21 Ιαν 2023

Για "επιτακτικούς λόγους δημόσιας υγείας";;

 


  • Και εμβολιασμός και 50 ευρώ το pcr; Γιατί;
  • Δεν είναι αποτελεσματικό το εμβόλιο;
  • Δεν είναι αρκετό που υποτάχθηκε ο φοιτητής;


Αυθαίρετα, παράνομα και αντισυνταγματικά οι Πρυτάνεις συνεχίζουν το έργο άλωσης της επιστήμης.

Τρεις ανακοινώσεις πανεπιστημιακών νοσοκομείων όπου συνεχίζουν να ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ οι ανεμβολίαστοι φοιτητές:


1) Βλ. εδώ :  " Οι φοιτητές οι οποίοι σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα θα πραγματοποιήσουν την Κλινική τους άσκηση στη Β΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Π.Γ.Ν."ΑΤΤΙΚΟΝ" τη Δευτέρα 13.2.23, θα πρέπει να βρίσκονται στις 9:00 στη Γραμματεία της Κλινικής (1ος όροφος Π.Γ.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ") έχοντας απαραίτητα πιστοποιητικό εμβολιασμού και αρνητικό μοριακό έλεγχο με τη μέθοδο PCR test εντός 72 ωρών" .

2) Βλ. εδώ : " Η Κανονική εξέταση των φοιτητών στο μάθημα της "ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ", για τη Β' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10/02/2023 στις 11:00 με ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ......... Οι φοιτητές που δεν έχουν εμβολιαστεί και όσοι δεν προσκομίσουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, δεν θα γίνονται δεκτοί από την Κλινική."

3) Βλ. εδώ : "Εκ της Β΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής  του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνονται τα εξής: ..... 2)Θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά έλεγχος ταυτοπροσωπίας των φοιτητών με παράλληλη επίδειξη:

είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 9 της υπ΄αριθμ.Δ1α/Γ/οικ.81558/30.12.2021 Κοινής Υπουργικής Απόφασης,
• είτε πιστοποιητικό νόσησης σύμφωνα με την παρ.3 του άρθρου 9 της υπ΄αρθμ.Δ1α/ΓΠ.οικ.81558/30.12.2021 Κοινής Υπουργικής Απόφασης

(σ.σ. ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΗ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΥΑ!!!)  👉 Βλ. εδώ

Για επιτακτικούς λόγους ιδιωτικού συμφέροντος, λέγεται αυτό...
Για επιτακτικούς λόγους καταπάτησης της λογικής και της επιστήμης.
Ας μη κρυβόμαστε... για επιτακτικούς λόγους  κατάργησης της δωρεάν Παιδείας.

Πηγή - Διαμόρφωση : Α.Τ.




⚠️ Παρακάμψτε τη λογοκρισία κοινοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο