26 Ιαν 2023

Οι υπάκουοι normies μας ζητούν και τα ρέστα ή απλά η προβοκάτσια δουλεύει με σκοπό την ενίσχυση του μίσους στον κοινωνικό ιστό...


"Οι ανεμβολίαστοι ήξεραν αυτό που εμείς δεν ξέραμε.
Κάποιοι από αυτούς είπαν πολύ λίγα.
Οι περισσότεροι δεν είπαν τίποτα.
Πολύ αίμα είναι τώρα στα χέρια τους".



Καθώς ο κόσμος παλεύει να συμβιβαστεί με τις καταστροφικές συνέπειες της πανδημίας, ένα ερώτημα που συνεχίζει να έρχεται στην επιφάνεια είναι γιατί οι ανεμβολίαστοι δεν έκαναν περισσότερα [...] για να μας προειδοποιήσουν για τους πιθανούς κινδύνους που εγκυμονούσε ο εμβολιασμός.

Ενώ οι "καλοπροαίρετοι" πολίτες στήθηκαν στην ουρά, έκαναν το σωστό [!] και έκαναν τον εμβολιασμό τους κατά του κόβιντ-19 - που τώρα φαίνεται να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό - οι ανεμβολίαστοι φίλοι τους έμειναν αμέτοχοι και τους άφησαν να το κάνουν [!!]. Κάποιοι από αυτούς είπαν πολύ λίγα. Κάποιοι δεν είπαν τίποτα. Παρόλο που ήξεραν αυτό που εμείς δεν ξέραμε.

Το αίμα μας είναι τώρα στα χέρια τους.

Αυτά είναι βαριά λόγια. Αλλά οι ανεμβολίαστοι είχαν πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων. Γνώριζαν για τους κινδύνους σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων, θρόμβων αίματος και άλλων σοβαρών επιπλοκών για την υγεία. Γνώριζαν ότι τα εμβόλια δεν μας ανοσοποιούν. Ήξεραν ότι δεν ήταν αποτελεσματικά και ότι μπορούν να προκαλέσουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Τα γνώριζαν όλα αυτά, αλλά αντί να μας προειδοποιήσουν, [!!] επέλεξαν να σιωπήσουν. Επέλεξαν να κάνουν τα στραβά μάτια και να μη μιλήσουν για τους πιθανούς κινδύνους των εμβολίων. 🤣 😂 Άφησαν εκατομμύρια ανθρώπους που έκαναν το σωστό (εκείνη τη στιγμή) να πέσουν θύματα θανάτου και ασθενειών, και πολλοί αντιεμβολιαστές καμάρωναν ακόμη και στο διαδίκτυο για το πώς η ρίψη του νομίσματος ήταν το σωστό στοίχημα. Οι πιο διαβολικοί μάλιστα προέτρεπαν τους ανθρώπους με τους οποίους διαφωνούσαν να "ενισχυθούν". 🤣 😂

Έχει γίνει πάρα πολύ σαφές. Η σιωπή των ανεμβολίαστων ήταν μια επικίνδυνη, κοινωνιοπαθητική και ανεύθυνη απόφαση που είχε σοβαρές συνέπειες για όσους από εμάς έκαναν τα εμβόλια.

Και η σιωπή είναι, τελικά, συναίνεση.

Ήρθε η ώρα οι ανεμβολίαστοι να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους [!!] και να συνεργαστούν με τους υπόλοιπους για να βρεθεί μια λύση σε αυτή την κρίση. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε τον εγωισμό και την έλλειψη δράσης τους να συνεχίσουν να βλάπτουν τις κοινότητές μας. Ήρθε η ώρα οι ανεμβολίαστοι να αναλάβουν δράση και να πράξουν το σωστό.

Οι ανεμβολίαστοι θα έπρεπε με βάση κάθε ηθικό μέτρο να έχουν κάνει περισσότερα [!!] για να προειδοποιήσουν για τους πιθανούς κινδύνους - για να μας βοηθήσουν να λάβουμε ενημερωμένες αποφάσεις για την υγεία μας. Και τώρα πρέπει να μας ζητήσουν τη συγχώρεσή μας. Και, με το χέρι στην καρδιά, μπορεί να τους τη δώσουμε.

Επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι. Κάναμε αυτές τις ενέσεις επειδή ήταν το σωστό - μέχρι που δεν ήταν.

Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση/παρεμβάσεις/κεφαλίδα/φώτο : Α.Τ.

Συναφές : Πώς αποτρέπουμε τις διακρίσεις εις βάρος των εμβολιασμένων;

Απίστευτα άρθρα που αποτελούν ύβρη και προβοκάρουν τους αγώνες που δίνουμε όλοι μας για να σώσουμε τις ζωές των ανθρώπων μας -χωρίς αποτέλεσμα συνήθως. Εμείς θα μπορούσαμε κάλλιστα να αναρωτηθούμε, όπως πράγματι αναρωτιόμαστε :

Γιατί οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ  δεν κάνουν περισσότερα για να προειδοποιήσουν τις κοινότητές τους για τους κινδύνους που εγκυμονεί ο εμβολιασμός, κάτι που πολλοί από αυτούς ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ, από τις ενοχλήσεις που νοιώθουν εξαιτίας των τραυματισμών τους από το βιολογικό όπλο που "κάποιοι" εξακολουθούν να ονομάζουν "εμβόλιο";...