12 Ιαν 2023

Η αφήγηση για το βιολογικό όπλο-19 έχει τελειώσει!


Θυμάστε  τους εκβιασμούς;


Η αφήγηση για το εμβόλιο Covid 19 έχει τελειώσει!

Δεν υπάρχει κανείς που θα μπορέσει να αμφισβητήσει τα γεγονότα. Υπάρχουν πλέον πάνω από 200 επιστημονικές εργασίες που αποδεικνύουν ότι αυτά τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους. Υπάρχουν πάνω από 10.000 γιατροί που έχουν απαιτήσει να σταματήσουν. Και εξακολουθούν να τα προωθούν! Με κάθε ώθηση, όλο και λιγότεροι άνθρωποι τα παίρνουν, αλλά το γεγονός ότι εξακολουθούν να τα προωθούν, μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα : Είναι εγκληματίες που έχουν όλα τα χαρτιά τους κρυφά. Έχουν την προστασία (μέχρι στιγμής), και δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να εκτελέσουν το σχέδιό τους.

Βλ. : Έκθεση βρετανικού εργαστηρίου ανακαλύπτει γραφένιο στα εμβόλια Covid-19- & οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι εμβολιασμένοι το μεταδίδουν στους ανεμβολίαστους. Αυτή η έκθεση επικυρώνει αυτό που δείχνουν οι πατέντες και αυτό για το οποίο μας προειδοποιούν πολλοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ότι οι ενέσεις-19 περιέχουν προηγμένη τεχνολογία νανοσωματιδίων λιπιδίων αυτοσυσκευασίας που έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί ασθένειες, αναπηρίες και θάνατο.



Η βιοσυνθετική τεχνολογία λιπιδικών νανοσωματιδίων είναι παρασιτική στη φύση, καθώς ο άνθρωπος είναι ο ξενιστής. Παρακαλείστε να ενθαρρύνετε έντονα άλλους ειδικούς να ονομάσουν τις ενέσεις βιολογικά όπλα.

Έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία με βάση αυτά τα ευρήματα. Δεν αντιλαμβάνονται ότι η αστυνομία και τα δικαστήρια είναι συνένοχοι σε αυτή τη θηριωδία.


Βλέπε επίσης :

Ωστόσο, ΕΜΕΙΣ οι Άνθρωποι, ελέγχουμε την έκβαση του πλανήτη. Προχωρήστε μέσα από το φόβο σας και φτάστε στο σημείο του θυμού που κατευθύνεται στους "πολιτικούς", τους "ηγέτες" της υγειονομικής περίθαλψης, και τους μαριονετολόγους που τους ελέγχουν.

Βλ. : Mark Trozzi MD : Ευχαριστούμε τον Aga WIlson και την Children's Health Defence Europe που έφεραν τη διεθνή προσοχή στην παράνομη οπλοποίηση των Κολεγίων Ιατρών και Χειρουργών του Οντάριο και της Βρετανικής Κολομβίας, ενάντια στους ηθικούς γιατρούς που διατηρούμε τους όρκους και τις ευθύνες μας, ενώ αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ακολουθεί η συνέντευξη.

Όταν ο κόσμος επικεντρωθεί στις συλλήψεις, τις καταδίκες και την επιβολή της Νέμεσης, εμείς, με μαζική συναίνεση, θα ελέγξουμε το αποτέλεσμα. ΕΜΕΙΣ προχωράμε στο τελικό στάδιο αυτού του πολέμου. Την ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ!

Όσο υπάρχει μια σχετική ελεύθερη ροή πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου, oι άνθρωποι αρχίζουν να ξυπνούν. Ακόμα και τα πιο ανόητα μυαλά, μπορούν να αναγνωρίσουν ότι κάτι δεν πάει καλά  (ειδικά όταν υφίστανται τις συνέπειες). Θα γυρίσει το πράγμα...

Το γεγονός ότι το Twitter και το YouTube επιτρέπουν να γίνονται γνωστά τα δεδομένα των εμβολίων είναι περίεργο. Εκείνο που κρατάει ακόμα είναι το Meta-facebook... Οι "ξαφνικοί" θάνατοι από τα εμβόλια είναι πιθανό να προκαλέσουν μια μεγάλη λαϊκή αντίδραση.


🎁 Τα καθάρματα του WEF αναζητούν ανεμβολίαστους πιλότους για να "πετάξουν" στο Νταβός.