρων κλινικών δοκιμών και των εργαστηριακών εγκαταστάσεων για τον εντοπισμό κατάλληλων χώρων για δοκιμές εμβολίων στην Ευρώπη.

Ο Cornely πρόσθεσε: "Το VACCELERATE θα χρησιμεύσει ως δίκτυο ετοιμότητας για πανδημία, παρέχοντας μια δομή πέραν της τρέχουσας πανδημίας κοροναϊού για την ταχεία και αποτελεσματική δοκιμή υποψηφίων εμβολίων σε όλη την Ευρώπη".

Επί του παρόντος, το VACCELERATE θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για τον σχεδιασμό, τη διευκόλυνση και τη δικτύωση δοκιμών εμβολίων κατά του κοροναϊού φάσης ΙΙ και ΙΙΙ. Οι δοκιμές φάσης ΙΙ δοκιμάζουν την ασφάλεια, την ανεκτικότητα και την αποτελεσματικότητα ενός νέου εμβολίου, καθώς και τη δοσολογία. Οι δοκιμές φάσης ΙΙΙ πρέπει να αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα μιας νέας ένωσης σε μεγάλους πληθυσμούς. Για τον σκοπό αυτό, συγκρίνεται με ένα εικονικό φάρμακο (placebo φάρμακο) μέσω τυχαίας χορήγησης σε εθελοντές. Αίτηση έγκρισης της εξεταζόμενης ουσίας μπορεί να υποβληθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση μόνο μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των δοκιμών φάσης ΙΙΙ.

Link

https://www.cecad.uni-koeln.de/about/news/article/colognes-university-medicine-to-coordinate-eu-vaccine-research-network-vaccelerate/

Το πρόγραμμα vaccelerate "τελειώνει" τον Γενάρη του 2024!!

👉Σημαντική διάκριση για την Κύπρο (!) ώστε να μετατραπεί σε άλλο ένα κέντρο επιχειρήσεων της παγκόσμιας υγειονομικής χούντας...

Τώρα τους έπιασε η προκοπή για να προχωρήσουν "στην επιτάχυνση και την επίτευξη κλινικών δοκιμών στα εμβόλια του κορο'ι'δο'ι'ού για να συμπληρωθούν τα κενά της γνώσης"... τους. Εννοούν μήπως ότι πειραματίζονται επάνω μας τρυπώντας τον κοσμάκη με δηλητήρια χωρίς να έχουν κάνει κλινικές δοκιμές ;; Η Οργουελιανή εγκληματική οργάνωση τυλίγει την Κύπρο, οδηγώντας την σε επικίνδυνα για την Ανθρωπότητα μονοπάτια ...

👉‼️‼️‼️‼️ Κοινοποίηση ξανά λόγω της σοβαρότητας του θέματος που άπτεται της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η πληροφοριοδότης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Astrid Stuckelberger αποκαλύπτει, τα σχέδια που έχουν καταστρώσει μέσα στον ίδιο τον Π.Ο.Υ. εδώ και πολύ καιρό, την ατζέντα της “πανδημίας” και άλλα πολλά...

👉Τι είδους συνεργασία είχε η Ευρώπη, με το Εργαστήριο της Wuhan και ποιος και γιατί έσπευσε να αφαιρέσει το όνομα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τη λίστα των διεθνών συνεργατών του Iνστιτούτου της Wuhan;;

Αν οι κάτοικοι των χωρών που έχουν καταγραφεί για ερήμωση δεν αφυπνιστούν στο γεγονός ότι βρίσκονται πλέον σε μια υγειονομική τυραννία και ότι οι ίδιες οι κυβερνήσεις τους - οι οποίες έχουν δεσμευτεί να τους προστατεύουν - είναι μέρος αυτής της τυραννίας, θα καταστραφούν. Είναι πραγματικά τόσο απλό. Οι κυρίαρχοι του σκότους αυτού του κόσμου, οι οποίοι καθοδηγούνται από τον Διά-βολο, είναι σίγουρα αποφασισμένοι να αδράξουν την ευκαιρία και να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε δύναμη είναι απαραίτητη για να προωθήσουν το σχέδιό τους προς την ολοκλήρωση. Μέχρι τώρα δεν έχουν αντιμετωπίσει σχεδόν καμία αντίσταση, κυρίως επειδή οι πολίτες των ενδιαφερόμενων εθνών δεν έχουν ιδέα ότι η κακία αυτού του μεγέθους στρέφεται εναντίον τους.

Οι ηλίθιοι σε όλο τον κόσμο που παρατάσσονται με τη δική τους ελεύθερη βούληση για την αυτοκτονία με εμβόλια είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα για τους σατανιστές.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ, ΕΔΩ & ΕΔΩ