31 Οκτ 2020

Να θυμάστε πως αυτοί οι "άνθρωποι" προσπαθούν πραγματικά ε ί τ ε να σας δολοφονήσουν είτε να σας υποδουλώσουν, κι ε σ ά ς και τους αγαπημένους σας. Δεν είναι ώρα για κωλυσιεργίες. Πρόκειται για μάχη μεταξύ αυτών που ε π ι θ υ μ ο ύ ν μια ε λ ε ύ θ ε ρ η ανθρωπότητα και αυτών που μας θέλουν υποδουλωμένους.



Βαδίζουμε, σ΄ ένα τεντωμένο σχοινί, που ξεδιπλώθηκε, πάνω απ΄ την κοινωνία, προσπαθώντας να ισορροπήσουμε, σε δεκάδες σερβιρισμένα διλήμματα, που αφορούν στις ίδιες τις ζωές μας.

Σκοπός, να χαθεί ο πραγματικός στόχος. Να χαθεί η κοινή λογική μας. Να χαθούμε οι ίδιοι, μέσα στην ομίχλη της αμφισβήτησης, για όσα γεγονότα εξελίσσονται, μπροστά στα μάτια μας με πλήρη διαύγεια!

Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος το μέλλον, που μας επιφυλάσσουν!
Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος την καταστροφή όλων των ελευθεριών μας!
Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος την απόλυτη επιβολή με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσον, των επιθυμιών, των απόψεων, των σχεδίων, των κερδών ΜΟΝΟ των ισχυρών αυτού του πλανήτη!

Έχουν φτάσει σε σημείο να μας αφαιρούν ακόμα και την ίδια μας την αναπνοή!!

Στο ίδιο διάστημα, η ψευτο-κυβέρνηση περνάει νόμους, για απαγόρευση των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας, για απ΄ ευθείας παράδοση, στις Τράπεζες, ή στο Δημόσιο, της μοναδικής κατοικίας ΟΛΩΝ των Ελλήνων, που χρωστάνε ακόμα και 500 ευρώ, στην εφορία, ή στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Αλλά, ταυτόχρονα, απαλλάσσει, από δεκάδες εκατομμύρια χρέους τους "μεγάλους"!

Στο ίδιο διάστημα, καταστρέφονται θέσεις εργασίας, η ανεργία καλπάζει, τα μαγαζιά κλείνουν και η κυβέρνηση νομοθετεί απλήρωτες υπερωρίες, για να μην γίνονται προσλήψεις, όπου απέμεινε κάποια υποβαθμισμένη παραγωγή. Το ωράριο εργασίας καταργείται, σύμφωνα με τα "θέλω" του εργοδότη.

... Και συ δεν μπορείς ν΄ ανασάνεις με την μάσκα!

[Ιωάννα Υψηλάντη-Φωτο-Α.Τ.]

Ο καθένας με IQ μεγαλύτερο από κουκούτσι, γνώριζε ακόμη και παλαιότερα, ότι η δυτική «δημοκρατία» είναι μια απάτη, ένα φύλλο συκιάς που καλύπτει τον αυστηρό έλεγχο από τις ελίτ, όλων των κλάδων της κυβέρνησης, του νομοθετικού, του εκτελεστικού καθώς και του του δικαστικού. Εξ ου και η λογοκρισία σε διάφορες μορφές. Όσοι λένε την αλήθεια δεν χρειάζονται λογοκρισία. Επομένως, όσοι χρησιμοποιούν την λογοκρισία είναι ψεύτες που φοβούνται την αλήθεια. Σε σύγκριση με τους δημοσιογράφους, τους εκδότες, τους πολιτικούς και τους περισσότερους δικαστές, οι πόρνες θα μοιάζουν πάντα με πρότυπα αρετής.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οποιοσδήποτε πολιτικός ζητά «υποχρεωτική χρήση μάσκας και κοινωνική αποστασιοποίηση», «αναμονή του εμβολίου για να τελειώσει η πανδημία», «περισσότερες καραντίνες ως απαραίτητο μέτρο» κ.λπ. έχει αυτό-ταυτοποιηθεί ως Σκλάβος της Χαζαρικής Μαφίας.

Να θυμάστε πως αυτοί οι "άνθρωποι" προσπαθούν πραγματικά είτε να σας δολοφονήσουν είτε να σας υποδουλώσουν, κι εσάς και τους αγαπημένους σας. Δεν είναι ώρα για κωλυσιεργίες. Πρόκειται για μάχη μεταξύ αυτών που επιθυμούν μια ελεύθερη ανθρωπότητα και αυτών που μας θέλουν υποδουλωμένους.

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα μας, ο Ρ. Κένεντυ κατηγορεί με στοιχεία και αριθμούς τον Γκέιτς για θανάτους εκ προθέσεως

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα μας, αποκαλύπτει, ο Ρ. Κένεντυ και κατηγορεί με στοιχεία και αριθμούς τον Γκέιτς για θανάτους εκ προθέσεως, με σκοπὀ τον δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας.


''Τα εμβόλια, για τον Bill Gates, είναι μια στρατηγική φιλανθρωπίας που τροφοδοτεί τις πολυάριθμες επιχειρήσεις του, που σχετίζονται με τα εμβόλια, (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγχει μια παγκόσμια επιχείρηση ταυτότητας εμβολιασμών ID2020 ) και να του δώσει δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας – η αιχμή του εταιρικού νεοϊμπεριαλισμού.

Η εμμονή του Γκέιτς με τα εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από μια μεσαιωνική πεποίθηση ότι έχει χρισθεί να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και μια θεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τη ζωή των πιο αδύναμων ανθρώπων.

Από την καταχώρηση του στο Instagram #RobertFKennedyJr στις, 9 Απριλίου, 2020:

Διαβάστε περισσότερα »