17 Ιαν 2023

Μαζική ερημοποίηση με την υπογραφή της Big Farma...


Ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 προκαλεί μαζική μείωση του πληθυσμού.

Αυτός είναι ένας αρκετά τολμηρός ισχυρισμός. Το «η κυβέρνησή σας προσπαθεί να σας σκοτώσει» είναι ακόμη πιο τολμηρό.

Αλλά δυστυχώς, αυτοί οι τολμηροί ισχυρισμοί υποστηρίζονται τώρα με ένα βουνό αποδεικτικών στοιχείων.

Στοιχεία που μπορούν να βρεθούν σε μυστικές κυβερνητικές εκθέσεις που επιβεβαιώνουν 1,8 εκατομμύρια υπερβολικούς θανάτους έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης από τη μαζική κυκλοφορία των ενέσεων-19.

Και στοιχεία που μπορούν να βρεθούν στα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer που η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ προσπάθησε να κρύψει για τουλάχιστον 75 χρόνια, αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκε να δημοσιεύσει με δικαστική απόφαση.


👉  Πηγή

Πριν βουτήξουμε στον πλούτο των αποδεικτικών στοιχείων, θα θέλαμε να επισημάνουμε γιατί είναι τόσο σημαντικό να διαβάσουμε αυτήν την έρευνα και να τη μοιραστούμε όσο το δυνατόν ευρύτερα.

Γνωρίζουμε τώρα, στην πραγματικότητα, χάρη σε μυστικά και κρυμμένα κυβερνητικά έγγραφα ότι από τότε που κυκλοφόρησε η ένεση Κόβιντ-19, έχουν σημειωθεί εκπληκτικά 1,8 εκατομμύρια υπερβολικοί θάνατοι στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο και 27 άλλες χώρες στην Ευρώπη.


Το διάγραμμα δείχνει 1,8 εκατομμύρια υπερβολικούς θανάτους σε μόλις 16% όλων των χωρών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Φανταστείτε λοιπόν πόσα περισσότερα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από ό,τι θα περίμενε κανείς.


Μπορείτε να βρείτε όλες τις πηγές και μια ανάλυση των παραπάνω αριθμών περαιτέρω σε αυτήν την εκτενή έρευνα.
Αλλά είναι σημαντικό να το γνωρίζετε τώρα, επειδή αυτοί οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι υπήρξαν πολύ περισσότεροι θάνατοι το 2021 μετά την κυκλοφορία των ενέσεων
Κόβιντ19 από ό,τι το 2020 στο απόγειο της υποτιθέμενης "πανδημίας".

Και τα ακόλουθα έγγραφα που αναλύθηκαν σε αυτήν την έρευνα αποδεικνύουν ότι η κυβέρνησή σας, οι ρυθμιστικές αρχές της ιατρικής και η Big Pharma, όχι μόνο γνώριζαν ότι αυτό θα συνέβαινε, αλλά ήξεραν επίσης ότι αυτό πιθανότατα θα οδηγούσε σε μαζική ερήμωση του πληθυσμού.

Ο  Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) προσπάθησε να καθυστερήσει την κυκλοφορία των δεδομένων ασφάλειας του εμβολίου Κόβιντ-19 της Pfizer για 75 χρόνια, παρόλο που ενέκρινε την ένεση μετά από μόλις 108 ημέρες αναθεώρησης ασφάλειας στις  11 Δεκεμβρίου 2020 .

Αλλά στις αρχές Ιανουαρίου 2022, ο ομοσπονδιακός δικαστής Mark Pittman τους διέταξε να κυκλοφορούν 55.000 σελίδες το μήνα. Κυκλοφόρησαν 12.000 σελίδες μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Έκτοτε, το PHMPT έχει δημοσιεύσει όλα τα  έγγραφα  στον ιστότοπό του.

Ένα από τα έγγραφα που περιέχονται στην απόρριψη δεδομένων είναι το 'reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf' . Η σελίδα 12 του εμπιστευτικού εγγράφου περιέχει δεδομένα σχετικά με τη χρήση της ένεσης Pfizer Κόβιντ-19 κατά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία.

Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι το 90% των εμβολιασμένων εγκύων γυναικών έχασαν το μωρό τους

Η Pfizer αναφέρει στο έγγραφο ότι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021 υπήρχαν 270 γνωστές περιπτώσεις έκθεσης στην έγχυση mRNA κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το σαράντα έξι τοις εκατό των μητέρων (124) που εκτέθηκαν στην ένεση Pfizer Covid-19 υπέστησαν ανεπιθύμητη αντίδραση.

