26 Ιαν 2023

Προετοιμασία για τις παγκόσμιες προκλήσεις : συζήτηση με τον Μπιλ Γκέιτς

Το παράσιτο, παγκόσμιος "ειδικός" σε θέματα ιών και πλασιέ εμβολίων (βλέπε GAVI), Bill Gates, αφού πέταξε με το 70 εκατομμυρίων ιδιωτικό του jet μέχρι την Αυστραλία, έκανε μία δήλωση που καλό θα ήταν να εμπεδωθεί απο τους φανατικούς των ενέσεων.



Μεταξύ άλλων είπε (στο 54:30 του βίντεο):

Πρέπει επίσης να διορθώσουμε τα τρία προβλήματα με τα εμβόλια [mRNA]. Τα σημερινά εμβόλια δεν εμποδίζουν τις λοιμώξεις. Δεν είναι ευρέως φάσματος, οπότε χάνετε την προστασία σας όταν εμφανίζονται νέες παραλλαγές, και έχουν πολύ μικρή διάρκεια δράσης, ειδικά στα άτομα που χρήζουν προσοχής, δηλαδή στους ηλικιωμένους.

Αυτό το πρόβλημα θα το διορθώσουμε
, ανέφερε στο τέλος.   

Η νέα θρησκεία ονομάζεται "εμβολογία" και είναι το νέο τρέντ, η νέα μόδα που υποτίθεται θα λύσει τα προβλήματα της ανθρωπότητα καθώς την ίδια στιγμή, εσκεμμένα, τα εθνικά συστήματα υγείας υποβαθμίζονται και καταρρέουν.

Αν έχεις λεφτά, ίσως να σωθείς. Αν δεν έχεις, θα σου δίνουμε μια δόση κάθε τρίμηνο και ίσως την βγάλεις καθαρή. Βέβαια, με τα εκατομμύρια ανεπιθύμητων ενεργειών, μάλλον δεν θα ζήσεις και πολύ...

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο παγκόσμιος αυτός " ευεργέτης" (ο οποίος επίσημα χρηματοδοτεί τον ΠΟΥ) ήταν αυτός που μας έλεγε να βαρέσουμε ενέσεις για να σταματήσουμε τη μετάδοση... (ακολουθεί βίντεο  (https://t.me/corona_Greece/3949)για τους πάσχοντες απο αμνησία).


Στην Ελλάδα, το 80% του πληθυσμού πίστεψε τον Gates και τον κάθε "ειδικό". Πίστεψε ότι θα κάνει το "καλό", θα είναι ενεργός πολίτης και θα βοηθήσει τη κοινωνία.

Αυτοκόλλητα "covid-free area" τοποθετήθηκαν παντού, απαγορεύτηκε σε ανθρώπους να επισκευτούν θέατρα, συναυλίες, εστιατόρια, καφετέριες. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού εκδιώχθηκε από τη κοινωνία, πολλοί έχασαν την δουλειά τους.   

Άραγε, εσείς η πλειοψηφία, θα συνεχίσετε να τους πιστεύετε;  Σας κορόιδεψαν ήδη μία φορά.

Θωρίες συνομοσίας... Μια δόση την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα.

Πηγή