24 Ιαν 2023

Θα ταΐζουν τους ζωντανούς με τους νεκρούς - νομοσχέδιο 228


Οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν από το βιολογικό όπλο -19, διαλύονται σε υγρά, ξεπλένονται στην αποχέτευση, συμπυκνώνονται σε βιολογική λάσπη και διασπείρονται στις καλλιέργειες τροφίμων. Η Γερουσία του Ουισκόνσιν εγκρίνει την "καύση στο νερό" για ανθρώπινη χρήση. Το νομοσχέδιο επιτρέπει τη διάλυση των νεκρών σωμάτων με αλισίβα, που χύνεται στον υπόνομο...




Μάιος 2021 - "Το νομοσχέδιο, Senate Bill 228 , επιτρέπει μια πρακτική που ονομάζεται αλκαλική υδρόλυση , ή "καύση με νερό", η οποία υγροποιεί το ανθρώπινο σώμα χρησιμοποιώντας ένα μείγμα νερού, θερμότητας και χημικών παραγόντων, αφήνοντας πίσω μόνο τα οστά. Το υγρό στη συνέχεια απορρίπτεται στο αποχετευτικό σύστημα ή βράζεται, ενώ τα οστά μπορούν να θρυμματιστούν και να εναποτεθούν σε τεφροδόχο".

Η αλκαλική υδρόλυση ή "καύση στο νερό", η οποία περιλαμβάνει την υγροποίηση του ανθρώπινου σώματος και την απόρριψη των υπολειμμάτων στο αποχετευτικό σύστημα, έχει ήδη εγκριθεί σε 20 πολιτείες.

Ταΐζουν τους ζωντανούς με τους νεκρούς - νομοσχέδιο 228 της Γερουσίας του Ουισκόνσιν


Η Γερουσία του Ουισκόνσιν εγκρίνει νομοσχέδιο για τη διάλυση νεκρών σωμάτων, την απόρριψή τους στον υπόνομο...




Πέμ Μάιος 13, 2021 - 7:10 μμ EDT

MADISON, Wisconsin, 13 Μαΐου 2021 - Οι γερουσιαστές του Wisconsin ενέκριναν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ένα νομοσχέδιο που επιτρέπει τη διάλυση νεκρών σωμάτων σε χημικό λουτρό και την απόρριψή τους όπως τα λύματα.

Το νομοσχέδιο, το νομοσχέδιο 228 της Γερουσίας, επιτρέπει μια πρακτική που ονομάζεται αλκαλική υδρόλυση ή "καύση με νερό", η οποία υγροποιεί το ανθρώπινο σώμα χρησιμοποιώντας ένα μείγμα νερού, θερμότητας και χημικών παραγόντων, αφήνοντας πίσω μόνο τα οστά. Το υγρό στη συνέχεια απορρίπτεται στο αποχετευτικό σύστημα ή βράζεται, ενώ τα οστά μπορούν να θρυμματιστούν και να εναποτεθούν σε τεφροδόχο.

Η υπό ρεπουμπλικανική ηγεσία Γερουσία ενέκρινε τη νομοθεσία χωρίς συζήτηση, παρά τις αντιρρήσεις των καθολικών επισκόπων του Ουισκόνσιν.

"Η καθολική διδασκαλία επικεντρώνεται στη ζωή και την αξιοπρέπεια του ανθρώπινου προσώπου, επειδή κάθε άτομο έχει δημιουργηθεί κατ' εικόνα και ομοίωση του Θεού", έγραψε η Κιμ Βερκαουτέρεν, εκτελεστική διευθύντρια της Καθολικής Διάσκεψης του Ουισκόνσιν, στην επιτροπή υγείας της Γερουσίας. "Η καρδιά, το μυαλό, η σάρκα και τα οστά ενός ανθρώπινου προσώπου είναι όλα στοιχεία μιας μοναδικής δημιουργίας, μέχρι και το DNA, τα οποία πρέπει να τιμώνται ακόμη και μετά το θάνατο". (Γι' αυτό τους έστειλαν όλους για εμβολιασμό...)

"Η ανησυχία μας είναι ότι με την αλκαλική υδρόλυση, τα λείψανα ξεπλένονται σε ένα σύστημα λυμάτων σαν να μην υπήρξε ποτέ το σώμα που δημιούργησε ο Θεός", πρόσθεσε ο Vercauteren. "Τα λύματα δεν τιμούν την ιερότητα του σώματος, ούτε επιτρέπουν στους πενθούντες να τιμήσουν τους νεκρούς μετά τη διάθεσή τους".

