29 Ιαν 2023

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ



Σε συνέχεια του άρθρου : εδώ. Μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες από την αποστολή της καταγγελίας - αίτησής μας κατά της απαίτησης υποχρεωτικού εμβολιασμού από τους φοιτητές της Ιατρικής Αθηνών, τέσσερις από τις έξι κλινικές διόρθωσαν τις ανακοινώσεις τους. Σημειωτέον ότι την καταγγελία την υποβάλαμε εκ μέρους ενός και μόνο φοιτητή Ιατρικής, που τόλμησε να σηκώσει κεφάλι.

Συγκεκριμένα:

1) Το Κωνσταντοπούλειο κοινοποίησε εκ νέου, διορθωμένη αυτή την φορά την ανακοίνωση, σήμερα στις 12:34 μμ. Βλ. 👉 καινούριο σύνδεσμο  και παρακάτω συνημμένο το σχετικό word.

2) To KAT το πρωί (11: 39) στην ανακοίνωσή του είχε σβήσει τα επίμαχα σημεία των υποχρεωτικοτήτων, τώρα όμως έχει κατεβάσει ολόκληρη την ανακοίνωση: 👉 ο σχετικός σύνδεσμος  δεν λειτουργεί πλέον (μάλλον γιατί επρόκειτο για εξέταση με σημερινή ημερομηνία 27/1).

3) Ο Ευαγγελισμός και η Σωτηρία εξέδωσαν σήμερα 27/1/ και ώρα 10: 38 από κοινού καινούργια ανακοίνωση όπου και συμπεριλαμβάνουν το rapid test ως εξίσου ισχύον αποδεικτικό με τα πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού: βλ. 👉 σύνδεσμο.  "Οι εξετάσεις θα είναι γραπτές (απαραίτητο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης του τελευταίου 3μηνου ή rapid test)".

Στις τέσσερις από τις έξι περιπτώσεις, λοιπόν, έχει διορθωθεί η παρατυπία.

Δεν έχει αντιδράσει ακόμη ωστόσο το Αττικόν με την Β΄ ΜΕΘ και την Β΄Καρδιολογική, που αποτελεί άλλωστε και το βασικό κέντρο των σκληροπυρηνικών του εμβολιασμού...

Βασίλης Παπανικολάου