25 Ιαν 2023

Όχι φιλαράκο


Ο Έλον Μάσκ δεν πετάει 1.500 δορυφόρους εκεί πάνω για να έχεις καλύτερο ίντερνετ και να κατεβάζεις ταινίες. Ούτε θα συνεχίσει μέχρι τους 42.000 δορυφόρους για να μιλάς με 5g.


Το πρότζεκτ με τους δορυφόρους λέγεται Star-link. Και το Star-link ετοιμάζεται ώστε να στηρίξει το "μεγάλο" του πρότζεκτ που λέγεται "Neuro-link".

Δεν είναι τυχαίες ούτε οι ονομασίες. Το neuro-link όπως έχει εξηγήσει ο ίδιος  είναι μία συσκευή που μπαίνει στο κρανίο σου και έχει ηλεκτρόδια Bluetooth στον εγκέφαλο παντού, ώστε να αισθάνεσαι όλες τις πλαστές κινήσεις κλπ.

Παράλληλα ο Ζούκεμπεργκ του facebook ετοιμάζει το "meta"... Έναν εικονικό κόσμο στο "cloud" - A.I. (Artificial Intelligence) όπου θα μπορείς να κάνεις τα πάντα... χωρίς να τα κάνεις. Όταν μπαίνεις εκεί μέσα θα λες: «αυτή είναι ζωή, είμαι ελεύθερος να κάνω ότι θέλω» και δεν θα θέλεις να γυρίσεις στην πραγματική σου ζωή γιατί θα είναι «άδικη» και «δύσκολη».

Και ενώ εσύ θα κάνεις ότι θέλεις «εικονικά» για να περνά η ώρα, εκείνοι θα έχουν τον πλήρη έλεγχο στην καθημερινότητά σου. Θα έχεις γίνει ένα «ανδρείκελο» ενός βίαιου «μάτριξ». Ο Έλον δηλαδή ετοιμάζει το hardware και o Μαρκ το software και εντελώς τυχαία, σύμφωνα με δηλώσεις και των δύο, θα είναι έτοιμα περίπου το 2025.

Για να τα δεχτεί ο κόσμος όλα αυτά σαν ανάγκη και όχι σαν «προϊόν προς αγορά», θα έπρεπε να διευθετηθεί ένα «σοβαρό πρόβλημα»... Θα έπρεπε να γίνει update στο ανθρώπινο σώμα σε human version 2. Και τι πιο κατάλληλο από μια «πανδημία», ένα θέμα «υγείας» που με τη λήξη της θα φέρει "νέες ανάγκες" για τα προβλήματα που δημιούργησε; Και μια σειρά από Liquid updates βέβαια (καθότι δεν έχουμε καλώδια) στα οποία ενεπλάκη ο άλλος ειδικός στους υπολογιστές...


Κι εσύ αναρωτιέσαι... αν κάνουν δουλειά με τον "ιό"... Δεν τους ενδιαφέρει κανένας "ιός". Μερικοί αθώοι αναρωτιούνται: «γιατί ένας κομπιουτεράς ασχολείται με τα μπόλια;». Μα, ανόητε, δεν είναι "μπόλια", ακόμη να το καταλάβεις; Γενετικές θεραπείες είναι.

Συνάμα προχωρούν όλα τα σχέδια τους ρολόι: Αστυνομοκρατία, με υπεύθυνους τους πολιτικούς τους, γκρίζα φυλή, ανάμιξη φυλών (Σχέδιο Κallergi), με υπεύθυνο τον Σόρρος, Great Reset, τέλος των μετρητών και της ατομικής περιουσίας, με τον Σβάαμπ και όλα τα άλλα τα όμορφα, που οδηγούν σε μια παγκόσμια κυβέρνηση με μία θρησκεία, έναν "ηγέτη" και τα ρέστα...

Κάποιοι ανόητοι θα πουν αυτό το σατανικό σχέδιο «εξέλιξη». Αλλά και μόνο με τον βίαιο τρόπο που δημιουργείται, αν σκεφτείς, φαίνονται οι προθέσεις τους, που μόνο εξέλιξη δεν δηλώνουν. Απλά σου ετοιμάζουν την νέα σου «κόλαση». Το απόλυτο «βδέλυγμα της ερήμωσης».

Αγνώστου/από το f/b - Φώτο : Α.Τ.

ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Ο MEΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