Ο γερουσιαστής Patrick Testin, R-Stevens Point, ο οποίος υποστήριξε το SB 228, υποστήριξε το μέτρο ως μέσο για την προώθηση της "επιλογής των καταναλωτών". Σε ακρόαση για το νομοσχέδιο, δήλωσε ότι "τα γραφεία κηδειών του Ουισκόνσιν λαμβάνουν όλο και περισσότερα αιτήματα για αποτέφρωση χωρίς φλόγα ή με νερό. Πιστεύω ότι πρέπει να επιτρέπουμε στους καταναλωτές να έχουν επιλογές. Και αν ένας καταναλωτής επιλέξει την αποτέφρωση χωρίς φλόγα, θα ήθελα να δώσω στους διευθυντές κηδειών του Ουισκόνσιν τα μέσα για να εκπληρώσουν αυτή την επιλογή", δήλωσε ο Testin.

Οι καθολικοί ηγέτες απέρριψαν αυστηρά αυτό το σκεπτικό. "Ο σεβασμός και η ευλάβεια για τα ανθρώπινα σώματα δεν πρέπει να θυσιάζονται για μια φθηνότερη και ταχύτερη διάθεση", δήλωσε η Καθολική Διάσκεψη των Επισκόπων του Τέξας πριν από δύο χρόνια, μετά από προσπάθειες να επιτραπεί η αλκαλική υδρόλυση στην Πολιτεία του Lone Star.

"Πρέπει να μεταχειριζόμαστε τα λείψανα όλων των ανθρώπων, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό έζησαν ή πώς πέθαναν, με αξιοπρέπεια, φιλανθρωπία και σεβασμό. Η χημική πέψη του ανθρώπινου σώματος δεν ακολουθεί αυτή την απλή αρχή", δήλωσαν οι επίσκοποι, παρομοιάζοντας την πρακτική με την απόρριψη μωρών από αμβλώσεις στην αποχέτευση.

Κληρικοί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ομοίως ταχθεί κατά της "καύσης στο νερό" και άλλων "εναλλακτικών" μεθόδων διάθεσης, μεταξύ άλλων στο Μιζούρι, το Οχάιο και την Ουάσινγκτον. Παρόλα αυτά, περίπου 20 πολιτείες έχουν εγκρίνει την αλκαλική υδρόλυση τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με την Ένωση Αποτέφρωσης της Βόρειας Αμερικής (CANA), η πρακτική περιλαμβάνει μια δεξαμενή υπό πίεση που συνήθως μπορεί να χωρέσει περίπου 100 γαλόνια υγρού. Οι νεκροί που τοποθετούνται στον θάλαμο μπορούν να θερμανθούν σε θερμοκρασία έως και 302 βαθμούς και να λούζονται σε αλισίβα, έναν βιομηχανικό χημικό παράγοντα που χρησιμοποιείται ως καθαριστικό αποχετεύσεων, για να προκληθεί ταχεία αποσύνθεση.

Η πλήρης διαδικασία της αλκαλικής υδρόλυσης διαρκεί από τρεις έως 16 ώρες, παράγοντας τελικά ένα "αποστειρωμένο" υγρό χωρίς ιστούς και DNA. "Σε ορισμένες περιπτώσεις, το νερό εκτρέπεται και χρησιμοποιείται για λίπασμα λόγω της περιεκτικότητας σε κάλιο και νάτριο", δήλωσε ο CANA.

Οι υποστηρικτές της αλκαλικής υδρόλυσης ισχυρίζονται ότι είναι πιο "πράσινη" από την παραδοσιακή αποτέφρωση, με λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, επιχειρήματα που έχει απορρίψει και η Καθολική Διάσκεψη του Ουισκόνσιν. "Η πρακτική αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει από 100 έως 300 γαλόνια νερού και μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα pH στην παροχή νερού", δήλωσε ο Vercauteren. "Αμφισβητούμε αν μια διαδικασία που μεταβάλλει τη χημική σύνθεση μεγάλων ποσοτήτων καθαρού νερού ... είναι καλή διαχείριση".

Η Καθολική Εκκλησία δίνει έμφαση στην ταφή των σωμάτων, αλλά έχει μαλακώσει τη στάση της για την παραδοσιακή αποτέφρωση από τη δεκαετία του 1960, επιτρέποντας την αποτέφρωση "εκτός αν αυτή επιλέγεται για λόγους που αντιβαίνουν στη χριστιανική διδασκαλία". Τα ανθρώπινα λείψανα πρέπει να θάβονται σε νεκροταφεία, να ενταφιάζονται σε μαυσωλείο ή να αποτεφρώνονται και δεν μπορούν να διασκορπιστούν, υποστηρίζει η Εκκλησία.


Πηγές : 1 , 2 , 3 - Download: Wisconsin-2021-SB228-Introduced.pdf

Σύζευξη/μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.



👉  SOYLENT GREEN (1973)


Προσπαθούν να ομαλοποιήσουν τον κανιβαλισμό εδώ και αρκετό καιρό... Πάντα να ευλογείτε το φαγητό σας πριν το φάτε. Και αν μπορείτε να καλλιεργήσετε, καλλιεργείστε το δικό σας...