18 Ιαν 2023

Τα καθάρματα του w.e.f. φοβερίζουν με εμμετική προπαγάνδα


Για να σταματήσει η όποια αφύπνιση...

Το διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης παρουσίασαν τους αρχί-ρουφιάνους που κατευθύνουν την ενημέρωση.  Δείτε την συνέχεια στο βίντεο, καθώς άσχημες μέρες πλησιάζουν για την ελευθερία του τύπου, ακόμα και για αυτή την ελάχιστη, που, τριπλάροντας «παγίδες», προσπαθεί να διαδώσει την αλήθεια :


Το DAVOS 2023 υπογράμμισε τον ξεκάθαρο και παρόντα κίνδυνο για το πάνελ της πραγματικής παραπληροφόρησης που φιλοξενούσε ο Brian Stelter, πρώην επικεφαλής ανταποκριτής μέσων ενημέρωσης για το CNN και οικοδεσπότης του προγράμματος CNN, με τον διεθνιστή Seth Moulton, Δημοκρατικός/Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, και τον Πρόεδρο και Εκδότη των New York Times, Arthur Gregg Sulzberger.

Ο ανατριχιαστικός Brian Stelter ανακοίνωσε με χαμόγελα τον υπ’ αριθμό έναν κίνδυνο των διεθνιστών!

Όπως ειπώθηκε, μεταξύ άλλων, στο πάνελ:

«Ο σαφής και παρών κίνδυνος της παραπληροφόρησης (σ.σ. Όποια άποψη δεν συμφωνεί με την διεθνιστική θεώρηση πραγμάτων και την προώθηση της παγκόσμιας χούντας) είναι η παραπληροφόρηση στο ευρύτερο σύνολο της παραπληροφόρησης, της συνωμοσιολογίας, της προπαγάνδας το “πιασάρικο”, ξέρετε, ο ευρύτερος συνδυασμός κακών πληροφοριών, -αυτό καταστρέφει το οικοσύστημα πληροφοριών (σ.σ. Το δίκτυο πληροφόρησης των διεθνιστών). Αυτό που δέχεται επίθεση είναι η εμπιστοσύνη (σ.σ. η τυφλή υπακοή), και όταν δείτε την εμπιστοσύνη να μειώνεται, αυτό που βλέπετε στη συνέχεια είναι ότι οι κοινωνίες αρχίζουν να σπάνε (σ.σ. αφύπνιση κατά της εξουσίας)». (ΕL.gr)


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ "MEDIA" :


Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ  atzenta αποανάπτυξης :


"Όλα τα προβλήματα θα εξαφανίζονταν αν ο πληθυσμός επέστρεφε στο σημείο που ήταν πριν από 500 χρόνια"...


-Για την ακρίβεια, ο πληθυσμός τότε ήταν 460 εκατομμύρια... Το πραγματικό πρόβλημα είναι τα χαμηλά ποσοστά γεννήσεων και η πληθυσμιακή κατάρρευση που έρχεται...


WEF : Θα είναι μαζί μας ο Μητσοτάκης στο Νταβός :