Από αυτές τις 124 μητέρες που υπέστησαν ανεπιθύμητη ενέργεια, οι 49 θεωρήθηκαν μη σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, ενώ οι 75 θεωρήθηκαν σοβαρές. Αυτό σημαίνει ότι το 58% των μητέρων που ανέφεραν ότι υπέφεραν από ανεπιθύμητες ενέργειες υπέστησαν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που κυμαίνονταν από συστολή της μήτρας έως εμβρυϊκό θάνατο.

Συνέχεια ΕΔΩ

Λόγω του ότι τα παραπάνω στοιχεία είναι τυποποιημένα για την ηλικία και τα ποσοστά ανά 100.000 πληθυσμού, αποτελούν αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι οι ενέσεις Covid-19 αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου και σκοτώνουν ανθρώπους.

Έτσι με -

  • Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer που δείχνουν ποσοστό αποβολών μεταξύ 82% και 97%,
  • Η μόνη μελέτη σε ζώα που πραγματοποιήθηκε για να αποδείξει την ασφάλεια της χορήγησης του εμβολίου Pfizer κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, υποδηλώνοντας αυξημένο κίνδυνο στειρότητας και γενετικών ανωμαλιών,
  • Περαιτέρω εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer που αποκαλύπτουν το εμβόλιο συσσωρεύεται στις ωοθήκες, τα δεδομένα από τη Σκωτία που αποκαλύπτουν περιπτώσεις καρκίνου των ωοθηκών είναι πάντα υψηλά,
  • Περαιτέρω στοιχεία από τη Σκωτία που αποκαλύπτουν τους θανάτους νεογέννητων έχουν φτάσει σε κρίσιμα επίπεδα για δεύτερη φορά μέσα σε επτά μήνες.
  • Τα δεδομένα του CDC VAERS που δείχνουν ότι ο εμβολιασμός Covid-19 αυξάνει τον κίνδυνο αποβολής κατά τουλάχιστον 1.517%.
  • Επίσημα κυβερνητικά δεδομένα που αποδεικνύουν ότι οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, ο Καναδάς και η Ευρώπη έχουν υποστεί 1,8 εκατομμύρια υπερβολικούς θανάτους από την κυκλοφορία του εμβολίου για τον Covid-19.
  • Και τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου που αποδεικνύουν ότι τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 είναι τα χαμηλότερα μεταξύ των μη εμβολιασμένων σε κάθε ηλικιακή ομάδα.

Φαίνεται ότι έχουμε περισσότερα από αρκετά στοιχεία για να αποδείξουμε ότι ο εμβολιασμός Covid-19 προκαλεί μαζική ερήμωση και ότι η κυβέρνησή σας προσπαθεί να σας σκοτώσει.

________________

Η Pfizer, η εταιρεία που χτυπήθηκε με τον μεγαλύτερο μέχρι σήμερα διακανονισμό για απάτη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και το μεγαλύτερο ποινικό πρόστιμο το 2009- η οποία τυγχάνει επίσης να είναι η ίδια εταιρεία πίσω από την πρώτη κάθε ένεση γονιδιακής θεραπείας mRNA που χορηγήθηκε στο ευρύ κοινό με άδεια επείγουσας χρήσης στο όνομα ενός αταυτοποίητου και συνεπώς ανύπαρκτου ψευτο-ιού, παραδέχθηκε σε εμπιστευτικά έγγραφα, τα οποία προσπάθησε απεγνωσμένα να μην δημοσιοποιήσει, ότι η γονιδιακή θεραπεία του κόβιντ-19 mRNA μπορεί να προκαλέσει ενισχυμένη νόσο που σχετίζεται με το "εμβόλιο" παραγωγής της.


Οι θάνατοι εμβρύων/αποβολές εκτινάσσονται στα ύψη. 👉 Μυστικά έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι το βιολογικό όπλο/εμβόλιο συσσωρεύεται στις ωοθήκες.

Τα νανοσωματίδια του εμβολίου είναι όπλα βιολογικού πολέμου και έχουν σχεδιαστεί για να σας σκοτώνουν.

Οι θάνατοι εμβρύων και οι αποβολές έχουν αυξηθεί με ανησυχητικά ποσοστά.

Ο Δρ. Τζέιμς Thorp είναι εδώ για να εξηγήσει την αλήθεια πίσω από τις καταστροφικές επιπτώσεις που έχει το εμβόλιο στις εγκύους. Ο Dr. Thorp αναφέρει ότι τα κυβερνητικά δεδομένα δείχνουν αύξηση 1200% στις ανωμαλίες της εμμήνου ρύσεως :



Η σωματική βλάβη που προκαλεί το εμβόλιο κόβιντ-19 έχει βλάψει εκατομμύρια ανθρώπους!