19 Ιαν 2023

ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...


 
Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 το απόγευμα πέθανε ο ''τέωs, έκπτωτος βασιλιάs'' Κωνσταντίνος Σλέσβιχ-Χόλσταϊν-Σόντερμπουργκ-Γκλύξμπουργκ ο Β' που το 1991 φυγάδευσε στο εξωτερικό με τη πολιτική βοήθεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, θησαυρούς ανεκτίμητους, ιδιοκτησίας του Ελληνικού κράτους, από τα θερινά ανάκτορα του Τατοΐου. Θησαυρούς που φόρτωσε σε 6 νταλίκες με 9 κοντέινερς βάρους 32 τόνων που περιείχαν 1904 δέματα. Μεταξύ αυτών ήταν και 271 πίνακες ανεκτίμητης αξίας τους οποίους πούλησε στο εξωτερικό σε επενδυτές τέχνης. Επίσης σε αγωγή του απέναντι στο ελληνικό δημόσιο, αιτείτο αποζημίωσηs ύψουs 161,5 εκατομμυρίων ευρώ για τη περιουσία του και συμβιβάστηκε με μόλις 13,5 εκατομμύρια κατόπιν δικαστικής απόφασης.

Για τη μεγάλη φραστική αντιπαλότητα που διεξήχθη από τα "πολιτικά κόμματα" πριν την κηδεία του την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το πολιτειακό στην χώρα καθορίστηκε οριστικά στις 8 Δεκεμβρίου 1974, όπου η εκλεγμένη με μεγάλη πλειοψηφία, κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή πραγματοποίησε δημοψήφισμα κατά το οποίο ο Ελληνικός λαός αποφάσισε κατά 69,18% το τέλος της Βασιλείας στην Ελλάδα.




Αργότερα η κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου, με το νόμο 2215/1994, αφαίρεσε από τον Κωνσταντίνο την Ελληνική Ιθαγένεια. Το τότε εν ισχύ διαβατήριό του ανέφερε την έκπτωτη ιδιότητά του και προκειμένου να λάβει νέο, του ζητήθηκε ρητή και ανεπιφύλακτη δήλωση σεβασμού στο Σύνταγμα, αποδοχής και αναγνώρισης του πολιτεύματος, παραίτηση από τις κάθε είδους διεκδικήσεις και να δηλώσει όνομα και επώνυμο προκειμένου να παραλάβει στοιχεία ταυτότητας πράγμα που δεν το έπραξε. Αίσθηση μάλιστα είχε προκαλέσει το επόμενο διάστημα η κίνηση του έκπτωτου Βασιλιά Κωνσταντίνου στον έλεγχο διαβατηρίων σε αεροδρόμιο της Ιταλίας να μην δέχεται την έκπτωσή του από αυτό το αξίωμα και να δηλώνει χωρίς ντροπή στους Ιταλούς υπαλλήλους το περίφημο: "Κωνσταντίνος ο... της Ελλάδος".


ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Β' ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ :


Ο θανών, τέως κι έκπτωτος Βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος ΙΙ, είχε ΠΡΟΣΒΑΣΗ στα Παγκόσμια Ταμεία των Ελλήνων τα γνωστά ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ που θεματοφύλακας τους είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ (Συνθήκη Bretton Woods Agreement ΦΕΚ 315/27-12-1945) και φαίνονται στις γκρίζες οθόνες των "Ελληνικών" συστημικών τραπεζών ύψους τα έτη 1966-1967 περί τα 115,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ USD. Ιδού το έγγραφο 👉 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ - ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Δηλαδή με μία υπογραφή του ο τέως Βασιλιάς ως μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ 300 - THE COMMITTEE OF 300 - που ανάμεσά τους βρισκόταν και βρίσκονται δεκάδες άλλοι πασίγνωστοι Βασιλείς/Βασίλισσες, Πρίγκηπες/Πριγκίπισσες, Δούκες/Δούκισσες, Βαρόνοι, Τραπεζίτες, Αρχηγοί κρατών και Εκκλησιών και άλλοι τίτλοι ευγενείας (βλέπε τον παρακάτω πίνακα) έχουν ελεύθερο ένα δικό τους ποσοστό για την πλουσιοπάροχη και άνετη διαβίωσή τους...! εις βάρος όλων των ιδιοκτητών των τεράστιων αυτών λογαριασμών -δηλαδή όλων των πολιτών αυτού εδώ του πλανήτη...





Ο θανών, τέως κι έκπτωτος Βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος Β' που φαίνεται ακριβώς από πάνω στη σελίδα 2 της λίστας των 300 εκλεκτών του πλανήτη είχε ελεύθερη πρόσβαση λοιπόν στους παρακάτω δικούς μας λογαριασμούς του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Πέντε (5) είναι οι θεσμοί που μπορούν να υπογράψουν και να εκταμιεύσουν χρήματα άμεσα από τους καταπιστευματικούς λογαριασμούς της ΕΛΛΑΣ, αρκεί βεβαίως να έχουν α) τις ενότητες έργων και β) τις εγγυήσεις διότι είναι εγγυοδοτούμενοι λογαριασμοί (collateral accounts) :


1) Πρόεδρος της Δημοκρατίας


2) Υπουργός Οικονομικών


3) Αρχηγοί Εκκλησιών


4) Δήμαρχος (325 Δήμοι Καλλικράτη)


5) Τέως Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΙ, ο της Ελλάδος...










ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ 300
(CHAIRMAN OF THE COMMITTEE OF 300)

ΣΤΟ 👉 ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Ο.Η.Ε 112 ΣΕΛΙΔΩΝ :





Κι έτσι διαχειριζόμενοι εν αγνοία μας τα τεράστια χρήματά
μας, ζήσαν αυτοί καλά ως τα γεράματα κι εμείς χειρότερα...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ




👇ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !


Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛ-ΛΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΦΙΛΛΙΠΟΣ Ο Β', Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ...⚡️ (και ΟΧΙ κάποιος γερμανοτραφής πουθενάς, ονόματι Γλύγκσμπουργκ....)


Φώτο : Η χρυσοποίκιλτη πανοπλία του Φιλίππου Β'-Μόνιμη έκθεση Μουσείου βασιλικών τάφων Αιγών.