22 Ιαν 2023

Ένας υπέροχος άνθρωπος

 

Ο Claudius υπηρέτησε επί 10 χρόνια ως αστυνομικός και διετέλεσε γενικός επιθεωρητής αστυνομίας στο Γερμανικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Όταν οι κυβερνήσεις επέβαλαν τα παράλογα και παράνομα μέτρα για τη καταπολέμηση ενός ιού, ο αστυνομικός αυτός είπε ΟΧΙ.

Φόρεσε τη στολή του και κατέβηκε μαζί με τους διαδηλωτές στις μεγάλες πορείες του Βερολίνου. Ήταν μαζί με τον κόσμο καθώς γρήγορα συνειδητοποίησε ότι όλα αυτά που συμβαίνουν, δεν έχουν να κάνουν με τη υγεία των πολιτών.

Έκρινε πρώτα ως απλός άνθρωπος και μετά ως αστυνομικός. Με λίγα λόγια, έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνει κάθε αστυνομικός που σέβεται τον εαυτό του και τους συμπολίτες του που υπηρετεί.

Συνελήφθη https://www.youtube.com/watch?v=CmeIny0F0wo... από τους μασκοφορεμένους "συναδέλφους" του οι οποίοι τις επόμενες ημέρες έκαναν έφοδο στο σπίτι και τον αντιμετώπισαν ως κοινό τρομοκράτη. Εκδιώχθηκε από την υπηρεσία του και από τότε, όπως ο ίδιος αναφέρει, κοιμάται ήσυχος τα βράδια.

Ο Claudius σε ένα βίντεο https://youtu.be/YavO95egUCc που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες (πατήστε στο CC για αυτόματη μετάφραση) ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση και αναφέρει ότι η αστυνομία, τα τελευταία 2 χρόνια, έδειξε τον πιο απάνθρωπο και σκληρό της εαυτό. Η ζωή για εκείνον συνεχίζεται και για τον άνθρωπο αυτόν, θα γράψουν τα μελλοντικά βιβλία ιστορίας.


Για τους υπόλοιπους εγκληματίες μπάτσους (και εδώ εννοείται αναφερόμαστε και στην Ελλάδα), οι οποίοι ξυλοκόπησαν πολίτες, επέβαλαν πρόστιμα και απλά "ακολούθησαν εντολές" :

Δεν είσαστε τίποτε άλλο από ένα καρκίνωμα στη κοινωνία.
Έχετε καταντήσει ο εχθρός του λαού.

Πηγή