29 Ιαν 2023

Αυτό είναι το μεγάλο ψέμα


Ο Δρ Jordan T Lee Walker παραδέχεται τα εγκλήματα της Pfizer στο ψεύτικο γκέι ραντεβού του. Νόμιζε ότι εντυπωσίαζε έναν άνδρα σε ένα ραντεβού. Πρέπει να τον δείτε να πανικοβάλλεται όταν συνειδητοποιεί ότι τον έχουν βιντεοσκοπήσει να ομολογεί εγκλήματα της εταιρείας virology κατά της ανθρωπότητας.

Ο Dr Jordan Trishton Lee Walker MD είναι Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης της Pfizer στις Στρατηγικές Επιχειρήσεις και τον Επιστημονικό Σχεδιασμό mRNA. Νόμιζε ότι εντυπωσίαζε έναν συνάδελφο καθώς μιλούσε και χασκογελούσε για τα σχέδια υψηλού κέρδους για να μας βιάσουν με τεχνητούς ιούς και ενέσεις.

Οι ανεξάρτητοι ερευνητές δημοσιογράφοι Project Veritas δημοσίευσαν την τελευταία τους μυστική έκθεση: Μια ηχογράφηση ενός διευθυντή έρευνας της Pfizer που φέρεται να παραδέχεται ότι ο φαρμακευτικός κολοσσός μεταλλάσσει σκόπιμα τον ιό Sars-Cov-2.

Η διαδικασία, την οποία ο ερευνητής - ο Δρ Τζόρνταν Γουόκερ - αναφέρει ως "κατευθυνόμενη εξέλιξη", προφανώς θα βοηθήσει την Pfizer να αναπτύξει προληπτικά νέα εμβόλια :


Οπότε, τι μπορούμε να εμπιστευτούμε σχετικά με την ιστορία;

Κατ' αρχάς, το βίντεο φαίνεται με την πρώτη ματιά γνήσιο. Η έρευνα δείχνει μια σύνθετη και λεπτομερή διαδικτυακή παρουσία για κάποιον "Dr Jordan Trishton Walker".

Αυτή περιλαμβάνει μια (τώρα διαγραμμένη) σελίδα LinkedIn που δείχνει ότι εργαζόταν ως διευθυντής έρευνας για την Pfizer, αν και υπάρχουν κάποια κενά και αντιφάσεις στο αρχείο που θα απαιτούσαν μια πιο λεπτομερή εξέταση.

Αλλά τι γίνεται με τους ισχυρισμούς του; Ή τους ισχυρισμούς του υπόλοιπου βίντεο;


Λοιπόν, ας αναλύσουμε τι πραγματικά λέει ο "Dr Walker":

  •     Το Covid είναι αληθινό και μεταλλάσσεται.
  •     Τα εμβόλιά τους δεν είναι τόσο "αποτελεσματικά" κατά των "παραλλαγών"
  •     Η Pfizer ερευνά τις μεταλλάξεις για να προλάβει την ανάπτυξη εμβολίων
  •     Το κοινό που θα το μάθει θα τους τρομάξει.
  •     Δεν θέλουν ένας "εξελιγμένος" ιός να ξεφύγει και να προκαλέσει "άλλη μια επιδημία"
  •    Αυτού του είδους η έρευνα "πιθανότατα" δημιούργησε τον ιό εξ αρχής, ή αλλιώς η "θεωρία της διαρροής στο εργαστήριο".

Εκτός από την ιδέα ότι η Pfizer "κατευθύνει την εξέλιξη" του ιού, όλα αυτά αποτελούν ενίσχυση της αφήγησης.

Από την αρχή, η μόνη απολύτως απαγορευμένη θέση ήταν ότι η πανδημία είναι ένα ψέμα.

Επιτρέπεται να πιστεύεις ότι ο ιός ήταν φυσικός ή ότι δημιουργήθηκε σε εργαστήριο. Επιτρέπεται να πιστεύεις ότι οι μάσκες λειτουργούν ή δεν λειτουργούν. Επιτρέπεται να πιστεύεις στην υδροξυχλωροκίνη και σε άλλες "εναλλακτικές θεραπείες". Επιτρέπεται να πιστεύετε στη φυσική ανοσία ή στα εμβόλια και τα ενισχυτικά.

Αλλά ΔΕΝ επιτρέπεται να πιστεύετε ότι το "Covid" δεν υπάρχει. Ότι απλώς έκαναν νέα ονομασία της γρίπης για να προωθήσουν μια αυταρχική ατζέντα.

Επιτρέπεται να πιστεύετε οτιδήποτε, αρκεί να παραδεχτείτε ότι ο "Covid" είναι μια νέα, τρομακτική ασθένεια που απαιτεί ειδικά μέτρα δημόσιας υγείας...

Αυτό είναι το μεγάλο ψέμα.

Και αυτό το βίντεο - πραγματικό ή όχι - όχι μόνο δεν αμφισβητεί αυτό το ψέμα, αλλά στην πραγματικότητα το υποστηρίζει 100%...

Πηγή