18 Ιαν 2023

Η τελευταία εργασία του Luc Montagnier, που βρισκόταν στο στάδιο της αξιολόγησης από ομότιμους όταν "πέθανε"...



"Παρουσιάζουμε 26 περιπτώσεις της νόσου Creuzfeldt-Jacob, όλες διαγνωσμένες το 2021, με τα πρώτα συμπτώματα να εμφανίζονται κατά μέσο όρο 11,38 ημέρες μετά από μια ένεση Cοροϊδοϊού της Pfizer, της Moderna ή της AstraZeneca"...  Συνέχεια εδώ

Η νόσος Creutzfeldt-Jakob, η παλαιότερα σπάνια αλλά παγκοσμίως θανατηφόρα νόσος των πράιον στον άνθρωπο, συνήθως εξελίσσεται επί πολλές δεκαετίες προτού οδηγήσει στο θάνατο.

Στο παράρτημα της παρούσας εργασίας, επισημαίνουμε την παρουσία μιας περιοχής πρίον στην πρωτεΐνη spike του αρχικού SARS-CoV-2 και σε όλες τις παραλλαγές "εμβολίου" που κατασκευάστηκαν από τον ιό Wuhan.

Η περιοχή prion στην ακίδα του SARS-CoV-2 έχει πυκνότητα μεταλλάξεων οκτώ φορές μεγαλύτερη από εκείνη της υπόλοιπης ακίδας, και, ωστόσο, περιέργως, ολόκληρη αυτή η περιοχή prion εξαφανίζεται εντελώς στην παραλλαγή Omicron. Στο κύριο μέρος του κειμένου μας, παρουσιάζουμε 26 περιπτώσεις της νόσου Creuzfeldt-Jacob, όλες διαγνωσμένες το 2021, με τα πρώτα συμπτώματα να εμφανίζονται κατά μέσο όρο 11,38 ημέρες μετά την ένεση COVID-19 των εταιρειών Pfizer, Moderna ή AstraZeneca.

Επειδή η αιτιολογική εξέλιξη, η αιτιοπαθογένεια, αυτών των άτυπων και νέων περιπτώσεων της ανθρώπινης νόσου των πριονίων - περιπτώσεων μιας προφανώς εντελώς νέας μορφής ταχέως εξελισσόμενης νόσου Creuzfeldt-Jacob - εστιάζουμε στη χρονολογία της συμπτωματικής εξέλιξης. Την εξετάζουμε από αναμνηστική άποψη - κατά την οποία συγκρίνουμε την τυπική εξέλιξη των προ-COVID περιπτώσεων της νόσου Creuzfeldt-Jacob με την εξαιρετικά επιταχυνόμενη ανάπτυξη παρόμοιων συμπτωμάτων στις 26 υπό εξέταση περιπτώσεις.

Με μια τέτοια προσέγγιση, ελπίζουμε να επεξεργαστούμε την αιτιοπαθογένεια που είναι κρίσιμη για την κατανόηση αυτής της νέας και πολύ ταχύτερα εξελισσόμενης ανθρώπινης νόσου πρίον. Υπενθυμίζοντας τη διαδοχική πορεία που ακολούθησε στο παρελθόν η πρώην υποξεία και αργά εξελισσόμενη νόσος και συγκρίνοντας την με αυτή τη νέα, εξαιρετικά οξεία, ταχέως εξελισσόμενη νόσο πρίον - που ακολουθείται αμέσως μετά από μία ή περισσότερες από τις ενέσεις κόβιντ-19 - πιστεύουμε ότι είναι σωστό να συμπεράνουμε ότι οι ενέσεις προκάλεσαν τη νόσο σε αυτές τις 26 περιπτώσεις.

Αν είναι έτσι, πιθανώς προκάλεσαν και πολλές άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν διαγνωστεί λόγω της ταχείας εξέλιξής τους μέχρι το θάνατο. Μέχρι τα τέλη του 2021, 20 είχαν πεθάνει μέσα σε 4,76 μήνες από την έγχυση που είχε προκαλέσει το έγκλημα. Από αυτούς, 8 πέθαναν ξαφνικά μέσα σε 2,5 μήνες επιβεβαιώνοντας την ταχεία εξέλιξη αυτής της επιταχυνόμενης μορφής της νόσου Creuzfeldt-Jacob. Μέχρι τον Ιούνιο του 2022, άλλοι 5 ασθενείς είχαν πεθάνει, και κατά τη στιγμή της συγγραφής του παρόντος κειμένου, μόνο 1 παρέμενε ακόμη ζωντανός.


Συγγραφέας Βιογραφία : Luc Montagnier, ιολογία- ανακάλυψη του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας και βραβείο Νόμπελ 2008

Ο Luc Montagnier, MD και βραβευμένος με Νόμπελ, σεβαστός συνάδελφος και φίλος, έφυγε από τον κόσμο στις 8 Φεβρουαρίου 2022, λίγο μετά την ολοκλήρωση του προκαταρκτικού προσχεδίου της παρούσας εργασίας, το οποίο οι συν-συγγραφείς του μετέφεραν σε αυτή την επικαιροποιημένη έκθεση με ορισμένες πρόσθετες περιπτώσεις και νέες πληροφορίες. Ίσως αυτό να είναι το σημαντικότερο έργο της ζωής του Luc που εκφράζει την απίστευτη ιδιοφυΐα και το πνεύμα του. Ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, συνέχισε να αποδίδει τη μεγαλύτερη σημασία στη δημοσίευση αυτού του άρθρου. Τον τιμά το Ίδρυμα Luc Montagnier Foundation Quai Gustave-Ador 62 1207, Γενεύη, Ελβετία.